Cum i s-a schimbat viața lui Anais Tomescu după ce Mihai Petre a criticat-o pentru dansul obscen de la Românii Au Talent

Publicat: 17/06/2019 | 13:53

Viața lui Anais Queen, așa cum s-a prezentat pe scena de la “Românii au talent”, s-a schimbat după difuzarea la Pro TV a momentului ei artistic. Tânăra dansatoare onorează cu bucurie invitațiile la diferite evenimente mondene din țara noastră, unde se întâlnește cu vedetele autohtone și află trucuri interesante și, totodată, primește sfaturi de la cei mai buni în domeniul în care își dorește să exceleze.

Citește și: Ce viață duce Lorelai Moșneguțu, după ce a câștigat Românii au Talent și a cheltuit cei 120.000 de euro primiți de la Pro TV

Anais Tomescu, dansatoare și vloggeriță

La 16 ani, Anais Tomescu, fostă concurentă de la “Românii au talent”, a bifat mai multe evenimente importante care au avut loc lunile trecute. Iar aparițiile sale sunt extrem de sexy, semn că declarațiile critice ale lui Mihai Petre după momentul ei de la show-ul de talente de la Pro TV nu au împiedicat-o să nu își urmeze propriul stil. Vă reamintim că atunci, exigentul jurat a apăsat butonul X ca să oprească prestația tinerei dansatoare, despre al cărei moment a afirmat că a fost: “prea vulgar pentru gustul meu”.

Citește și: Ce face Mihai Petre după ce s-a terminat emisiunea “Românii au talent”

Pe Facebook, dar și pe Instagram, ea este considerată o regină… fotografiile sale sunt pur și simplu senzaționale. “Eşti unicaată????”, “ Frumoasa mea, te iubesc ”, “Ce aparitțe de ultim moment ❤️ sunt trei dintre comentariile strânse de postările lui Anais Queen, așa cum poate fi găsită pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Numărul de dans care l-a impresionat pe Mihai Petre

Anais Queen, pe scena de la “Românii au talent”

În clipul de mai jos puteți vedea prestația tinerei dansatoare de la show-ul “Românii au talent”, sezonul #9suprem. În timp ce Mihai Petre a criticat coregrafia artistei, ceilalți membrii ai juriului și, inclusiv, prezentatorii, Smiley și Pavel Bartoș, au fost impresionați de momentul ei. “Eu am oprit, pentru că, pentru mine era de ajuns. Cred că, în primul rând, nu îți e foarte potrivit stilul ăsta… vârstei. Nu mi se pare că te avantajează. E adevărat, poţi deveni o dansatoare bună, însă ai vrut să demonstrezi prea mult şi ai pierdut puţin din naturaleţea mişcării. Şi simt că pe alocuri a fost exagerat şi chiar prea vulgar pentru gustul meu”, a declarat Mihai Petre la finalul momentului artistei.

“Nu mi s-a părut vulgar, ăsta e dansul. Din punctul meu de vedere nu e vulgar şi eu sunt rezervată de regulă la chestiile astea fiind mamă de fată. Mi-a plăcut dansul, dance hall-ul e un dans mai îndrăzneţ, mai sexy, poate să ţi se pară vulgar”, a declarat Andra după prestația lui Anais Tomescu de la “Românii au talent” 2019.

Ai 16 ani, deci te-ai născut mult după ’90. E extraordinar pentru mine că voi sunteţi desprinşi de ororile alea care s-au întâmplat între anii ’45 şi ’90 şi sunteţi liberi să îndrăzniţi, liberi să credeţi, liberi să acţionaţi, liberi să greşiţi, liberi să faceţi de toate”, a spus Florin Călinescu.

Cine este Anais Queen

Anais Tomescu a.k.a Anais Queen este o tânără dansatoare care a apărut în mai multe videoclipuri de-ale unor cântăreți din România, dar și în filmulețele virale ale unor cunoscuți vloggeri.

Citește și...