Dani Mocanu a luat foc! Declarații umilitoare ale celebrului manelist: „Ați început să-l copiați toți pe Salam”

Publicat: 22/08/2020 | 15:08
Dani Mocanu a luat foc! Declarații umilitoare ale celebrului manelist: „Ați început să-l copiați toți pe Salam”

Dani Mocanu s-a revoltat încă o dată pe rețelele de socializare. Acum, manelistul are un mesaj pe care vrea să îi trimită colegilor săi de breaslă, adică maneliștilor. 

Concret, cântărețul spune că s-a săturat să vadă în jurul lui „artiști” care nu se străduiesc deloc, care nu sunt în stare să facă nimic original.

Citește și: După falimentul shaormeriei, „Prințul” a fost “taxat” și de Poliție. De ce îi acuză pe agenți și ce legătură are Dani Mocanu. „Sunt supărat că…”

„Ai dq lăutari inculți și înapoiati făcuți grămada … ați început să-l copiați toți pe Salam să faceți numai triluri până nu mai aveți pic de aer în voi. Fiți bă, originali bă panaramelor că d-aia nu aveți niciun rezultat … d-aia cântați de câte 10-15 ani și nu va cunoaște decât stradă voastră. Cântați ba panaramelor să înțeleagă omu ceva nu va mai dați în spectacol cu ceva ce nu e al vostru că va stă prost rău!!!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Nu a uitat să se laude că are succes

Mai mult, cântărețul a ținut să menționeze faptul că nu are studii muzicale și nu este în măsură să critice pe nimeni. Cu toate acestea, el a rupt topurile muzicale din România cu piesele sale. 

„Eu nu sunt vreun muzicant să va critic, eu n-am studii muzicale, n-am o ora de canto și totuși am spart România, pentru că sunt original mi-am creat stilul meu fără să copiez pe nimeni și am cântat în limita bunului simt așa cum am putut eu, dar va spun și eu părerea mea cum se vede din afară.

Nu rata: Vestea pe care Dani Mocanu o aștepta cu sufletul la gură: ”Mi-a arătat a mia oară că mă iubește!”

Faceți triluri până rămâneți fără aer , vi se umflă venele la gât , va ies ochii din cap și mai aveți puțîn de va dați viața pe scenă… muriți în p*** mea faceți vreun infarct … mai băgați și la pușcărie mesenii … ziceți că v-a omorât aia in p*** mea!!!” a mai explicat el.