Cum arată acum Andy de la ”Puterea dragostei” după ce a ieșit din casă. E de nerecunoscut

Publicat: 18/04/2019 | 16:43

Andy de la ”Puterea dragostei” este de nerecunoscut! Fostul concurent și-a schimbat radical look-ul, iar fanii au fost extrem de uimiți. 

Andy este unul dintre cei mai controversați concurenți din cadrul emisiunii ”Puterea dragostei”. În ciuda faptului că a fost aspru criticat de majoritatea fanilor atunci când a fost agresiv cu Roxana, fosta lui iubită… în continuare, tânărul se bucură de o popularitate extraordinară. (VEZI ȘI: NONE L-A DAT DE GOL PE ANDY DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”, IAR ACUM STĂ SĂ ÎNCEAPĂ UN RĂZBOI: ”SĂ NU SE SUPERE PE MINE, DAR…”)

Recent, Andy a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care își etalează, cu mândrie, noul look. Look care îl prinde  de minune, ce-i drept! Iar fanii și mai ales fanele n-au contenit cu laudele la adresa lui.

Andy are un nou look

Andy a părăsit Puterea Dragostei înainte de a deveni concurent cu drepturi depline, după ce a lovit-o pe Roxana, fosta lui iubită. Fostul concurent a vorbit în cadrul unei emisiuni despre motivul pentru care și-a ieșit din fire și a lovit-o pe Roxana. Cei doi au fost unii dintre cei mai controversați concurenți de la “Puterea dragostei“, relația lor fiind una cu năbădăi. (CITEȘTE ȘI: POZA CARE A DEVENIT VIRALĂ: ”ANDY DE LA PUTEREA DRAGOSTEI SĂRUTÂNDU-SE CU O FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ”)

”Am avut și eu două trei secunde când mi-am pierdut cumpătul. M-a jignit foarte urât, m-a înjurat. Ea voia să ies din emisiune, a făcut strategii, a spus că vrea să facă ceva să mă elimine. Nu voia să mă vadă acolo că fac cuplu cu cineva, să nu vadă evoluția mea spre bine. M-a adus în starea asta. Nu am mai conștientizat. Îmi pare foarte rău pentru gestul urât pe care l-am făcut, mai ales că am văzut acum imaginile. Eu nu am dat niciodată într-o femeie, dar uite la ce s-a ajuns din cauza ei”, a mărturisit Andy la Teo Show.

Andy spune, însă, că-și dorește să se întoarcă în casa Puterea Dragostei.

Eu pot să reintru în casă pentru că nu am fost concurent cu drepturi depline. Eu m-am întors cu voturile publicului și urma ca și cei din casă să voteze”, a spus el, admițând că va avea nevoie și de acordul producătorilor pentru a putea intra din nou în emisiune.

Citește și...