Cadoul fabulos al milionarului Birlic: un Mercedes S pentru nevasta lui Florin Salam!

Publicat: 21/06/2019 | 23:37

”Elvețianul” Birlic are o mare slăbiciune pentru ”Regele manelelor”, Florin Salam! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie, în exclusivitate, ce cadou fabulos i-a făcut milionarul cunoscutului cântăreț de muzică de petrecere. De dar beneficiază însă Roxana Dobre… (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

La începutul lunii iunie, a fost petrecere de pomină în familia lui Florin Salam. ”Regele manelelor” și superba lui parteneră de viață, Roxana Dobre, au fost amfitrionii unei seri super-elegante, prin care au celebrat creștinarea băiețelului lor Simon Ștefan. (VEZI AICI: REACȚIA LUI FLORIN SALAM DUPĂ CE S-A SPUS CĂ DIVORȚEAZĂ DE ROXANA DOBRE)

„Elvețianul” Birlic, distracție la Mariott cu Vica Blochina

Roxana Dobre și Florin Salam au petrecut alături de familie și de prieteni. Printre invitații de seamă de la mega-petrecerea organizată de celebrul cântăreț și partenera lui s-au numărat Joshua Castellano, Brigitte Năstase, maneliști renumiți și… ”elvețianul” Birlic, cel care, imediat după Revelion, a intrat, “pe cameră”, la Marriott, cu Vica Blochina (TOATĂ POVESTEA AICI).

Birlic este un om de afaceri originar din România, stabilit, însă, de o bună perioadă, în Elveția. La Zurich, deține mai multe parcuri auto și are o situație financiară de invidiat. De altfel, în țara noastră, a făcut, tot timpul, spectacol. A apărut conducând doar bolizi de lux și a atras, cu fiecare ocazie, privirile tuturor. (CITEȘTE ȘI: E OFICIAL! FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE SE CĂSĂTORESC. DEZVĂLUIRI DIN CULISELE MARELUI EVENIMENT)

Cadou pentru idolul Florin Salam

Afaceristul ”elvețian” nu și-a ascuns niciodată slăbiciunea pentru ”Regele manelelor”. Florin Salam este, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, idolul lui. Îl iubește necondiționat, iar după botezul micuțului Simon Ștefan a ținut să-i facă un cadou celebrului artist. Potrivit informațiilor noastre, i-a oferit cântărețului un Mercedes S! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

Florin Salam a acceptat pe loc darul, însă nu se bucură personal de el. Pentru că superbul autoturism este condus de Roxana Dobre, partenera de viață a manelistului. Bruneta este, în prezent, din toate punctele de vedere, mulțumită de situația în care se află. Are o familie fericită, copii frumoși și trăiește într-un lux orbitor.

(NU RATA: PRIMELE POZE DIN SUA CU FLORIN SALAM ȘI ROXANA DOBRE. MOTIVUL PENTRU CARE AU ALES SĂ FACĂ SĂRBĂTORILE PESTE OCEAN)

Au împreună trei copii

În prezent, Florin Salam și Roxana Dobre sunt mai liniștiți ca oricând. Artistul chiar îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă.

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. (VEZI AICI: FILMARE ȘOCANTĂ CU FLORIN SALAM ÎN METROU: ”PĂREA CĂ NU SE SIMTE BINE!”)

Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...