Cunoscuta prezentatoare TV s-a combinat cu un interlop faimos! A pierdut 450 mii € la barbut și…

Publicat: 29/11/2018 | 23:09

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta, în urmă cu mai bine de două săptămâni, imagini cu Vica Blochina, la o narghilea cu ex-iubitul ”Prințesei Imobiliarelor”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Părea că ar fi vorba de o relație! Dar, nu… Era o simplă întâlnire între amici. Viața sentimentală a Vicăi se ”orienta” în altă parte, către un cunoscut interlop.

Vica Blochina “lovește” din nou! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) E drept, este o femeie frumoasă, cu un corp pe care nu-l neglijează nici măcar o clipă. Așa că are mult ”lipici” la bărbați. Acum s-a apropiat de un tinerel. Doar că omul ar fi avut, în trecut, anumite probleme cu legea, dar și cu… barbutul, unde ar fi pierdut, într-o noapte, nu mai puțin de 450.000 de euro.

(CITEȘTE ȘI: DE CE A FOST CONCEDIATĂ VICA BLOCHINA DE CĂTRE ȘEFII DE LA KANAL D)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginea care spune totul!

Vica îl sărută pe obraz pe noul ei iubit
Vica îl sărută pe obraz pe Stila

Vica sărutându-l cu drag, pe obraz, pe Stila Sarafu, om de afaceri în domeniul imobiliarelor, în afara ”activităților” pe care le-am descris mai sus. (Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!) Conform surselor noastre, idila a demarat în urmă cu o săptămână, atunci când, după o primă întâlnire, cei doi și-ar fi dat seama că se potrivesc.

(CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA A ”POȘTIT” O ȚIGARĂ CU EX-IUBITUL „PRINȚESEI IMOBILIARELOR”)

Noapte buna…

Publicată de Vica Blochina pe Marţi, 13 Noiembrie 2018

Cine este Stila Sarafu

Are 35 de ani, dar un trecut destul de ”aglomerat”. Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope. Și a făcut, firește, și mulți bani. S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală. Numai într-o noapte, Stila Sarafu s-a trezit fără 450.000 de euro. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Se pare că, în acea noapte nebună, Sarafu ar fi fost păcălit de către barbugiii cu care s-a încins.

A făcut plângere la Poliție: i s-au furat 70.000 de euro!

Stila Sarafu a ajuns, în urmă cu trei ani, pe holurile Poliției din Constanța. A făcut plângere, spunând că i s-au furat 70.000 de lei. Totul s-ar fi petrecut înainte de ora 5 dimineața, în fața unui bar din orașul de pe litoral. Stila Sarafu s-a ales și cu o condamnare, în cazul scandalurilor de la Delfinariu, în 2008, când se sărbătorea Ziua Marinei.

(CITEȘTE ȘI: VICA L-A IERTAT PE ”PRINȚIȘORUL FUTTI FRESH”!)

Noul iubit al Vicăi Blochina a mai fost implicat într-un scandal, în 2006, tot în județul Constanța, numai că de data aceasta a fost victimă. Este vorba de celebrul conflict de la Flora, Mamaia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...