Acasă » Exclusiv » Decizie de ultimă oră într-unul dintre dosarele milionarului care și-a ucis bunica. Instanța a stabilit că…

Decizie de ultimă oră într-unul dintre dosarele milionarului care și-a ucis bunica. Instanța a stabilit că…

De: Cristian Blanuta 07/12/2019 | 22:35

Afaceristul Dan Cămârzan, un controversat milionar în euro, a îngrozit o țară întreagă pe 6 mai, atunci când și-a sugrumat bunica de 93 de ani! Acum, ucigașul femeii se află internat la psihiatrie și așteaptă judecata. De care a scăpat într-un alt caz, doar de violență, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Dan Cristian Cămârzan a fost arestat la scurt timp după ce și-a ucis bunica de 93 de ani, sub ochii îngroziți ai mamei sale, care a încerat din răsputeri să-l oprească. Apoi, controversatul om de afaceri a ajuns la audieri, unde s-a constatat că nu ar fi în deplinătatea facultăților mintale. A fost transferat la psihiatrie, dar nu a scăpat, definitiv, de procesul pentru omor. (CITEȘTE ȘI: CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE, ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH DE 200 MII € )

Nu va mai ajunge, însă, în fața magistraților într-un caz de violență fizică. În urmă cu mai bine de un an, Cămârzan l-ar fi lovit pe Valeriu Mircea Voineag, iar acesta l-a dat în judecată pe cel care, peste doar câteva luni, avea să îngrozească România. S-a întâmplat pe 16 ianuarie, atunci când victima, Voineag, a depus plângere împotriva afaceristului din Brașov. Doar că, la aproape un an de atunci, a renunțat la plângerea penală, pierzând, astfel, chiar și o sumă de bani, 510 lei, cheltuieli judiciare.

Dan Cămârzan și-a ucis bunica de 93 de ani, sugrumând-o. A ajuns la un spital de psihiatrie

Și-a retras plângerea și a pierdut 510 lei

Iată soluția pe scurt din ședința de pe 05.12.2019: ”În baza art. 396 alin. 1 si 6 rap. la art. 16 alin. 1 lit. g) C.pr.pen., cu reținerea art. 158 alin. 1 si 2 C.pen., încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului CAMARZAN DAN CRISTIAN, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin. 2 C.pen., ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Voineag Valeriu Mircea.

Ia act de faptul că persoana vătămată Voineag Valeriu Mircea a renunțat la pretențiile civile formulate. (VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA RISCĂ SĂ FIE CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE)

În baza art. 275 alin. 1 pct. 2 lit. b) C.pr.pen., obligă pe persoana vătămată Voineag Valeriu Mircea să platească statului suma de 510 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (din care suma de 260 lei este aferentă fazei de urmărire penală și suma de 250 lei este aferentă fazei de cameră preliminară și fazei de judecată).

În baza art. 275 alin. 6 C.pr.pen., onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru inculpat în faza de judecată, av. Popescu Ioana, în cuantum de 868 lei, rămâne în sarcina statului și se va avansa din fondurile Ministerului Justiției în contul Baroului Brașov.”

Apelul 112 și vestea cutremurătoare: și-a ucis bunica!

Apelul la 112 a fost înregistrat pe 6 mai 2019, la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii, fără succes însă, și a fost cerut în sprijin un alt echipaj, de această data, dotat cu terapie intensivă mobilă. Din nefericire, victima, o femeie de 93 de ani, a fost declarată decedată. (NU RATA: GHEORGHE GHEORGHIU A CÂȘTIGAT PROCESUL CU FOSTA IUBITĂ)

Era vorba despre Dan Cămârzan, un cunoscut milionar din Braşov de 44 de ani, care şi-a ucis bunica prin sugrumare! Afaceristul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a primit mandat de arestare. Între timp, o comisie medico-legală din București a stabilit că bărbatul nu are discernământ, astfel că a fost internat într-un spital de psihiatrie.

Cum și-a ridicat ”imperiul financiar” Dan Cămârzan

Dan Cristian Cămârzan a stat mulți ani la loc de cinste în Topul Forbes, după ce a pornit o afacere total întâmplător, în timp ce participa la nunta unui prieten. Cum i-au venit ideile de a face bani? ”La o nuntă din oraşul Oneşti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor cărţi. Priceput la calculatoare, a început o colaborare de câţiva ani cu belgianul. După ce a făcut primii bani în urma unei simple înţelegeri verbale, Cămârzan şi-a înfiinţat două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis.

Nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009. Cămârzan a construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest. (CITEȘTE AICI: CUM S-A RĂZBUNAT UN CLIENT DIN BUCUREȘTI PE O PROSTITUATĂ CARE L-A ”TAXAT” CU 250 LEI)

Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate într-un timp record: mai puţin de nouă luni. Proiect amplu, Kronvest Business Park, în care plănuia să investească peste 20 de milioane de euro. Proiectul este format din trei clădiri de birouri cu 8, 9 şi, respectiv 16 etaje şi un heliport, şi este dezvoltat pe 30.000 de metri pătraţi. Kronvest Business Park trebuia să fie finalizat la începutul anului 2010, însă reticenţa băncilor în ceea ce priveşte finanţarea unor astfel de proiecte l-a determinat pe miliardar să pună pe hold construcţia”, este descrisă mega-afacerea în revista Forbes.

Dan Cămârzan: ”Sunt trimisul lui Dumnezeu!”

În urmă cu circa 10 ani, Dan Cămârzat era un miliardar care făcea diverse extravaganțe pe litoral. La un moment dat, a plătit chiar 15.000 de euro pe o sticlă de Dom Perignon, în clubul Bamboo din Mamaia. Tot atunci mergea cu elicopterul, în fiecare weekend, la Mamaia, acolo unde cheltuia sume fabuloase alături de prietenii lui. „Tovarășii” lui Cămârzan aveau câte un Lamborghini cu care se deplasau prin stațiunea de la malul mării. Dar… (VEZI AICI: BURLACUL DE LA ANTENĂ, CONDAMNAT LA…)

Dan Cămârzan s-a schimbat total. El ajunsese să susțină în fața apropiaților că este ”trimisul lui Dumnezeu” și că ”Dumnezeu lucrează prin el”. Și-a schimbat inclusiv înfățișarea. Și-a lăsat barbă, dar schimbarea s-a produs mai ales în viziunea sa asupra vieții. Dan Cămârzan aderase la secta „Suveranilor Născuți-Vii”. Considera însă termenul de „suverani”, așa cum sunt numiți membrii acestei secte, drept o prostie. A asimilat, totuși, total, teoria respectivă, că omul este „născut viu” și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o oferă statul la naștere. În momentul în care recunoaște identitatea respectivă devine un ”sclav”, credea Cămârzan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...