Home » Exclusiv » Cum s-a folosit “Împăratul interlopilor” de programarea la coafor a iubitei ca să scape de arestare + Care a fost contribuția lui “Ciocate” în mega-dosarul drogurilor

Cum s-a folosit “Împăratul interlopilor” de programarea la coafor a iubitei ca să scape de arestare + Care a fost contribuția lui “Ciocate” în mega-dosarul drogurilor

De: Mircea Tudose 21/11/2020 | 23:46

CANCAN.RO vă prezintă noi detalii exclusive din dosarul “Împăratului interlopilor”, arestat pentru trafic de droguri de mare risc, după ce a fost prins în flagrant cu aproape 2.500 de pastile de Ecstasy. Temutul Uțu Rohozneanu ar fi încercat să se folosească de programarea la coafor a iubitei ca să scape de închisoare. Stenogramele de la dosar mai arată și care a fost „contribuția” telefonică a deținutului “Ciocate”, direct din penitenciar, în prinderea suspecților.

Documentele intrate în posesia CANCAN.RO arată întreg filmul operațiunii DIICOT, precum și modul pueril în care Uțu ar fi încercat să scape dând vina pe programarea la coafor a iubitei.

În loc să facă trafic de droguri, Uțu ar fi stat cuminte în camera de hotel

„Astfel, deși din procesele-verbale de supraveghere operativă și de redare a convorbirilor interceptate în baza actelor de autorizare emise în cauză rezultă că, în data de 17.10.2020 ROHOZNEANU UȚU-CLAUDIU s-a întâlnit în jurul orei 20:30, în fața hotelului Marriott din București, cu inculpații VASILE CRISTIAN FLORIAN și STOICA MARIUS, pentru a organiza tranzacția de droguri de mare risc din ziua următoare, martora a declarat că, în acea zi, la ora 19;00 a avut programare la coafor, unde a stat o oră, timp în care Uțu a rămas în camera de hotel, după care au fost împreună la un restaurant, unde au stat până la ora închiderii.

Totodată, desfășurarea evenimentelor din data de 18.10.2020, astfel cum este prezentată de către aceasta în declarațiile date, apare ca derizorie în raport cu toate celelalte probe menționate, referitoare la întâlnirea dintre inculpații Uțu Claudiu Rohozneanu și Cristian Vasile”, se arată în actele de la dosar.

Cum a fost „servit” anchetatorilor “Împăratul interlopilor”

Chiar dacă, inițial, a negat evidența, Uțu Rohozneanu a fost dat de gol de complicii săi.

„Inculpatul Claudiu Rohozneanu nu a recunoscut săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc din data de 18.10.2020. Acesta a încercat prin declarațiile sale, pe de-o parte, să găsească o justificare pentru prezența sa în locul în care a avut loc predarea celor 2.479 comprimate MDMA.

Pe de altă parte, a încercat să nege cu totul existența întâlnirilor pe care le-a avut cu coinculpații, atât cea premergătoare din ziua de sâmbătă, ce a avut loc în fața hotelului unde era cazat, cât și cea din data de 18.10.2020, când le-a predat drogurile de mare risc, întâlniri dovedite dincolo de orice dubiu prin probe administrate în cauză. (CITEȘTE AICI: DROGURI DE 1 MILION DE EURO, GĂSITE LA TRAFICANȚII DIN BUCUREȘTI)

La rândul lor, inculpații Florian Cristian Vasile și Marius Stoica au recunoscut săvârșirea infracțiunilor reținute în sarcina lor, declarațiile acestora coroborându-se sub aspectele esențiale în raport cu situația de fapt reținută în actul de acuzare”, mai arată procurorii în dosarul trimis la judecătorul de la Tribunalul București.

Ar fi venit la București să ia pastile „pentru mușchi”

În fața judecătorului, interlopul a folosit o explicație simplă pentru prezența sa în Capitală.

Uțu Rohozneanu, implicat într-un uriaș dosar de trafic de droguri

A spus că a fost la penitenciar, în vizită, pentru niște pastile pentru „mușchi”, este nevinovat și vrea să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. Cu toate acestea, potrivit datelor din dosarul dealer-ului său, albanezul Nikaj Bernard, „Împăratul interlopilor” se pare că ar fi recunoscut ulterior arestării preventive implicarea sa în traficul de comprimate.

Numitul Rohozneanu Uțu Claudiu inițial nu a recunoscut învinuirea ce i se aduce, precizând că – XXXX prieten m-a invitat în Pitești la restaurantul Apulum, unde, împreună cu femeia cu care mă aflam în București, m-am întâlnit cu el și cu soția lui și încă o femeie.

Când am ajuns la restaurant, prietenul meu Beni, nu știu cum îl cheamă, dar cunosc că este de origine albaneză, m-a condus cu autoturismul său la el acasă, să îmi arate unde locuiește, la o distanță de aproximativ 7 kilometri”, spunea Uțu în primă fază.

Apoi, după ce procurorii DIICOT l-au pus sub învinuire el ”a recunoscut săvârșirea infracțiunilor de care a fost acuzat.”.

„Ciocate” dădea directive din penitenciar

Ancheta în dosarul lui Uțu Rohozneanu a scos la iveală cum intermediarul „Împăratului interlopilor” , Cristian Vasile, era dirijat și sfătuit în acțiunile sale de către tatăl său, zis „Ciocate”, persoană condamnată și deținută la un penitenciar din țară.

„În 10.10.2020, ora 16:49:32, tatăl lui Cristian Vasile, cunoscut cu apelativul «CIOCATE», aflat în prezent încarcerat într-un penitenciar din România, de la postul telefonic cu numărul de apel …l-a contactat pe acesta la postul telefonic cu numărul de apel …, ocazie cu care fiul său i-a spus că se va întâlni cu cineva, că are puțină treabă cu el, că a auzit că el e bine acum («Știi ce zic! Puțin, repede! Poate vrea Dumnezeu… Și el să zică: Haide!»).

«Ciocate» i-a transmis fiului său să se ducă dacă este vorba de intermediere, însă să se întâlnească într-un loc unde nu sunt camere și să nu își ia telefoanele cu ei, făcând referire și la Marius (identificat apoi ca fiind Marius Stoica), care îl însoțea pe Cristi”, se arată în actele din dosar.

Limbajul codificat al interlopilor

La un alt moment, interesat fiind de activitățile fiului său, „Ciocate” îl sună din nou pe acesta.

„La ora 20:02:53, CIOCATE, de la postul telefonic cu numărul de apel …l-a contactat pe CRISTI, la postul telefonic cu numărul de apel …, ocazie cu care acesta din urmă i-a transmis interlocutorului că a plecat, că se duce spre casă și că a rezolvat.

Ciocate l-a întrebat dacă i-a pus față în față (pe furnizor și cumpărător, Cristi având rolul de intermediere), iar acesta i-a răspuns că nu. (VEZI ȘI: CUM A FOST PRINS “ÎMPĂRATUL INTERLOPILOR”)

În continuare, Cristi i-a transmis tatălui că «mi-a dat fără… mi-a dat mașină fără bani», «mâine mă văd cu el să-i duc banii, știi? Era cu o gagică acum, pe la București» (furnizorul i-a dat drogurile, urmând ca a doua zi să-i plătească prețul pentru care s-au înțeles).

«Ciocate» l-a întrebat pe Cristi dacă a rezolvat-o, dacă «a dat mașina», iar Cristi i- a răspuns că da. Din discuție, a reieșit faptul că «mașina» i-a dat-o unei persoane de sex masculin, cunoscută cu apelativul MARIUS.

Ciocate l-a întrebat pe Cristi «Păi…și pe Alex, de ce nu…îl rezovi acum?», iar Cristi i-a răspuns că o să vorbească, dar așteaptă «să vadă omul că sunt ce trebuie… mâine mă duc să-i duc ce trebuie acolo, știi ce zic eu?», făcând referire la faptul că mâine va duce banii furnizorului.

În continuare, Ciocate l-a sfătuit pe Cristi să se ferească cu telefoanele cu ei, să se vadă tot timpul față în față. Cristi i-a povestit tatălui său că Marius  avea 200.000 (euro) la el în momentul tranzacției și că face mereu plata pe loc”, au scris anchetatorii.

Împăratul, arestat încă din 19 octombrie

Temutul Uțu Rohozneanu, supranumit „Împăratul interlopilor”, a fost arestat pe 19 octombrie pentru trafic de droguri de mare risc. O săptămână mai târziu, era prins și furnizorul său, un cetățean albanez deosebit de periculos, cunoscut în lumea interlopă drept „Unchiul”. 

Uţu Rohozneanu a fost inițial reținut, alături de alte două persoane, pentru 24 de ore, sub suspiciunea de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: CUTREMUR ÎN LUMEA INTERLOPĂ! LUCIAN BONCU A FOST TRĂDAT DE LOCOTENENȚI ȘI RISCĂ ANI GREI DE ÎNCHISOARE)

Totul s-a întâmplat în urma unui flagrant organizat de procurorii DIICOT și polițiști de la Crima Organizată, după ce unul dintre cei trei inculpați a vândut, către ceilalți doi, 2.479 de comprimate MDMA.  Se pare că cei trei au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, care urmau a fi comercializate către consumatori din București.

Autoritățile au găsit cantitatea impresionantă de pastile chiar în mașina interlopului. „Împăratul” nu se află la prima abatere de acest fel, numele lui fiind legat și un dosar de trafic de droguri în Spania.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama victimei, ţinută la uşă:
ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
FOTO. Cum arată trupul Ancăi Serea după 6 nașteri! S-a pozat dezbrăcată în cadă
FOTO. Cum arată trupul Ancăi Serea după 6 nașteri! S-a pozat dezbrăcată în cadă
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final provoacă un accident - VIDEO
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
Lavinia Pîrva, cum nu ai mai văzut-o. Bruneta o publicat o fotografie cu un decolteu generos
Lavinia Pîrva, cum nu ai mai văzut-o. Bruneta o publicat o fotografie cu un decolteu...
Păpușa Barbie „tunată”: „Oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”
Păpușa Barbie „tunată”: „Oamenilor nu le vine să creadă că am 50 de ani”
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Raflia, anunțul care pune pe jar România. Dispare certificatul verde? Factorul la care nimeni nu s-a gândit
Raflia, anunțul care pune pe jar România. Dispare certificatul verde? Factorul la care nimeni nu...
Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu!"
Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am reușit...
Un bătrânel de 68 de ani a văzut moartea cu ochii, chiar de ziua lui. Omul a confundat un crocodil de 4 metri, cu unul de jucărie
Un bătrânel de 68 de ani a văzut moartea cu ochii, chiar de ziua lui....
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi preoți
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege
Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă...
Florin Cîțu e distrus! Și-a dat demisia. Cutremur pe scena politică
Florin Cîțu e distrus! Și-a dat demisia. Cutremur pe scena politică
Mișcarea prin care LG a luat fața Samsung pe televizoare. Oferta e foarte atractivă
Mișcarea prin care LG a luat fața Samsung pe televizoare. Oferta e foarte atractivă
Ieşi pe plus VIDEO. Despre economisire, indiferent de buget. Ce este comparatorul bancar gratuit Conso şi cum ne ajută?
Ieşi pe plus VIDEO. Despre economisire, indiferent de buget. Ce este comparatorul bancar gratuit Conso...
Bianca Comănici, în hohote de plâns! Imagini în premieră din Istanbul, în timpul reținerii de către politiștii de frontieră
Bianca Comănici, în hohote de plâns! Imagini în premieră din Istanbul, în timpul reținerii de...
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e terifiant
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Ți-l amintești pe Giuliano Stroe, nu-i așa? Are 17 ani! Cum arată acum Micul Hercule
Ți-l amintești pe Giuliano Stroe, nu-i așa? Are 17 ani! Cum arată acum Micul Hercule
Apariții interzise ale uneia dintre cele mai sexy jucătoare de golf! S-a înscris pe un site pentru adulți pentru cei un milion de fani
Apariții interzise ale uneia dintre cele mai sexy jucătoare de golf! S-a înscris pe un...
VIDEO | Alexandra Stan, adevărul despre contul ei de pe OnlyFans: „Apar pe PornHub
VIDEO | Alexandra Stan, adevărul despre contul ei de pe OnlyFans: „Apar pe PornHub"! Imagini...
S-a hotărât! Luni, 29 noiembrie, este oficial zi liberă pentru bugetari. Salariații din sectorul de stat vor avea o minivacanță de cinci zile
S-a hotărât! Luni, 29 noiembrie, este oficial zi liberă pentru bugetari. Salariații din sectorul de...
Dezastru pentru şoferi: După City Insurance, încă o firmă de asigurări RENUNŢĂ să mai vândă RCA
Dezastru pentru şoferi: După City Insurance, încă o firmă de asigurări RENUNŢĂ să mai vândă...
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce cel mai mare lanţ de retail alimentar din România ca număr de angajaţi
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...
„M-am săturat de mizeria lui Reghecampf” Anamaria Prodan a cedat când a văzut imaginile cu Reghe!
„M-am săturat de mizeria lui Reghecampf” Anamaria Prodan a cedat când a văzut imaginile cu...
Imaginile momentului! Cum se comportă de fapt Reghe cu noua iubită
Imaginile momentului! Cum se comportă de fapt Reghe cu noua iubită
Restricții de sărbători pentru români?! Anunțul lui Rafila, noul ministru al Sănătății
Restricții de sărbători pentru români?! Anunțul lui Rafila, noul ministru al Sănătății
Dispozitiv neobișnuit pentru baie, vândut de Lidl în curând
Dispozitiv neobișnuit pentru baie, vândut de Lidl în curând
Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel, după ce înaltul prelat s-a vaccinat
Gigi Becali, atac fără precedent la adresa Patriarhului Daniel, după ce înaltul prelat s-a vaccinat