David Beckham a mestecat gumă în biserică, la nunta regală 2018 | VIDEO&FOTO

Publicat: 19/05/2018 | 18:13

David Beckham și soția lui Victoria s-au numărat printre invitații de seamă de la nunta regală 2018, dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Celebrul fotbalist a încălcat însă eticheta unui eveniment de o astfel de anvergură. David Beckham a fost filmat în timp ce mesca gumă în biserică, la nuntă.

David Beckham nu s-a sfiit să mestece gumă în biserică, la nunta regală

Victoria și David Beckham și-au făcut apariția la Capela St George, în Windsor, pentru a asista la nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Chiar înainte de începerea cununiei religioase, telespectatorii din toată lumea, dar și ceilalți invitați la nuntă au fost uimiți, dar și amuzați, de modul în care David Beckham a ignorat eticheta și a mestecat gumă chiar în biserică. Cei care au urmărit la televizor ceremonia au distribuit pe Twitter clipul în care fotbalistul face acest gest. Unii l-au criticat, alții spun că David a arătat doar că nu-i place să se supună regulilor stricte.

Noutăți și imagini LIVE de la nunta regală 2018! Prințul Harry și Meghan Markle au fost numiți Ducele și Ducesa de Sussex înainte de căsătorie

Ce cadou inedit le-au trimis Principesa Margareta și Prințul Radu Duda mirilor anului!

Altfel, Victoria și David au avut o apariție impecabilă la nuntă, ambii purtând ținute foarte elegante, demne de o nuntă regală. Cu toate acestea, presa birtanică a criticat-o pe Victoria pentru mina prea serioasă pe care a afișat-o la un asemenea eveniment, aceasta nefiind surprinsă schițând vreun zâmbet, pe toată durata ceremoniei.

Printre cei 600 de invitați de la nuntă s-au numărat vedete, sportivi, prieteni de familie și membri ai casei regale britanice, dar și de alte naționalități.

George Clooney și soția lui, Amal, au fost printre cele mai bine îmbrăcate cupluri de la nunta regală 2018. Presa britanică, spune chiar că ei au avut cea mai frumoasă apariție și că ținutele pe care le-au purtat au fost cele mai inspirate.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit sâmbătă, 19 mai 2018, la Windsor, la Capela St George, și nu mai puțin de 100.000 de oameni au mers să-i vadă live, la nuntă. Prințul Harry și Meghan Markle au oferit o imagine de poveste, cu primul lor sărut, în calitate de soț și soție, dar și de Duce și Ducesă de Sussex. Iată cele mai frumoase imagini de la căsătoria lor, nunta regală 2018.

Primul sărut dintre Prințul Harry și Meghan Markle, punctul culminant al nunții

Dacă ceremonia a fost una modernă, care nu s-a înscris în regulile stricte ale Casei Regale Britanice, sărutul pasional dintre Prințul Harry și Meghan Markle, de la final, a fost momentul cel mai apreciat de public, în special de invitații prezenți în curtea Capelei St George. Cei doi au ieșit zâmbit din capelă și s-au sărutat pentru prima dată în calitate de soț și soție și de Duce și Ducesă de Sussex și au oferit momente emoționante pe traseul care i-a dus spre Palatul Windsor.

Meghan Markle va purta o verighetă din aur galez, primită în dar de la regină

Camilla Parker, replici acide la adresa lui Meghan Markle: „Este o rușine pentru familia regală britanică. Dacă eram eu regină…”

 

Citește și...