Culiță Sterp a pus ochii pe Antonia: ”Dacă era singură, o luam de soție. Iar îmi dă Alex block”

Publicat: 10/08/2020 | 22:54

Culiță Sterp a pus ochii pe Antonia! Artistul a făcut dezvăluiri uluitoare în cadrul unei emisiuni TV despre iubita lui Alex Velea.

Invitat la ”Teo Show”, Culiță Sterp a fost nevoit să intre în jocul lui Bursucu. Cu cine ar petrece Culiță Sterp o noapte, o viață și pe cine ar trimite acasă? Aceasta era întrebarea-capcană, iar pe ecran erau mai multe vedete din showbiz-ul românesc, dar și cel internațional.

Atunci când a fost pus să aleagă între Anna Lesko, Ruby și Antonia, Culiță Sterp a pus ochii pe iubita lui Alex Velea! (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, ACUZATĂ DE INFIDELITATE ÎN INSTANȚĂ?!)

”Fără nicio supărare, cea mai frumoasă este Antonia. Alex, dacă vezi chestia asta, eu doar îi fac un compliment. Am văzut că Alex mi-a dat block pe Instagram, poate e din greșeală, eu n-am nimic.

Iar îmi dă block Alex. Dar dacă era singură, o luam de soție”, a spus Culiță Sterp la Teo Show.

Culiță Sterp vrea să devină tătic

Culiță Sterp a trecut peste despărțirea de Carmen de la Sălciua, iar acum se gândește serios să devină tătic. Artistul provine dintr-o familie numeroasă și își dorește, la rândul său, să aibă cel puțin patru copii. Trebuie, însă, să-și întâlnească sufletul-pereche pentru a-și îndeplini visul. (VEZI ȘI: CRISTINA DOROBANȚU S-A ÎNTORS LA PRIMUL MILIONAR ȘI…)

”Măcar patru copii aș vrea. Îmi plac foarte mult copiii. Eu am fost cel mai năzdrăvan, mai plecam de acasă. Am plecat două zile de acasă cu bicicleta și m-a dat dispărut. Mama încerca să ne împace, că tata era mai mult plecat la animale”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.