Îi acuză pe polițiști că i-au violat domiciliu și l-au maltratat… Vă prezentăm filmările din momentul intervenției nocturne!

Autor: I.D.
Publicat: 07/02/2019 | 23:01

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini uluitoare de la o intervenție nocturnă pe care au efectuat-o mai mulți oameni ai legii într-un renumit complex rezidențial din Chiajna. Polițiștii sunt acuzați de violare de domiciliu și rele tratamente. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: MEDICUL-FANTOMĂ MATTEO POLITI A FĂCUT RAVAGII PRINTRE FETELE DE ORAȘ)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor detalii și imagini incredibile despre un incident care s-a petrecut în urmă cu câteva zile într-un cunoscut cartier din Chiajna. Protagoniști sunt mai mulți oameni ai legii care sunt acuzați că ar fi acționat de-a dreptul abuziv. (NU RATA, AICI: ANDREEA MARIN & IUBITUL AU AJUNS DE URGENȚĂ LA ”SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE”)

Potrivit informațiilor primite pe adresa redacției, în data de 3 februarie, în jurul orei 00.30, ca urmare a unei solicitări prin apelul de urgență 112, mai mulți angajați ai Poliției Române, dar și câțiva lucrători de la Poliția Locală din Chiajna, au descins în subsolul unui bloc din cartierul Militari Residence, acolo unde mai mulți cetățeni petreceau într-un spațiu privat.

Îmbrânceli cu polițiștii, într-o boxă de la subsol

După câteva minute, timp în care oamenii legii și bărbații din boxa respectivă au purtat discuții aprinse, unul dintre cei aflați în subsolul blocului a încercat să calmeze spiritele și a dat să închidă ușa boxei. Moment în care conflictul dintre cele două tabere a degenerat. Fără să țină cont că ar putea fi acuzați că intră abuziv într-un spațiu privat, oamenii legii au tăbărât pe unul dintre bărbați, bruscându-l, cu intenția clară de a-l încătușa. După mai multe îmbrânceli, agenții au reușit, cu greu, să-l imobilizeze pe bărbat, sub privirile stupefiate ale tuturor celor care se aflau în încăperea respectivă. (NU RATA, AICI: IUBITUL CELEBREI TENISMENE ROMÂNE, ARESTAT DE CARABINIERI ÎNTR-UN HOTEL DIN ITALIA!)

Momentul în care polițiștii au intervenit în forță

Oamenii legii, acuzați că ar fi comis mai multe abuzuri!

Cel care a fost agresat de oamenii legii îi acuză pe aceștia de violare de domiciliu și maltratare. De altfel, și în imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se vede destul de clar „determinarea” ieșită din comun cu care au intervenit agenții. La un moment dat, unul dintre polițiști chiar i se adresează unuia dintre bărbați: ”Te luăm pe sus. Oricum te găsesc eu pe tine mâine, poimâine”.

Potrivit surselor noastre, cu câteva ore înainte de descinderea nocturnă a polițiștilor, bărbații care se aflau în boxa de la subsolul blocului din Militari Residence au fost legitimați de echipajul Poliției Locale, tot ca urmare a unui apel primit prin 112. Conform informațiilor primite la redacție, bărbatul care a fost bruscat de polițiști și-a scos un certificat medico-legal și intenționează să depună plângere împotriva oamenilor legii, pentru purtare abuzivă. (NU RATA, AICI: SEXY-ISPITA DE LA ”INSULA IUBIRII” S-A DESPĂRȚIT DEFINITIV DE IUBIT DUPĂ O VACANȚĂ CU SCANDAL!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...