Anamaria Prodan, mesaj straniu pentru mama ei moartă. Ionela Prodan ar fi împlinit azi 71 de ani

Publicat: 06/10/2018 | 09:55
Astăzi e o zi tristă pentru Anamaria Prodan și rudele sale! Toate gândurile lor se îndreaptă către Ionela Prodan, care astăzi ar fi împlinit 71 de ani dacă ar fi învins temuta boală care a pus stăpânire pe trupul său. Fiica regretatei cântărețe de muzică populară a împărtășit public mesajul pe care i l-a transmis mamei sale în această zi importantă. Pe alocuri, unii dintre internauți au găsit urarea stranie, însă cu toții au remarcat că iubirea Anamariei Prodan nu s-a diminuat pentru cea pe care o divinizează.

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei, Ionela Prodan, care ar fi împlinit azi 71 de ani

Cu inima îndurerată că nu o mai are alături de mai bine de cinci luni, Anamaria Prodan a urcat pe o rețea de socializare două poze de album în care apare mama ei. În imaginile de colecție, prezentatoarea TV și sora ei apar în brațele Ionelei Prodan pe când erau doar niște copile.

“La mulți ani, iubita mea Mama!!! Sa-ti dea Dumnezeu cea mai frumoasa petrecere pentru ziua ta de naștere acolo unde ești! Eu sunt cu inima și cu toată fiinta mea «forever» langa tine… și știu ca și tu ești secunda de secunda langa mine! Te iubesc fara limita…..!”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan, mamă de gemeni la 46 de ani!?! “Pot să ajung și la 300 kg, doar să fac doi bebeluși”

“A fost și va fii o doamnă a muzicii populare românești. Trăiește în sufletul și inimile tuturor romanilor care au trăit și iubit muzica de calitate. Nu te vom uita NICIODATĂ, IONELA PRODAN”, “Dumnezeu s-o odihneasca! Amin !”, “Te iubim, noi, romani de departe; eu sunt în Anglia și o ascult mereu. Dumnezeu sa aibă grijă de sufletul ei bun și frumos”, “Aici (n.r.: într-una dintre fotografiile vechi) seamănă când era Sarah mică”, “Odihna cea veșnica dă-i, Doamne, și lumina cea fără de sfârșit sa-i strălucească în pace! Amin” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

La două ore după miezul nopții, celebra impresară a făcut publică și o înregistrare realizată anul trecut, chiar de ziua de naștere a regretatei artiste de muzică populară. “6 oct 2017… Mama mea… fara egal!” este mesajul scris de Anamaria Prodan în dreptul filmării de mai jos.

View this post on Instagram

6 oct 2017…. Mama mea …. fara egal!

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Vă reamintim Ionela Prodan a murit anul acesta pe 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat. Ei i-au pus și un diagnostic:  cancerul pancreatic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră.

Citește și: Ionela Prodan și-a prevestit moartea?! Ce a spus la înregistrarea ultimului album: „Simt mult mai bine decât omul simplu”

La sfârșitul anului 2017, mama Anamariei Prodan a uimit pe toată lumea cu transformarea ei: și-a schimbat radical look-ul și a slăbit 25 de kilograme. În cadrul unei emisiuni, Ionela Prodan a dezvăluit regimul care a ajutat-o să topească kilogramele în plus.

Averea Ionelei Prodan

De-a lungul carierei sale, Ionela Prodan a strâns o avere impresionantă. Pe numele ei sunt 4 case, 1,4 milioane de euro, în conturi, dar și venituri oficiale de 2.200 de lei pe lună.

Conform declarației de avere pe care cântăreața a depus-o în toamna anului 2016, în calitatea sa de candidat al PSD Covasna pentru Camera Deputaților, aceasta ar deține o vilă cu etaj despre care s-a scris că ar valora, pe piață imobiliară, aproape 600.000 de euro.

Mai mult, în document apare informația potrivit căreia vila, care are o suprafață de 450 de metri pătrați, a fost construită începând cu 2008. În declarația de avere a Ionelei Prodan mai apare o casă în București (cumpărată în 1991), un apartament, situat tot în Capitală (cumpărat în 1996), dar și o casă de locuit, în comună Jilava, cumpărată în 2008.

Artista de muzică populară mai deține un teren agricol și unul intravilan, două mașini, bijuterii în valoare de 5.000 de euro, tablouri de 10.000 de euro, în timp ce în conturi se află aproape 1,4 milioane de euro, potrivit stirilekanald.ro.

Ionela Prodan nu a completat câți bani câștiga din activitatea ei de cântăreața de muzică populară. Conform declarației de avere, mama Anamariei Prodan încasează un singur venit, o pensie anuală de 26.400 de lei, adică 2.200 de lei pe lună. De-a lungul celor 47 de ani în care a cântat în fața fanilor, artista a avut și unele momente de pauză.

IONELA PRODAN ȘI-A FĂCUT TESTAMENTUL! CUM ȘI-A ÎMPĂRȚIT AVEREA

Ionela Prodan isi facuse testamentul

Deși între Anca și Anamaria Prodan nu a existat niciodată vreun conflict, cântăreața de muzică populară a decis să împartă averea între cele două fiice și cei patru nepoți ai săi.

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa…. mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a declarat artista de muzică populară în cadrul unei emisiuni TV.

Printre bunurile trecute în testament s-au numărat casele din Las Vegas, din Bucureşti, dar şi mai multe terenuri.

„Mi-am făcut nişte hârtii dintr-alea acolo şi le-am pus să semneze pe amândouă! Am discutat cu ele, «Ce casă vrei tu, din România, din Bucureşti, de afară?» Astea, astea, astea, le-am înşirat acolo: «Hai, pe care o vrei tu? pe aia, pe aia?» Şi le-am pus să semneze acolo şi acum le-am întrebat şi mi-au spus: «Mami, ştii că am pierdut hârtia aia pe care mi-ai dat-o tu!»”, a mai povestit Ionela Prodan la acea vreme.

Citește și...