Daniela Crudu, răsfățată de iubitul misterios cu cadouri scumpe. Cu ce costum de baie sexy l-a înnebunit bruneta

Publicat: 22/07/2019 | 17:17

Aflată peste hotare, Daniela Crudu este răsfățată de iubitul misterios cu cadouri scumpe. Îndrăgostită și fericită, focoasa brunetă a dezvăluit apropiaților și fanilor cât de atent este partenerul său de viață cu ea. Într-una dintre zilele de răsfăț la plajă, fosta asistentă tv și-a luat un costum de baie atât de sexy, încât l-a înnebunit pe milionarul cu care se iubește în secret de ceva vreme. 

Citește și: TOP 20 – Cele mai erotice gafe ale vedetelor la mare. Cum au ”comis-o” Bianca Drăgușanu, Oana Zăvoranu, Daniela Crudu, Andreea Bălan și Mihaela Rădulescu

Daniela Crudu, răsfățată de iubitul misterios cu vacanțe scumpe

La 30 de ani, Daniela Crudu simte că și-a întâlnit alesul, nu repetă greșelile din trecut la capitolul amor și își ține iubitul bogat departe de ochii paparazzilor și al camerelor de filmat. Astfel, după vacanța de vis în Brazilia, unde și-a asumat noua relație de dragoste, românca este răsfățată de partenerul ei cu vacanțe scumpe pe bătrânul continent european. Prima destinație în care s-au relaxat este Ibiza, insula din Spania unde distracția e pe primul loc, totul într-un peisaj mirific; iar pentru biletele de avion, milionarul a scos din buzunar 500 de euro. El nu s-a uitat la bani nici când a ales hotelul de lux în care s-a cazat cu iubita lui: 1.000 de euro, pentru trei nopţi, relatează Antena Stars. Fosta asistentă TV s-a bronzat pe plaja Cala Bassa, unde și-a făcut apariția într-un costum de baie negru, cu o croială sexy și s-a răcorit în apele frumos colorate ale Mediteranei. Ținuta divei provocatoare i-a înnebunit pe bărbați și toți erau invidioși pe partenerul său de viață, care o sorbea din priviri.

Citește și: Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!

Daniela Crudu, în vacanță în Ibiza, insula din Spania unde distracția e pe primul loc © Instagram
Daniela Crudu, în vacanță în Ibiza, insula din Spania unde distracția e pe primul loc © Instagram

Citește și: Super ofertă verii: telefoane Samsung la preț redus cu abonament + voucher Blue Air

Recent, Daniela Crudu și iubitul ei au ajuns la Florența, Italia, iar costurile biletelor de avion s-au ridicat la aproapr 300 de euro. Aici, cei doi îndrăgostiți s-au plimbat pe străzile minunatului oraș italian, au vizitat atracţii turistice, şi au mâncat o îngheţată… delicioasă. Nopțile și le petrec în localurile de fițe sau în hotelul de lux în care s-au cazat. Trei nopți l-au costat pe iubitul româncei peste 1.000 de euro.

Citește și: Ia-ți un telefon Samsung cu abonament și primești un voucher Blue Air 

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citește și: Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.
Citește și...