Cum a reacționat Andreea Bălan când a aflat că a fost vizitată de Andreea Antonescu. Fosta colegă de trupă o criticase dur

Publicat: 14/03/2019 | 09:37

Andreea Bălan a spus adevărul despre relația pe care o are, de fapt, cu Andreea Antonescu, după ce aceasta a criticat-o dur. Remarcile acide au venit în urma mărturisirilor făcute de soția lui George Burcea despre relele tratamente pe care tatăl fostei sale colege de trupă i le-ar fi aplicat acesteia. Vă reamintim că, deși s-au aruncat vorbe urâte, la câteva ore după ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, Andreea Antonescu a mers de urgență la ea la spital: avea în brațe un cadou pentru micuța Clara și un buchet de flori pentru superba mămică.

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva ore, Andreea Bălan a dezvăluit că nu mai vorbise cu Andreea Antonescu de un an și jumătate și că s-a bucurat când a auzit că a vizitat-o în clinica privată unde a devenit mămică pentru a doua oară și a renăscut. În ciuda faptului că nu au o relație foarte apropiată, atunci când întâmpină probleme, ele se susțin una pe cealaltă. Proaspăta mămică regretă că, deocamdată nu s-a întâlnit cu fosta ei colegă de trupă, însă, au discutat la telefon.

“Din păcate nu m-am văzut cu Andreea Antonescu, am vorbit după la telefon, nu mai vorbisem de un an jumate. Când sunt greutăți, chiar dacă nu mai vorbisem, când ne e rău suntem una lângă cealaltă. Mă așteptam să vină. E frumos să știi că atunci când ți-e rău oamenii, de fapt, țin la tine”, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Frumoasa mămică a mai spus că simte că experiența trumatizantă a consolidat și mai mult relația pe care o are cu soțul ei, George Burcea și se simte mult mai puternică.

“Simt că s-a schimbat ceva în mine mult, pun mult mai mult preț pe familie, pe soțul și copiii mei, cred că acum suntem atât de puternici, încât nimic nu ne poate doborî. Am renăscut și parcă o iau de la zero”, a mai spus proaspăta mămică în cadrul aceluiași interviu.

Andreea Bălan a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Andreea Bălan și George Burcea sunt căsătoriți

Andreea Bălan (n.: 23 iunie 1984 în Ploiești) este o cântăreață de muzică pop. Vedeta a debutat în muzică în 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai târziu, artista a lansat primul ei album solo, “Amețiți de fum”. Ea a cunoscut succesul împreună cu Andreea Antonescu, alături de care a format trupa Andrè. După ce formația s-a destrămat, fiecare și-a continuat pasiunea pentru muzică.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere. “George când era mic și se uita la acel serial, «Sunset Beach» își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America pe acea plajă… nu știa cum, în ce fel și cu cine, dar la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. Atunci când i-am spus că visul i s-a împlinit, a fost foarte foarte emoționat și i-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui pe 15 ianuarie”, a mărturisit cântăreața într-un interviu mai vechi.

Citește și...