Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă. Marele eveniment va avea loc luna viitoare

Publicat: 04/06/2019 | 18:26

Brigitte și Florin Pastramă se vor cununa religios luna viitoare, iar invitațiile de nuntă au fost deja trimise. 

Luna viitoare, pe 7 iulie, proaspăta doamnă Pastramă se va căsători religios cu Florin și vor face o nuntă în stil american. Între timp, afaceristul imobiliar s-a mutat în vila de lux a lui Brigitte. Evenimentul se anunță a fi unul grandios, cu peste 400 de invitați. Fosta doamnă Năstase va purta o singură rochie de mireasă și optează pentru un model clasic. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE FACE INSTRUCȚIE CU PASTRAMĂ. EA E ȘEFA!)

Nunta nu va fi una cu tradiții românești, iar Brigitte a spus deja că nu vrea să fie furată. Ei bine, invitațiile deja au fost trimise către familie și apropiați și arată într-un mare fel.

„Noi Brigitte și Florin, cu voia Lui Dumnezeu și binecuvântarea părinților noștrii, am hotărât să ne unim într-un singur destin în fața Lui Dumnezeu”, scrie pe invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă.

Invitația de nuntă a lui Florin și Brigitte Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă, o poveste de iubire care a început la “Ferma”

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, ei s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin. (VEZI ȘI: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ A ”DAT NAS ÎN NAS” CU BRIGITTE: ”NU SUPORT SĂ ÎMPART ACEEAȘI ÎNCĂPERE CU EA!”)

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Născută pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă.

La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, vedeta a continuat afacerile primului soț. În 2013, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase, iar mariajul lor s-a încheiat în toamna lui 2018.