Anghel Iordănescu a renunțat definitiv la fotbal! Pe ce afacere și-a ”pariat” averea cunoscutul antrenor

Publicat: 09/02/2019 | 23:52

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României, este pus pe fapte mari. ”Tata Puiu” a pus la cale o afacere de milioane și pare să dea marea lovitură în domeniul imobiliar. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre business-ul Generalului.

De când a părăsit banca tehnică a naționalei, Anghel Iordănescu a fost considerat ”șomer de lux”. După ce a renunțat la antrenorat, creatorul ”Generației de Aur” s-a apucat însă serios de afaceri. (NU RATA, AICI: BRIGITTE & CREAM VOR INTRA ÎN DUEL LA FERMĂ, IAR NOI DEZVĂLUIM ÎN PREMIERĂ CINE VA FI… ELIMINATĂ!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre afacerea de milioane pe care o pune la cale fostul mare antrenor. Potrivit unor surse din anturajul fostului tehnician, Anghel Iordănescu intenționează să investească o mare parte din avere într-un complex rezidențial, în Voluntari, acolo unde deține mai multe terenuri. Dacă proiectul se concretizează, așa cum speră ”Tata Puiu”, creatorul ”Generației de Aur” are toate șansele să devină unul dintre cei mai importanți jucători din piața imobiliarelor. Iar pentru acest lucru Generalul ar fi dispus să riște o mare parte din agoniseala pe care a făcut-o până acum. Costul acestei afaceri se ridică la câteva milioane de euro. (VEZI ŞI: CUM ARATĂ SOȚIA LUI BĂNICĂ JR. ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A 5-A. CELE MAI NOI IMAGINI CU GRAVIDUȚA LAVINIA)

”Tata Puiu”, investiție de milioane în imobiliare

Generalul, controverse cu partenerii de afaceri!

În urmă cu câţiva ani, presa economică relata că Anghel Iordănescu solicitase AGA societăţii la care deţine acţiuni (un hotel din Predeal) ca, pe ordinea de zi, să fie introdusă şi realizarea unei expertize contabile asupra activităţii firmei în perioada 2008 – 2013, el dorind şi ca preşedintele CA să dea explicaţii cu privire la votul negativ dat iniţial acestei solicitări. În calitate de acţionar, selecţionerul dorea să afle, de asemenea şi care era situaţia financiar-contabilă a companiei. Iordănescu le solicita acţionarilor tragerea la răspundere a persoanelor care se făceau vinovate pentru prejudiciile aduse companiei prin nerecuperarea creanţelor prescrise, aşa cum se votase, la momentul respectiv, în şedinţa Consiliului de Administraţie. (NU RATA, AICI: ÎI ACUZĂ PE POLIȚIȘTI CĂ I-AU VIOLAT DOMICILIU ȘI L-AU MALTRATAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...