Cutremurător! Ce a făcut Anamaria Prodan de ziua mamei sale, Ionela Prodan, chiar la 12 noaptea

Publicat: 06/10/2018 | 15:37

Astăzi e o zi de doliu în familia regretatei artiste de muzică populară, Ionela Prodan. Ea ar fi împlinit azi, 6 octombrie, 71 de ani, iar apropiații i-au făcut o slujbă de pomenire, de care fiica ei, Anamaria Prodan s-a ocupat. Un prieten din anturajul impresarei a dezvăluit scenele care s-au petrecut chiar în primele minute ale acestei zile în casa frumoasei prezentatoare de la PRO TV. De altfel, ea a făcut public după miezul nopții un mesaj straniu care era dedicat mamei sale care a murit în urmă cu aproape șase luni.

Ce a făcut Anamaria Prodan de ziua mamei sale, Ionela Prodan, chiar la 12 noaptea

Conform mărturisirilor făcute de un prieten apropiat Anamariei Prodan, vedeta a izbucnit în lacrimi chiar la miezul nopții… în primele minute ale zilei în care mama sa, Ionela Prodan, și-ar fi aniversat ziua de naștere. Mai mult, fiica regretatei soliste își alină dorul de aceasta ascultând înregistrările lor de pe WhatsApp; iar telefonul Ionelei Prodan se află încă pe noptiera fetei sale, care a făcut tot posibilul ca ea să învingă temuta maladie cu care a fost diagnosticată.

“Pentru ea, nicio în zi nu îi vine să creadă că mama ei nu mai trăieşte. Îşi aduce aminte că de ziua ei se strângea întotdeauna toata familia la masă şi petreceau în familie, aveau momente speciale de bucurie, veselie şi voie bună. Mereu vorbeşte cu poza ei, nici acum după saşe luni nu realizează că nu mai trăieşte, probabil pentru că, deşi a fost o fată şi o femeie independentă, întotdeauna a fost foarte apropiată de mama ei, exact aşa cum este şi cu fiicele ei acum.

În continuare, ţine telefonul ei pe noptieră, are discuţii înregistrate pe WhatsApp, de multe ori dă play la acele convorbiri pentru a-i mai auzi vocea mamei sale. Azi noapte la ora 12, atunci când era obişnuită să îi spună la multi ani a plâns în hohote”, a declarat o persoană apropiată Anamariei Prodan pentru spynews.ro.

Citește și: Ionela Prodan și-a prevestit moartea?! Ce a spus la înregistrarea ultimului album: „Simt mult mai bine decât omul simplu”

Ionela Prodan a pierdut lupta la viață anul acesta, pe 16 aprilie, după ce a fost diagnosticată de medici cu temutul cancer pancreatic. Regretata cântăreață de muzică populară nu a știut de ce boală suferă, pentru că fiica ei, Anamaria Prodan, a ales să-i ascundă acest lucru.

La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.

Citește și...