Dan Negru a ”spart” bariera unei unități militare, iar noi avem filmările!

Publicat: 23/02/2019 | 23:37

Dan Negru a fugit de pe platoruile de filmare de la Antenă și… “Regele audiențelor” ”spart” bariera unei unități militare, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Totul pentru sănătatea copiilor săi, Bogdan și Dara.

VEZI AICI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV!

Dan Negru este o persoană discretă, care apare rar în public. Este căsătorit cu Codruța, medic stomatolog, împreună cu care are doi copii, Dara și Bogdan. Cel cunoscut în media drept “Regele audiențelor” se ocupă îndeaproape de educația micuților, care îi iubește, logic, ca pe ochii din cap. Este, fără să exagerăm, un tătic model.

Conștiincios, Dan Negru și-a luat copiii de la școală, din zona Cotroceni. I-a îndrumat, regulamentar, pe bancheta din spate a mașinii, după care s-a dus cu micuții în zona Ghencea, unde Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua își are sediul, conform imaginilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Ce a căutat acolo? Cunoscutul prezentator a elucidat misterul!

Sunt prieten bun cu președintele lui Steaua, de foarte mulți ani. Am jucat baschet pe la ei o vreme. Și îi duc acolo pe copii la înot și floretă. Dar nu-ți imagina că este ceva de performanță… Nu vreau să fac din fată, spre exemplu, Laura Badea… Îi duc pentru ei, să facă sport, mișcare… E mai bună asta comparativ cu tabletele sau iphone-urile. De vreo șase luni merg cu ei acolo”, a spus Dan Negru pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dan Negru a ”spart” bariera unei unități militare pentru sănătatea copiilor săi

În concluzie, cel cunoscut drept “Regele audiențelor” pune educația și sănătatea copiilor pe primul plan. Chiar dacă este ocupat, Dan Negru nu își neglijează micuții și face tot posibilul să le fie alături și să-i ajute să-și facă un rost în viață încă de mici. Lucru pentru care merită toată aprecierea!

Fiul Bogdan îl întrece!

Altfel, telespectatorii cunosc faptul că Dan Negru este un vorbăreț, care are un debit impresionant. Totuși, el declară că are un ”adversar” de temut din acest punct de vedere, în persoana fiului său.

Bogdan, băiatul meu, mă bate la debit verbal. Nu Dara, care e fetiță, cât Bogdan. El văd că mă moștenește în această privință. Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a spus, recent, Dan Negru.

Dan Negru și fiul său, Bogdan

VEZI AICI: DAN NEGRU, IMPLICAT ÎNTR-UN NOU PROIECT. “MĂ AȘTEAPTĂ ANI GREI! S-AR PUTEA SĂ…”

Dan Negru, “Regele audiențelor”!

Născut pe 23 februarie 1971 la Timișoara, Dan Negru este un prezentator român, celebru pentru succesul showurilor TV și pentru longevitatea carierei în televiziune. A fost inclus în „Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan formate internaționale de succes în două țări diferite, România și Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 19 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audiență, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atât de mare asupra telespectatorilor încât „Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasică pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

NU RATA: DAN NEGRU A DAT TOT DIN CASĂ! CÂŢI BANI CÂŞTIGĂ UN PREZENTATOR TV DIN ROMÂNIA

Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1991, apoi a activat la TVR din 1994 și din 2000 la Antenă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...