Cum și-a pierdut virginitatea Daniela Crudu întrece orice imaginație

Publicat: 04/11/2019 | 18:29

Prima experiență sexuală nu se uită niciodată… iar vedetele de la noi, dar și cele de peste hotare nu fac excepție de la această “regulă” a vieții. Printre cele care au dezvăluit cum și-au pierdut virginitatea se numără Daniela Crudu. Fosta asistentă TV a mărturisit că avea 16 ani când a făcut prima dată sex.

Daniela Crudu este una dintre cele mai curtate femei din showbizul românesc și… de câteva luni bune, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un miliardar a cărui identitate nu a dezvăluit-o. Cu toate acestea, bruneta sexy primește foarte des flori, bilete cu propuneri îndrăznețe, dar și multe complimente. În urmă cu ceva timp, fosta asistentă TV a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea pe când avea 16 ani. Potrivit mărturisirilor sale, bărbatul cu care a făcut prima dată amor era mai mare decât ea cu 10 ani, iar relația lor a durat trei ani.

Citește și: Top 50 – Vedete din România fotografiate de paparazzi în cele mai rușinoase ipostaze! Cum au fost surprinse Antonia, Andra, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Delia, Inna și Oana Zăvoranu

“Relaţia noastră a durat trei ani. Ne-am despărţit pentru că era foarte gelos”, a mărturisit Daniela Crudu într-un interviu mai vechi oferit în cadrul emisiunii “Un show păcătos”.

Citește și: Daniela Crudu a spus adevărul. Câte operații are, de fapt, vedeta postului Antena 1

Daniela Crudu a împlinit 30 de ani vara aceasta © Facebook
Daniela Crudu a împlinit 30 de ani vara aceasta © Facebook
Printre bărbații celebri cu care s-a iubit fosta asistentă a lui Dan Capatos se numără Mario Iorgulescu și Mihai Costea. Pe vremea când forma un cuplu cu fotbalistul, cunoscut și sub numele de Nilă, ea a renunțat la postul pe care îl avea la “Un show păcătos”. Atunci, bruneta era foarte îndrăgostită de sportiv şi era în stare să facă orice ca să rămână cu el. Întrebată cât timp a fost curtată de acesta, Daniela Crudu a dezvăluit că fotbalistul a fost foarte insistent şi a încercat să o cucerească timp de trei luni.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina. Cu toate că a plecat din show-ul în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.

Citește și...