Cum arată Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, după ce a născut trei copii

Publicat: 05/07/2019 | 17:45

În urmă cu mulți ani, Roxana Dobre a fost un model de succes. Acum, însă, bruneta s-a dedicat în totalitate familiei pe care o are cu Florin Salam. 

De câțiva ani buni, Roxana Dobre trăiește o poveste de dragoste cu Florin Salam. Cei doi se iubesc necondiționat și au împreună trei copii. Ultima sarcină a Roxanei Dobre, însă, și-a pus amprenta asupra siluetei sale. Brunetei i-a fost mult mai greu să scape de kilogramele în plus. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, SECHESTRAT LA O PETRECERE? ”A REUȘIT SĂ SCAPE CU MARI INTERVENȚII”)

Roxana Dobre nu s-a lăsat și a câștigat lupta cu kilogramele în plus. Iubita lui Florin Salam arată demențial! Ea a fost surprinsă serile trecute, alături de celebrul manelist, într-o pereche minusculă de pantaloni scurți, care îi scoteau în evidență picioarele tonifiate și posteriorul bombat. Pesemne, n-ai spune că Roxana Dobre este mămică a trei copilași!

sursa foto: wowbiz.ro

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună trei copii

Florin Salam și Roxana Dobre sunt mai liniștiți ca oricând și nu au gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. (VEZI ȘI: CADOUL FABULOS AL MILIONARULUI BIRLIC: UN MERCEDES S PENTRU NEVASTA LUI FLORIN SALAM!)

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

 

Citește și...