Acasă » Vedete » Dani Oțil a vorbit despre demisia de la Antena 1

Dani Oțil a vorbit despre demisia de la Antena 1

De: Cancan 23/01/2019 | 20:53

Dani Oți și Răzvan Simion au oferit astăzi un interviu de senzație. Cei doi prezentatori ai matinalului de la Antena 1 au vorbit despre începuturile lor la radio, povestea neștiută a siglei de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”, dar și cum au reușit să se mențină în preferințele românilor. La un moment dat însă, Dani Oțil a menționat un subiect delicat în viața oricărui prezentator TV: “demisia”.

Citește și: Noua iubită a lui Dani Oțil a fost combinată cu “ex-ul” milionar al Ioanei Voicu!

Dani Oțil a vorbit despre demisia de la Antena 1

Invitați la sediul “Paginii de Media”, Dani Oțil și Răzvan Simion au răspuns unor întrebări mai mult sau mai puțin indiscrete puse de jurnalistul Petrișor Obae. Cu puțin timp înainte de a începe șirul acestora, editorul de la “Pagina de Media” i-a anunțat atât pe cei care priveau live-ul pe Facebook, dar și pe cei doi prezentatori că pot da share video-ului, iar atunci a venit și reacția neașteptată a lui Dani Oțil.

“Înainte de a începe discuția, către cei care se uită dacă voi considerați că această discuție poate aduce lucruri interesante – îmi spunea Dani înainte că o să aducă – share către prietenii voștrii pe Facebook. Chiar, share și voi, dacă aveți la îndemână telefoanele. (…)”, a spus Petrișor Obae.

Dani Oțil i-a răspuns prompt, spunând că el va distribui ceva pe pagina lui de Facebook doar atunci când își va anunța demisia.

“Eu dau share când îmi anunț demisia”, a spus Dani Oțil în glumă, cel mai probabil.

Citește și: Dani Oțil l-a vizitat azi pe Mihai Bobonete în spital! Cum l-a fotografiat: “Lucrurile sunt destul de clare”

“Deci, începem cu un breaking news…”, a comentat amuzat Petrișor Obae.

“Te rog (n.r.: râde)”, a afirmat Dani Oțil.

Citește și: Câți bani primesc Răzvan Simion și Dani Oțil ca să prezinte un eveniment. Suma NU e deloc mică

Întrebați care e secretul prin care au reușit să rămână în topul preferințelor românilor în materie de emisiuni de dimineață, cei doi prezentatori au spus că naturalețea, simplitatea și faptul că aproape nimic nu este regizat.

“E și unul pentru care nu dăm multe interviuri (n.r.: despre emisiunea «‘Neatza cu Răzvan şi Dani»). Noi povestim foarte multe din viețile noastre acolo, la TV; oamenii au crescut cu noi, oamenii au trăit cu noi etc și oamenii cam știu răspunsurile. Rar sunt interviuri atât de speciale, încât să abordeze o latură total diferită. (…).

«Neatza» e construită pe o structură vie, exact ca viața unui grup de prieteni. Sigur, nu suntem friends și nici nu avem pretenția asta, și nici nu ne-a scris un sobor de scenariști emisiunea vreodată.  Noi nu știm niciodată ce vom povesti în emisiune. Prefer să nu știu că Răzvan va povesti ceva de când aveam 14 ani și am fost la munte, astfel încât reacțiile mele să fie normale. Și este o treabă destul de studiată. (…).”, a declarat Dani Oțil.

Citește și: Iulia Albu, replici acide la adresa lui Dani Oțil: “Arată mai bine cu spatele!”

“Noi avem un schelet, pe care contruim în fiecare dimineață, am mai spus asta. Avem aceeași echipă de 11 și cu unii dintre ei de aproape 14 ani. Ei știu ce au de făcut și, cumva, eu împreună cu Dani avem confortul de a ne baza pe niște super profesioniști ca să dăm drumul ecuației. (…).”, a completat Răzvan Simion.

Prietenul lui Dani Oțil “a mai dat puțin din casă” în cadrul interviului: “Uite, în ultimele zile, am găsit un nou slogan: «Neatza cu Răzvan și Dani, sigura emisiune de televiziune cu mic dejun inclus». Adică ne gândim să mergem în zona asta de ospitalitate, să facem două cabane: «Cabana Răzvan» și «Cabana Dani». Și să avem la bătrânețe, nu-i așa, grupuri de turiști, d-ăștia de observă păsări migratoare. Huh, cum ar fi? Colegii mei au zis că: «Da» (n.r.: o să mai vină lumea la «Răzvan și Dani»), o să fie azil…”.

Dani Oțil, informații neștiute despre sigla matinalului de la Antena 1

Peste câteva zile matinalul de la Antena 1 împlinește 11 ani, iar astăzi, au fost dezvăluite câteva informații despre sigla emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. Cel care a desenat cele două rotițe care se mișcă încontinuu atunci când matinalul rulează la TV este Dani Oțil. Potrivit mărturisirilor lui, sigla a fost făcută în urmă cu 19 ani.

“Uite un lucru pe care nu-l știi sau poate nu l-ai văzut nicăieri. Lumea mă întreabă: «De ce Răzvan și Dani și nu invers?». Sigur că lucrând în radio aveam gingle-uri cu numele noastre și am descoperit că «Răzvan și Dani» se poate cânta și «Dani și Răzvan», nu. Dar, la baza… de bază… este faptul că sigla cu cele două rotițe e făcută de mine în 1999 – 2000, prin 2000. Când eram la Timișoara și lucram la radio. Și-am făcut o siglă, mai mult în joacă… sunt două rotițe zimțate, care funcționează doar împreună. O roată zimțată singură nu e nimic, mai bine o faci disc.

Și i-am propus-o lui Răzvan. Și m-am gândit foarte mult timp în dimineața zilei – el venea la cafea – : «Bă, aș putea s-o fac și invers», dar: «Cât de penibil aș fi, eu s-o desenez și să mă pun primul?».”, a mărturisit Dani Oțil

Răzvan Simion a mai dezvăluit: “El a apucat s-o deseneze și, dacă te uiți atent, seamănă cumva cu noi: unul este mai uimit și unul este ușor mai focusat, mai încruntat. Și el a apucat s-o deseneze pe-a mea prima, asta e singura explicație. Și sună mult mai bine. Adică: «Răzvan și Dani» sună mult mai bine, trebuie să recunoști chestia asta”.

Prietenul și colegul său de prezentare a intervenit și a spus că lumea s-a obișnuit cu această formulă.

“Plus, că nu m-am gândit că o să rezistăm atât de mulți ani. În 2000, am zis că fac o siglă care o să țină doi ani și aia e! După aceea, mă pun pe mine primul. Sau doar pe mine. Eu și acum sufăr pentru dimineața aia”, a mai spus în glumă Dani Oțil.

LIVE. Razvan Simion și dani otil, în direct la interviurile 10 ani de Paginademedia.În dialog cu Petrisor Obae, editorul Paginademedia.ro

Publicată de Pagina de Media pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
Primele roșii ROMÂNEȘTI au apărut deja în piețe. Cât costă kilogramul
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns de durere”. Cum a reacționat micuța Isabela
Oana Roman, cadou inedit pentru fiica ei: „După mai multe zile în care a plâns...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii de polei. Zăpada mieilor le-a dat bătăi de cap şoferilor cu anvelope de vară
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Obligatoriu până pe 25 mai. Decizie pentru proprietarii de apartamente din România
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de sora vedetei pe Instagram
Eva a murit la vârsta de 29 de ani. Anunţul tragediei a fost făcut de...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Florin Piersic, în lacrimi: Cea mai mare durere. Pescarii au găsit-o plutind
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Fasolea bătută, nelipsită din post. Cât se fierbe pentru a nu crea probleme
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori în ultimii ani
Județul din România care se DEPOPULEAZĂ pe zi ce trece. A pierdut 50.000 de locuitori...
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este Mădălina Budescu
Soţia lui Constantin Budescu a întors toate privirile în raiul milionarilor. Cât de frumoasă este...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea ar putea stârni controverse
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...