Cum a salvat-o Alin Oprea pe fosta soție de la închisoare după ce a lovit două femei pe trecere. “A iertat-o înainte să moară…”

Publicat: 22/08/2020 | 23:28

Au ieșit la iveală noi amănunte uluitoare din trecutul familiei lui Alin Oprea de la Talisman. În urmă cu ceva timp, Larisa Uță, fosta soție a artistului, a fost protagonista unui incident în trafic, când a lovit două femei pe trecerea de pietoni. Iar Alin ar fi făcut tot posibilul să-și salveze soția de la închisoare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, mărturia tulburătoare a uneia dintre victimele îngrozitorului accident. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor detalii de-a dreptul șocante despre un eveniment extrem de nepăcut care a avut loc în urmă cu ceva timp în familia componentului trupei ”Talisman” Alin Oprea. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI ALIN OPREA, ACUZATĂ CĂ AR FI MOTIVUL REAL AL RUPTURII. “FĂCEA PAȘII DICTAȚI DE EA, CREZÂND CĂ…”)

„A așteptat la ieșirea din sala de operație, cu sufletul la gură”

În urmă cu aproximativ patru ani, Larisa Uță, ex-soția lui Alin Oprea, s-a ales cu o condamnare de un an și șase luni de închisoare cu suspendare, după ce a lovit în plin două femei pe trecerea de pietoni.

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, cântărețul ar fi făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și scăpa de pușcărie partenera de viață. Alin ar fi fost cel care a „mobilizat” un renumit chirurg, în seara fatidică, pentru a o opera de urgență pe una dintre femeile pe care Larisa le-a accidentat pe trecerea de pietoni.

„În seara accidentului, Alin Oprea a fost cel care a depus eforturi supraomenești pentru salvarea vieții doamnei Mihaela. El a fost cel care a «convins» un renumit profesor-doctor să o opereze de urgență pe victimă și a fost cel care s-a ocupat financiar de toate aspectele. Tot el el a fost cel care a așteptat la ieșirea din sala de operație, cu sufletul la gură, rezultatul operației: viața sau moartea”, ne-a dezvăluit una dintre femeile implicate în accidentul provocat de Larisa Uță. (NU RATA: ALIN OPREA (EX-TALISMAN) S-A RUPT TOTAL DE FAMILIE! COPIII ÎL RENEAGĂ!)

Larisa și Alin Oprea s-ar fi separat din cauza infidelității artistului
Alin Oprea, eforturi supraomenești pentru a-și salva de la închisoare soția

„Doamna Nestor a iertat-o, mai mult pentru eforturile depuse de Alin”

Mai mult decât atât, după ce victima a depășit cu bine intervenția chirugicală, Alin Oprea ar fi avut grijă să nu-i lipsească nimic. Cu toate că femeia a decedat la scurt timp după acel accident, înainte să moară ar fi iertat-o pe soția cântărețului de la ”Talisman”.

”Timp de un an și ceva, Alin a fost cel care venea aproape zilnic în vizită la doamna Nestor, avea grijă să nu-i lipsească nimic, procura tot ce era nevoie din punct de vedere medical dacă spitalul nu avea în dotare – medicamente, saltea specială, chiar și hrană uneori . Un om extraordinar, cu un suflet mare. Doamna Larisa nu a fost văzută niciodată să-și viziteze victima, cu o singură excepție, atunci când a rugat-o pe aceasta în lacrimi, s-o ierte, că are copii și să nu intre în pușcărie.

Doamna Nestor a iertat-o, mai mult pentru eforturile depuse de Alin, astfel încât pedeapsa pentru doamna Larisa a devenit una cu suspendare și nu cu executare. Fiind o persoană în vârstă, a decedat la ceva timp după accident. A iertat-o pe Larisa înainte să moară, ne-a mai mărturisit sursa citată.

Alin Oprea a divorțat de Larisa?!
Fosta soție a lui Alin Oprea a fost condamnată cu suspendare după ce a provocat un terifiant accident auto

Larisa Uță, mesaj tranșant!

După 22 de ani de relație, Alin Oprea și Larisa au decis să pună capăt relației lor. Cei doi urmează să ajungă la notar la finalul lunii august pentru a definitiva divorțul. Se pare că motivul din spatele acestei rupturi ar fi fost faptul că Alin și-a găsit o altă parteneră.

Larisa a lăsat un mesaj tranșat în mediul online, care sugerează clar că nu se mai poate pune problema de o împăcare. Recent, la una dintre postările Larisei, un internaut a lăsat un comentariu care a determinat-o să dezvăluie ce simte.

 „Să știi că nu numai copiii sunt perfecți. Sunteți o familie perfectă cu toții, sunteți niște frumoși, să nu-l uităm pe Alin”, este comentariul lăsat de o persoană. Acest mesaj a fost contracarat imediat de Larisa, care s-a arătat extrem de dură.

„Să-l uităm!”, a fost replica acidă a Larisei.
Unul dintre apropiații cântărețului a susținut că soția lui Alin Oprea ar fi provocat ruptura, din cauza atitudinii ”dictatoriale” pe care ar fi avut-o. Fapt ce l-ar fi determinat pe artist să se îndepărteze cu pași mărunți de mai mulți prieteni. Iar, într-un final, divorțul dintre cei doi ar fi fost inevitabil.

Tavi Colen și Alin Oprea au rupt colaborarea în 2006

Solistul a debutat alături de Tavi Colen pe 16 decembrie 1996, la Festivalul „Om bun”, unde au şi câştigat marele premiu pentru Talisman. Piesa lor de rezistenţă, „Atât de singur”, s-a vândut în peste jumătate de milion de exemplare ale primului lor album.

În trupa Talisman a rămas doar Alin. În 2006, cei doi artiști au rupt colaborarea. Tavi Colen a luat atunci decizia de a pleca din trupă și i-a reproșat mai multe lucruri colegului său, Alin. (VEZI ȘI: DUPĂ 23 DE ANI CU PLETE, ALIN OPREA S-A TUNS SCURT. CUM ARATĂ ARTISTUL ACUM)

”Eu l-am rugat pe Alin să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații.

Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt”, dezvăluia Tavi Colen..

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.