Decizie de ultimă oră în legătură cu pedeapsa primită de Liviu Dragnea! Ce a aflat fostul lider PSD, care este închis la Penitenciarul Rahova

Publicat: 18/06/2019 | 13:39
Decizie de ultimă oră în legătură cu pedeapsa primită de Liviu Dragnea! Ce a aflat fostul lider PSD, care este închis la Penitenciarul Rahova

Aflat după gratii, Liviu Dragnea a primit o veste în legătură cu decizia luată privind pedeapsa de trei ani şi jumătate pe care a primit-o. Hotărârea a fost luată de comisia penitenciarului care s-a întrunit în cursul acestei zile. 

Citește și: Motivul adevărat pentru care fiica lui Liviu Dragnea a plecat în Statele Unite

Comisia de la Penitenciarul Rahova a decis ca Liviu Dragnea să execute pedeapsa în regim închis, au precizat surse din cadrul unităţii de detenţie pentru jurnaliștii de la MEDIAFAX. De altfel, fostul preşedinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenţie la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia şi cei apropiaţi să-l poată vizita.

Citește și: Veste îngrozitoare pentru Liviu Dragnea! Motivul pentru care nu va beneficia de vizitele intime ale Irinei

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Citește și: Adevărul despre fotografia cu Liviu Dragnea din închisoare

A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare. Vă reamintim că luni, 27 mai, fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Citește și...