Cum a reacționat Misha după ce l-a văzut pe Connect-R sărutându-se cu o blondă

Publicat: 28/10/2018 | 14:47
Cum a reacționat Misha după ce l-a văzut pe Connect-R sărutându-se cu o blondă

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu mai bine de un an, dar au rămas buni prieteni de dragul fetiței lor, Maya. Surse din anturajul lor susțin că cei doi au convenit să nu vorbească urât unul despre altul în spațiul public și să nu se afișeze cu nimeni. Cu toate acestea, meseria le cere să fie protagoniștii unor momente precum cel de la „Te cunosc de undeva”, unde Connect-R a sărutat-o pe Barbara.

Connect-R și Barbara au făcut show la „Te cunosc de undeva”, sâmbătă seară (28 octombrie). Cei doi au deschis emisiunea în rolurile celebrilor soți Beyonce și Jayz, iar la sfârșit s-au sărutat. Proaspăt divorțat, Connect-R a dezvăluit, însă, că a fost vorba despre un sărut „fake”. În seara în care a avut loc acest moment spectaculos, Misha le-a transmis un mesaj fanilor ei.

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase din ultima vreme , pentru toată susținerea și aprecierea ! Mulțumesc pentru încurajările și dragostea voastră ! Apreciez și va sunt recunoscătoare ! Contează enorm pentru mine🙏🏻
Toată dragostea mea și toate gândurile bune merg către voi! Va iubesc!”, a scris Misha pe pagina ei de Facebook.

Misha și Connect-R s-au căsătorit în 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca.  Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. (Vezi și Secretul lor s-a aflat! Informații neștiute despre divorțul dintre Connect-R și Misha: “Respectul nu se termină odată cu o căsnicie”)