De ce s-ar fi sinucis de fapt + fiul ei este antrenor la o cunoscută echipă de fotbal

Publicat: 14/05/2019 | 23:23

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dezvăluiri de ultimă oră despre Simina G., afacerista găsită moartă pe plajă, la Mamaia. Am aflat de ce s-ar fi sinucis, de fapt, femeia, mamă a trei copii. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Fiul ei este antrenor la o cunoscută echipă de fotbal, dar și arbitru cu ecuson din partea FRF. Atenție, urmează detalii incredibile, în premieră națională.

Trupul unei femei înecate a fost văzut de un trecător, pe plaja din fața hotelului Vega din Mamaia, marți dimineață, iar acesta a anunțat autoritățile. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic și au constatat decesul.

(NU RATA: SOȚIA FOSTULUI FOTBALIST RUPE TĂCEREA! EXCLUDE ORICE ÎMPĂCARE + DECLARAȚII DESPRE INFIDELITĂȚI ȘI VIOLENȚE)

Bilet de adio cutremurător: ”Soțul meu mă droga de 30 de ani…”

Lângă trupul femeii plutea și poșeta acesteia, ceea ce s-a dovedit esențial pentru identificarea cadavrului. Femeia avea 46 de ani și era din București. Ar fi avut asupra ei 5.000 de euro și 1.200 de lei când a fost găsită fără suflare, pe plajă. Între timp, a apărut informația-bombă din apropierea anchetei. Femeia decedată și soțul ei dețineau mai multe afaceri, iar polițiștii nu exclud – ca ipoteză de lucru – o sinucidere. În acest moment, ancheta este în curs de desfășurare.  (Cel mai bine platit job din București)

(VEZI AICI: O FEMEIE DECLARATĂ MOARTĂ, GĂSITĂ ÎN VIAȚĂ PE O PLAJĂ DUPĂ 18 LUNI DE LA DISPARIȚIE)

Într-un bilet de adio pe care l-ar fi lăsat femeia este făcută o dezvăluire șocantă. Ea ar fi scris: ”Soțul meu mă droga de 30 de ani…”, ceea ar confirma sinuciderea și, mai mult, ar deschide noi piste în ceea ce privește relația pe care aceasta o avea cu soțul ei.

Locuia în Militari, iar relația cu soțul ar fi fost tensionată

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații uluitoare, pe care vi le prezintă în exclusivitate.

Împreună cu soțul ei, avea două fetițe și un băiat! Din păcate, relația cu bărbatul devenise ușor tensionată în ultima perioadă. Locuiau însă împreună, într-o casă din cartierul Militari din București. Recent, la parter, își deschiseseră o agenție de pariuri. Financiar erau bine, dar nu excelau din acest punct de vedere. Nu avea, însă, grija zilei de mâine, cel puțin din punctul de vedere al banilor. În ultimul timp, au apărut însă probleme între ei. Poate că asta a împins-o spre sinucidere”, ne-au precizat mai multe vecine care o cunoșteau foarte bine pe Simina G.

(CITEȘTE ȘI: FOSTUL PATRON MILIONAR AL FCSB-ULUI & SOȚIA S-AU ÎMPĂCAT LA DOUĂ LUNI DE LA DIVORȚ!)

Dezvăluirile nu se opresc, însă, aici. “Fiul ei este arbitru FRF, cu acte în regulă, și, în plus, antrenează la un club cunoscut de fotbal, la centrul de copii și juniori. Noi știam că Simina a plecat la Eforie, într-o vacanță, dar ne întrebăm oare ce căuta la Mamaia, în fața hotelului Vega, fără suflare? Rămâne un mister pentru noi. Este mare păcat, ea știe ce greutate avea pe suflet. Dumnezeu să o ierte!, ne-a declarat o altă vecină a victimei.

Deținea două firme

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a mai descoperit că Simina G. avea două firme, aparent niciuna dintre ele nefiind profitabilă. Femeia era născută la data de 25 noiembrie 1972 și domicilia în București. La scurt timp după ce a aflat vestea, soțul a plecat glonț către Constanța. Una dintre firmele deținute de afaceristă a fost implicată într-un dosar de înșelăciune în urmă cu trei ani.

În momentul în care a fost descoperită moartă, femeia era îmbrăcată cu o bluză neagră, pantaloni în dungi și încălțată în espadrile. Cadavrul plutea cu fața în jos, la țărm.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...