Dani Oțil, singur și disponibil la UNTOLD!

Publicat: 04/08/2018 | 15:00

Mega-maratonul UNTOLD, ocazie numai bună pentru a lega noi relații de prietenie și nu numai. (Oferta speciala playstation) Dani Oțil, poate cel mai celebru burlac din showbiz, și-a încercat, la rândul lui, norocul. Singur și disponibil la cel mai mare festival din Europa, “matinalul” de la Antena 1 a intrat într-o discuție cu o domnișoară apetisantă, căreia i-a obținut, se pare, numărul de telefon. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo sau Dimitri Vegas&Like Mike sunt doar câteva dintre formațiile care au făcut spectacol, până în prezent, la UNTOLD. Zeci de mii de oameni au creat o atmosferă unică pe Cluj Arena! Acolo și-au făcut ”cuibul” și vedetele nostre din showbiz, majoritatea la mesele VIP. Au existat, însă, și excepții. Adică persoane care au preferat să stea în public, alături de oamenii de rând. (Reduceri mari la jocuri PC

În această categorie îl includem pe Dani Oțil. În vârstă de 37 de ani, prezentatorul TV nu a putut sta departe de UNTOLD. Unde s-a prezentat singur și disponibil, din moment ce nu este implicat în nicio relație. Îmbărcat lejer și fără să iasă în evidență, “matinalul” a intrat, rapid, într-o discuție cu o brunetă focoasă. Zâmbete, discuții, tatonări… Un flirt în toată regula! Într-un final, Dani Oțil și-a scos telefonul din buzunar. Unde a notat, probabil, numărul tinerei cu care a purtat conversația. (VEZI AICI: DANI OȚIL IUBEȘTE DIN NOU?! CINE E FEMEIA CARE I-A FURAT INIMA PREZENTATORULUI TV)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Dani Oțil, la UNTOLD, dornic de acțiune. A fost recunoscut de multe domnișoare, însă a preferat să stea “la cutie”. Și să acorde atenția cuvenită numai brunetei din imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate. Rămâne de văzut dacă flirtul va avea efectul scontat. Cert este că vedeta de la Antena 1 și-a păstrat, în continuare, șarmul și a rămas, clar, o țintă vie pentru frumusețile autohtone.

“Îmi place sexul dimineața!”

În cadrul unui interviu oferit în urmă cu ceva timp, Dani Oțil a dezvăluit când îi place să facă dragoste. „Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea”, a declarat Dani Oțil, colegul lui Răzvan Simion, de la emisiunea matinală pe care o prezintă în fiecare dimineață, de luni până vineri. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST PRIMA NOAPTE LA UNTOLD! A ÎNCEPUT CEL MAI MARE FESTIVAL DIN EUROPA)

Cine este Dani Oțil

Dani Oţil s-a născut pe 24 august 1980 în Reşiţa. El e prezentator al emisiunii “‘Neatza cu Răzvan şi Dani”. De asemenea, el este cunoscut pentru faptul că s-a iubit mai bine de cinci ani cu Mihaela Rădulescu. În prezent, diva de la Monaco formează un cuplu cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner. (NU RATA: Dani Oțil, schimbare radicală de look! Seamănă perfect cu celebrul miliardar italian: „Gata, ești Gianluca Vacchi de România”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)