Curs valutar BNR 7 mai 2020. Scădere dramatică pentru euro! Cât de puțin a ajuns să coste azi

Publicat: 07/05/2020 | 07:20
Curs valutar BNR 7 mai 2020. Scădere dramatică pentru euro! Cât de puțin a ajuns să coste azi

Banca Națională a României a oferit informații cu privire la valorile pe care le înregistrează astăzi monedele. Euro continuă să fie în scădere, din fericire pentru toți românii cu credite și rate plătite în moneda europeană. 

Euro se află, pentru a patra zi la rând, în scădere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, prin intermediul cursului valutar interbancar afișat în această dimineață. Tot în scădere se află și lira sterlină, iar pe de altă parte, dolarul american crește față de ziua de ieri.

UPDATE 13:44 – După actualizarea cursului valutar, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.8242 lei

1 dolar american = 4.4695 lei

1 liră sterlină = 5.5241 lei

Curs BNR euro

Pentru a patra zi la rând, euro înregistrează o valoare mai mică. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda europeană a scăzut dramatic azi, 7 mai.

1 euro = 4.8246 lei 

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de un euro, dolarul american crește azi și înregistrează o valoare mai mare decât în ziua precedentă, potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar.

1 dolar american = 4.4672 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro, lira sterlină scade și ea astăzi și înregistrează o valoare mai mică decât ieri, 6 mai. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi prezentate valorile acestora.

1 liră sterlină = 5.5046 lei

Citește și...