Daniela Crudu a năucit un englez nebunatic într-o parcare din Mamaia! Filmări demențiale

Publicat: 06/05/2019 | 23:22

Cu bustul generos la înaintare și cu posteriorul super-bombat, fosta asistentă TV s-a dovedit, din nou, irezistibilă. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Nonconformista Daniela Crudu a reușit să năucească un englez nebunatic, într-o parcare din Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul demențiale. (CITEȘTE ȘI: DANA RĂZBOIU A DIVORȚAT ÎN SECRET DE MILIONARUL ”COCA COLA”)

Daniela Crudu este, fără doar și poate, una dintre cele mai irezistibile prezențe feminine din showbiz-ul românesc. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) O fire noncoformistă și pusă mereu pe distracție, fosta asistentă TV atrage toate privirile, la fiecare apariție publică. (NU RATA, AICI: PĂRINȚII LUI RĂZVAN CIOBANU RISCĂ SĂ FIE EXECUTAȚI SILIT PENTRU DATORIILE FIULUI!)

Recent, focoasa brunetă a reușit să năucească un englez nebunatic într-o parcare din Mamaia, iar site-ul nr.1 din România a surprins, în exclusivitate, momentul savuros. Și de această dată, Daniela Crudu a demonstrat că are vorbele la ea și, din numai câteva cuvinte și mișcări, a reușit să-l zăpcească pe turistul ce părea și el gata de distracție.

L-a cucerit pe englez în doi timpi și trei mișcări!

După ce a a atras atenția unui englez cu ținuta super-mulată care îi scotea în evidență bustul siliconat și posteriorul super-bombat, într-o parcare din zona de nord a stațiunii Mamaia, Daniela Crudu i-a spus tânărului că îi plac pantalonii lui. Moment în care petrecărețul a recurs la un gest uluitor. Auzind vorbele brunetei, britanicul și-a dat jos pantalonii scurți pe care-i purta și i-a arătat lenjeria intimă sexoasei brunete. Fosta asistentă TV a fost atât de surprinsă de gestul bărbatului încât imediat a izbucnit într-o criză de râs, care a făcut deliciul trecătorilor. (NU RATA, AICI: NEPOTUL RENEGAT AL LUI MIHAI I & PRINȚESA ALINA AU LĂSAT DEOPARTE PROTOCOLUL REGAL ȘI…)

Daniela Crudu i-a atras imediat atenția englezului cu mișcările ei

Abonată la medicul estetician!

În vârstă de 29 de ani, Daniela Crudu s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni de mai multe ori. Și nu puține au fost dățile când a fost criticată de fani. Luna trecută însă, ea și-a făcut liposculptură, o intervenție pentru evidențierea și modelarea taliei. (NU RATA, AICI: NEPOTUL „REGELUI MANELELOR” E SCOS LA PLIMBARE CU ”BENTLEY-UL BEBELUȘILOR”!)

“Sunt bine în pielea mea, foarte mulţumită. Mulţumesc Lui Dumnezeu, adică domnului doctor. Nu există femei urâte, doar că n-au bani să se opereze. Am doctorii mei care se ocupă de mine de 10 ani. Am avut silicoane care m-au ţinut 12 ani. Acum le-am schimbat, pentru că am vrut mai mari. Sunt foarte mulţumită. Acum mi-am subţiat talia. De ce nu, dacă se poate şi mai bine? Este o nouă operaţie, liposculptură.

Înainte nu aveam talie de clepsidră. Şi înainte era bine, dar dacă se poate şi mai bine? Sunt fericită. La faţă mi-am făcut cu fire. Tot ce apare nou, eu încerc. Sunt cobai. Sunt nişte fire care se pun în faţă şi îţi trag faţa. Botox. Am de toate. Acum, eu le-am făcut pe toate, dar vorba lui mama, să vedem cum arăt peste 10 ani, că acum arăt bine. Am şi lentile. Aş vrea să-mi lungesc şi picioarele, există o tehnică în Rusia. Glumesc, nu o să fac aşa ceva, Doamne fereşte. Şi nici în fund nu îmi pun nimic, că am de la Mama Natură. Mai am acid şi botox în frunte. La clinică merg ca la mine acasă. Am plătit toate operaţiile, nu am făcut barter. Dacă dai din suflet, merge bine. Investesc în mine”, a declarat fosta asistentă TV, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...