Cum arată Lili Sandu la o lună după naștere. Am fotografiat-o în prima plimbare cu bebelușul și soțul

Publicat: 14/09/2020 | 23:40

Lili Sandu a devenit mămică în urmă cu o lună și este cea mai fericită. Familia ei este completă și, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut micuțul proaspăt adus pe lume, vedeta este în al nouălea cer alături de soțul ei. 

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Lili Sandu la o plimbare în parc, în aer liber, la doar o lună de când a devenit mămică. Însoțită de soțul ei, Silviu Țolu, dar și de bebelușul pe care l-a adus recent pe lume, ce va purta numele de Thomas Jay, șatena s-a relaxat și s-a bucurat de momente frumoase petrecute în compania celor mai dragi oameni din viața ei.

Tabloul ideal de familie

Nicio graviduță nu este privată de kilogramele în plus, iar recuperarea de după sarcină durează puțin, însă Lili Sandu a știut cum să mascheze urmele sarcinii și a adoptat un outfit care a pus-o în totalitate în evidență.

Lili Sandu a ieșit la plimbare cu soțul și fiul

(NU RATA: LILI SANDU SE PREGĂTEȘTE DE BOTEZ! CÂND O SĂ AIBĂ LOC MARELE EVENIMENT? „ȚIN FOARTE MULT SĂ FACEM CEREMONIA RELIGIOASĂ…”)

Vedeta a purtat o rochie de culoare roșie, extrem de vaporoasă, o pereche de încălțări lejere, a ieșit din casă machiată discret și cu părul prins într-un coc lejer, perfect pentru zilele călduroase care încă ne bat la ușă. La fel de lejer a apărut și soțul lui Lili Sandu, Silviu Țolu, care a purtat o ținută sport. Cei doi s-au plimbat cu fiul lor și s-au sorbit din priviri, iar CANCAN.RO a surprins tabloul de familie pe care l-au format cei trei.

Lili Sandu, probleme după naștere

Lili Sandu a trăit momente de îngrijorare în timp ce se afla în clinica în care a născut. Bebelușul ei a avut anumite probleme și medicii au intervenit imediat ca să se ocupe de starea lui de sănătate. Din fericire, micuțul Thomas Jay nu a pățit nimic grav, iar situația lui s-a îmbunătățit foarte repede datorită profesionalismului doctorilor.

În vârstă de 41 de ani, Lili Sandu a devenit mămică pe 10 august, iar fiul ei a primit numele Thomas Jay. La naștere, acesta a avut 52 cm, 3.300 grame și a luat primul 10 din viața lui din partea medicilor de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Se pare că bebelușul a avut unele probleme după ce a venit pe lume, iar specialiștii au decis să îl mai țină câteva zile sub observație. Într-un mesaj făcut public, iubita lui Silviu Țolu a spus vorbit despre acest episod neplăcut, însă nu a dezvăluit diagnosticul pe care l-au pus medicii băiețelului ei.

“Un update actual ar fi că suntem încă în spital pentru că bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți să știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati, offf”, a transmis Lili Sandu în urmă cu ceva timp.

Lili Sandu, o mămică fericită

Actrița a avut de tras și cu alăptarea

Lili Sandu a scris  pe contul de Instagram un mesaj în care le-a adus la cunoștință fanilor săi una dintre cele mai neplăcute experiențe avută imediat după naștere. Proaspăta mămică s-a confruntat cu o problemă în momentul alăptării.

(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FIUL LUI LILI SANDU, THOMAS JAY. „MIRACOLUL NOSTRU A VRUT SĂ…”)

„Cele mai multe întrebări pe care le am primit de la voi au fost legate de alăptat. Este un subiect care, pe cât este de interesant și diferit de la mamă la mamă, pe atât poate fi de frustrant mai ales în primele ore-zile de după naștere. Zic frustrant deoarece pentru mine, personal, experiența primelor ore de alăptat nu prea a fost cum auzisem in online: cum se naște bebe, vine imediat colostrul etc. Chiar dacă bebelușul se «atașase» corect, faptul ca nu «ieșea» mai nimic în prima seară mă înnebunea efectiv, speriată fiind că puiul meu nu are ce să mănânce și-mi făceam tot felul de filme în cap…🤦🏻‍♀️ Da, știu era și din cauza cezarianei (se zice că lactația ar întârzia), dar eu, panicată, că, na, așa e la început, o țineam pe a mea ca am o problemă, chiar dacă sânii îmi explodau efectiv”, a mărturisit Lili Sandu, pe rețeaua de socializare.

Cu ajutorul unui consilier în alăptare, Lili Sandu a reușit să treacă peste acest moment dificil. Specialistul a învățat-o tot ce trebuie să știe și i-a dat sfaturi utile, astfel încât să nu mai intre în panică.

„De unde să fi știut eu toate astea…”

„Am învățat cum să-mi fac masaj, cum să-mi aplic compresele calde și pentru că bebe nu era fizic lângă mine (48 de ore a stat numai la lămpi și cu perfuzie 😭) am fost învățată cum să folosesc pompa de muls.
(MERGI LA: LILI SANDU A DEZVĂLUIT CE NUME A ALES PENTRU BĂIEȚELUL EI: ”MEREU CÂND AM FOST ÎNTREBAȚI DE NUMELE LUI BEBE AM EVITAT RĂSPUNSUL”)

Dar, sincer la cât de dărâmată eram psihologic, cel mai important a fost ajutorul primit atât de la Dna Amelia, cât și de la restul moașelor care m-au făcut să înțeleg că trebuie să-mi revin și să fiu puternică tocmai pentru că exista riscul să- mi pierd laptele. Offf, de unde să fi știut eu toate astea…

Este foarte important să cerem și să primim ajutor mai ales în genul ăsta de situații în care nu avem un «manual de utilizare».😊
Colostrul a fost destul în primele zile🎉 și tare fericită străbăteam holul să ajung cu el din 3 în 3 ore la bebe fie zi sau noapte. Lactația a urmat firesc, cu ceva dureri, dar fără acea furie a laptelui de care auzisem tocmai pentru că avusese grijă Dna Amelia să mă «instruiască».

„Puiul nostru merită tot efortul”

Ideea este că suntem diferite și experiența mea nu trebuie să fie neapărat asemănătoare cu experiența unei alte mame, pentru unele este mai ușor, pentru alte mame este mult mai greu. Dar puiul nostru merită tot efortul!❤️”

„Despre alăptat s-au scris multe și și-au dat mulți cu părerea. Dacă să fie public sau privat sincer cred că ține de mamă, și nu de prejudecățile altora. Ador să-mi alăptez puiul și o fac fără pic de pudoare pentru că la fel îmi este și dragostea pentru el: liberă și nelimitată! 🤍
Am aflat din documentările mele că un criteriu important în alăptare este hidratarea, tocmai de aceea pe parcursul zilei am grijă să beau minim 6-8 pahare cu apă”, a mai scris Lili Sandu, după ce a depășit problema.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.