Home » Exclusiv » Cum s-a folosit “Împăratul interlopilor” de programarea la coafor a iubitei ca să scape de arestare + Care a fost contribuția lui “Ciocate” în mega-dosarul drogurilor

Cum s-a folosit “Împăratul interlopilor” de programarea la coafor a iubitei ca să scape de arestare + Care a fost contribuția lui “Ciocate” în mega-dosarul drogurilor

De: Mircea Tudose 21/11/2020 | 23:46

CANCAN.RO vă prezintă noi detalii exclusive din dosarul “Împăratului interlopilor”, arestat pentru trafic de droguri de mare risc, după ce a fost prins în flagrant cu aproape 2.500 de pastile de Ecstasy. Temutul Uțu Rohozneanu ar fi încercat să se folosească de programarea la coafor a iubitei ca să scape de închisoare. Stenogramele de la dosar mai arată și care a fost „contribuția” telefonică a deținutului “Ciocate”, direct din penitenciar, în prinderea suspecților.

Documentele intrate în posesia CANCAN.RO arată întreg filmul operațiunii DIICOT, precum și modul pueril în care Uțu ar fi încercat să scape dând vina pe programarea la coafor a iubitei.

În loc să facă trafic de droguri, Uțu ar fi stat cuminte în camera de hotel

„Astfel, deși din procesele-verbale de supraveghere operativă și de redare a convorbirilor interceptate în baza actelor de autorizare emise în cauză rezultă că, în data de 17.10.2020 ROHOZNEANU UȚU-CLAUDIU s-a întâlnit în jurul orei 20:30, în fața hotelului Marriott din București, cu inculpații VASILE CRISTIAN FLORIAN și STOICA MARIUS, pentru a organiza tranzacția de droguri de mare risc din ziua următoare, martora a declarat că, în acea zi, la ora 19;00 a avut programare la coafor, unde a stat o oră, timp în care Uțu a rămas în camera de hotel, după care au fost împreună la un restaurant, unde au stat până la ora închiderii.

Totodată, desfășurarea evenimentelor din data de 18.10.2020, astfel cum este prezentată de către aceasta în declarațiile date, apare ca derizorie în raport cu toate celelalte probe menționate, referitoare la întâlnirea dintre inculpații Uțu Claudiu Rohozneanu și Cristian Vasile”, se arată în actele de la dosar.

Cum a fost „servit” anchetatorilor “Împăratul interlopilor”

Chiar dacă, inițial, a negat evidența, Uțu Rohozneanu a fost dat de gol de complicii săi.

„Inculpatul Claudiu Rohozneanu nu a recunoscut săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc din data de 18.10.2020. Acesta a încercat prin declarațiile sale, pe de-o parte, să găsească o justificare pentru prezența sa în locul în care a avut loc predarea celor 2.479 comprimate MDMA.

Pe de altă parte, a încercat să nege cu totul existența întâlnirilor pe care le-a avut cu coinculpații, atât cea premergătoare din ziua de sâmbătă, ce a avut loc în fața hotelului unde era cazat, cât și cea din data de 18.10.2020, când le-a predat drogurile de mare risc, întâlniri dovedite dincolo de orice dubiu prin probe administrate în cauză. (CITEȘTE AICI: DROGURI DE 1 MILION DE EURO, GĂSITE LA TRAFICANȚII DIN BUCUREȘTI)

La rândul lor, inculpații Florian Cristian Vasile și Marius Stoica au recunoscut săvârșirea infracțiunilor reținute în sarcina lor, declarațiile acestora coroborându-se sub aspectele esențiale în raport cu situația de fapt reținută în actul de acuzare”, mai arată procurorii în dosarul trimis la judecătorul de la Tribunalul București.

Ar fi venit la București să ia pastile „pentru mușchi”

În fața judecătorului, interlopul a folosit o explicație simplă pentru prezența sa în Capitală.

Uțu Rohozneanu, implicat într-un uriaș dosar de trafic de droguri

A spus că a fost la penitenciar, în vizită, pentru niște pastile pentru „mușchi”, este nevinovat și vrea să fie cercetat în libertate, sub control judiciar. Cu toate acestea, potrivit datelor din dosarul dealer-ului său, albanezul Nikaj Bernard, „Împăratul interlopilor” se pare că ar fi recunoscut ulterior arestării preventive implicarea sa în traficul de comprimate.

Numitul Rohozneanu Uțu Claudiu inițial nu a recunoscut învinuirea ce i se aduce, precizând că – XXXX prieten m-a invitat în Pitești la restaurantul Apulum, unde, împreună cu femeia cu care mă aflam în București, m-am întâlnit cu el și cu soția lui și încă o femeie.

Când am ajuns la restaurant, prietenul meu Beni, nu știu cum îl cheamă, dar cunosc că este de origine albaneză, m-a condus cu autoturismul său la el acasă, să îmi arate unde locuiește, la o distanță de aproximativ 7 kilometri”, spunea Uțu în primă fază.

Apoi, după ce procurorii DIICOT l-au pus sub învinuire el ”a recunoscut săvârșirea infracțiunilor de care a fost acuzat.”.

„Ciocate” dădea directive din penitenciar

Ancheta în dosarul lui Uțu Rohozneanu a scos la iveală cum intermediarul „Împăratului interlopilor” , Cristian Vasile, era dirijat și sfătuit în acțiunile sale de către tatăl său, zis „Ciocate”, persoană condamnată și deținută la un penitenciar din țară.

„În 10.10.2020, ora 16:49:32, tatăl lui Cristian Vasile, cunoscut cu apelativul «CIOCATE», aflat în prezent încarcerat într-un penitenciar din România, de la postul telefonic cu numărul de apel …l-a contactat pe acesta la postul telefonic cu numărul de apel …, ocazie cu care fiul său i-a spus că se va întâlni cu cineva, că are puțină treabă cu el, că a auzit că el e bine acum («Știi ce zic! Puțin, repede! Poate vrea Dumnezeu… Și el să zică: Haide!»).

«Ciocate» i-a transmis fiului său să se ducă dacă este vorba de intermediere, însă să se întâlnească într-un loc unde nu sunt camere și să nu își ia telefoanele cu ei, făcând referire și la Marius (identificat apoi ca fiind Marius Stoica), care îl însoțea pe Cristi”, se arată în actele din dosar.

Limbajul codificat al interlopilor

La un alt moment, interesat fiind de activitățile fiului său, „Ciocate” îl sună din nou pe acesta.

„La ora 20:02:53, CIOCATE, de la postul telefonic cu numărul de apel …l-a contactat pe CRISTI, la postul telefonic cu numărul de apel …, ocazie cu care acesta din urmă i-a transmis interlocutorului că a plecat, că se duce spre casă și că a rezolvat.

Ciocate l-a întrebat dacă i-a pus față în față (pe furnizor și cumpărător, Cristi având rolul de intermediere), iar acesta i-a răspuns că nu. (VEZI ȘI: CUM A FOST PRINS “ÎMPĂRATUL INTERLOPILOR”)

În continuare, Cristi i-a transmis tatălui că «mi-a dat fără… mi-a dat mașină fără bani», «mâine mă văd cu el să-i duc banii, știi? Era cu o gagică acum, pe la București» (furnizorul i-a dat drogurile, urmând ca a doua zi să-i plătească prețul pentru care s-au înțeles).

«Ciocate» l-a întrebat pe Cristi dacă a rezolvat-o, dacă «a dat mașina», iar Cristi i- a răspuns că da. Din discuție, a reieșit faptul că «mașina» i-a dat-o unei persoane de sex masculin, cunoscută cu apelativul MARIUS.

Ciocate l-a întrebat pe Cristi «Păi…și pe Alex, de ce nu…îl rezovi acum?», iar Cristi i-a răspuns că o să vorbească, dar așteaptă «să vadă omul că sunt ce trebuie… mâine mă duc să-i duc ce trebuie acolo, știi ce zic eu?», făcând referire la faptul că mâine va duce banii furnizorului.

În continuare, Ciocate l-a sfătuit pe Cristi să se ferească cu telefoanele cu ei, să se vadă tot timpul față în față. Cristi i-a povestit tatălui său că Marius  avea 200.000 (euro) la el în momentul tranzacției și că face mereu plata pe loc”, au scris anchetatorii.

Împăratul, arestat încă din 19 octombrie

Temutul Uțu Rohozneanu, supranumit „Împăratul interlopilor”, a fost arestat pe 19 octombrie pentru trafic de droguri de mare risc. O săptămână mai târziu, era prins și furnizorul său, un cetățean albanez deosebit de periculos, cunoscut în lumea interlopă drept „Unchiul”. 

Uţu Rohozneanu a fost inițial reținut, alături de alte două persoane, pentru 24 de ore, sub suspiciunea de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: CUTREMUR ÎN LUMEA INTERLOPĂ! LUCIAN BONCU A FOST TRĂDAT DE LOCOTENENȚI ȘI RISCĂ ANI GREI DE ÎNCHISOARE)

Totul s-a întâmplat în urma unui flagrant organizat de procurorii DIICOT și polițiști de la Crima Organizată, după ce unul dintre cei trei inculpați a vândut, către ceilalți doi, 2.479 de comprimate MDMA.  Se pare că cei trei au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, care urmau a fi comercializate către consumatori din București.

Autoritățile au găsit cantitatea impresionantă de pastile chiar în mașina interlopului. „Împăratul” nu se află la prima abatere de acest fel, numele lui fiind legat și un dosar de trafic de droguri în Spania.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Aceste pensii vor fi desființate imediat. Decizia se va lua de urgență
Aceste pensii vor fi desființate imediat. Decizia se va lua de urgență
FOTO. Alexandra Stan, apariție de infarct! Ținuta controversată, fără lenjerie intimă, a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Alexandra Stan, apariție de infarct! Ținuta controversată, fără lenjerie intimă, a lăsat la vedere...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
'Lăsate pe drumuri, fără casă, și trimise-n Giurgiu, în grajduri!- Dezvăluiri macabre despre familia Pastramă
'Lăsate pe drumuri, fără casă, și trimise-n Giurgiu, în grajduri!- Dezvăluiri macabre despre familia Pastramă
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum scapi peste noapte de senzația neplăcută
Dacă simți „un gâdilici” în gât, virusul și-a croit deja calea în organismul tău. Cum...
Rețeta pentru cea mai bună ciorbă de varză murată cu afumătură. Iese un deliciu, ce trebuie să folosești neapărat
Rețeta pentru cea mai bună ciorbă de varză murată cu afumătură. Iese un deliciu, ce...
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
S-a aflat adevărul! De ce divorţează Pepe? Anunţ de ultim moment al Poliţiei
Covid-19. Atenţie, vaccin cu efecte secundare! Raed Arafat n-are dubii
Covid-19. Atenţie, vaccin cu efecte secundare! Raed Arafat n-are dubii
Schimbare mare în școlile din românia! Proiectul de lege a fost depus în Parlament
Schimbare mare în școlile din românia! Proiectul de lege a fost depus în Parlament
Și-au făcut un selfie în oglindă pentru a-l trimite părinților. Ulterior, și-au dat seama de gafă. Ce au lăsat la vedere tinerii îndrăgostiți
Și-au făcut un selfie în oglindă pentru a-l trimite părinților. Ulterior, și-au dat seama de...
Cum va fi Crăciunul pentru români. Anunțul tocmai a fost făcut
Cum va fi Crăciunul pentru români. Anunțul tocmai a fost făcut
Demisia momentului! Cutremur în politică. Nimeni nu se aștepta. A plecat înainte de alegeri
Demisia momentului! Cutremur în politică. Nimeni nu se aștepta. A plecat înainte de alegeri
COVID-19. Vaccinarea, obigatorie! Manevra perversă prin care acest lucru ne este impus
COVID-19. Vaccinarea, obigatorie! Manevra perversă prin care acest lucru ne este impus
Ziua așteptată de toți românii! Orban ridică toate restricțiile!
Ziua așteptată de toți românii! Orban ridică toate restricțiile!
Andreea Bălan, revoltată pe internet: ‘Nu pot să cred, mă bântuie’. Ce a pățit fosta soție a lui George Burcea
Andreea Bălan, revoltată pe internet: ‘Nu pot să cred, mă bântuie’. Ce a pățit fosta...
VIDEO Misterul din deşert: Artă sau OZN? Un obiect bizar a fost descoperit în mijlocul pustietăţii
VIDEO Misterul din deşert: Artă sau OZN? Un obiect bizar a fost descoperit în mijlocul...
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
Medicii avertizează! Tot mai mulți tineri români pățesc asta
ULTIMĂ ORĂ Fiul lui Leo de la Strehaia și mama lui, implicați într-un accident grav pe autostradă. A pierdut controlul volanului și... Lovitură uriașă pentru manelist
ULTIMĂ ORĂ Fiul lui Leo de la Strehaia și mama lui, implicați într-un accident grav...
Apariția nemaivăzută a Anamariei Prodan! Cum putea să arăte în tinerețe, cu părul mult mai scurt
Apariția nemaivăzută a Anamariei Prodan! Cum putea să arăte în tinerețe, cu părul mult mai...
La asta nu se astepta nimeni! Unul dintre bogatii planetei a umplut 14 valize cu BANI si le-a facut cadou
La asta nu se astepta nimeni! Unul dintre bogatii planetei a umplut 14 valize cu...
Raluca Pastramă, prima reacție după ce a fost bătută de Pepe! Ce a postat pe Instagram
Raluca Pastramă, prima reacție după ce a fost bătută de Pepe! Ce a postat pe...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Care sunt cărţile preferate ale unuia dintre cei mai cunoscuţi investitori din IT-ul românesc. Sursa sa de inspiraţie este SF-ul
Care sunt cărţile preferate ale unuia dintre cei mai cunoscuţi investitori din IT-ul românesc. Sursa...
Leo de la Strehaia e distrus! Nu se mai poate opri din plâns: ”Are o tumoră la ficat”
Leo de la Strehaia e distrus! Nu se mai poate opri din plâns: ”Are o...
Din păcate medicii au făcut anunțul! Ce s-a întâmplat cu Mihai, de la 3Sud Est
Din păcate medicii au făcut anunțul! Ce s-a întâmplat cu Mihai, de la 3Sud Est
BREAKING: Elevii se întorc în clase! Decizia, anunțată acum
BREAKING: Elevii se întorc în clase! Decizia, anunțată acum
Trei lucruri pe care trebuie să le faci când e frig afară, chiar dacă ai cauciucuri de iarnă
Trei lucruri pe care trebuie să le faci când e frig afară, chiar dacă ai...
A fost virgin până la 44 de ani dar de când au aflat ce ascunde bărbatul ,,acolo jos”, femeile îl asaltează cu tot felul de oferte erotice șocante. Iată care e povestea lui
A fost virgin până la 44 de ani dar de când au aflat ce ascunde...
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Un membru al clanului Corduneanu “dicteaza” politica editoriala a “presei independente” iesene?
Anca Serea, primele declarații după ce s-a zvonit că a rămas falită: „Nimeni nu este atât de sărac”
Anca Serea, primele declarații după ce s-a zvonit că a rămas falită: „Nimeni nu este...