Home » Exclusiv » Decizie de ultimă oră într-unul dintre dosarele milionarului care și-a ucis bunica. Instanța a stabilit că…

Decizie de ultimă oră într-unul dintre dosarele milionarului care și-a ucis bunica. Instanța a stabilit că…

De: Cristian Blanuta 07/12/2019 | 22:35

Afaceristul Dan Cămârzan, un controversat milionar în euro, a îngrozit o țară întreagă pe 6 mai, atunci când și-a sugrumat bunica de 93 de ani! Acum, ucigașul femeii se află internat la psihiatrie și așteaptă judecata. De care a scăpat într-un alt caz, doar de violență, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Dan Cristian Cămârzan a fost arestat la scurt timp după ce și-a ucis bunica de 93 de ani, sub ochii îngroziți ai mamei sale, care a încerat din răsputeri să-l oprească. Apoi, controversatul om de afaceri a ajuns la audieri, unde s-a constatat că nu ar fi în deplinătatea facultăților mintale. A fost transferat la psihiatrie, dar nu a scăpat, definitiv, de procesul pentru omor. (CITEȘTE ȘI: CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE, ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH DE 200 MII € )

Nu va mai ajunge, însă, în fața magistraților într-un caz de violență fizică. În urmă cu mai bine de un an, Cămârzan l-ar fi lovit pe Valeriu Mircea Voineag, iar acesta l-a dat în judecată pe cel care, peste doar câteva luni, avea să îngrozească România. S-a întâmplat pe 16 ianuarie, atunci când victima, Voineag, a depus plângere împotriva afaceristului din Brașov. Doar că, la aproape un an de atunci, a renunțat la plângerea penală, pierzând, astfel, chiar și o sumă de bani, 510 lei, cheltuieli judiciare.

Dan Cămârzan și-a ucis bunica de 93 de ani, sugrumând-o. A ajuns la un spital de psihiatrie

Și-a retras plângerea și a pierdut 510 lei

Iată soluția pe scurt din ședința de pe 05.12.2019: ”În baza art. 396 alin. 1 si 6 rap. la art. 16 alin. 1 lit. g) C.pr.pen., cu reținerea art. 158 alin. 1 si 2 C.pen., încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului CAMARZAN DAN CRISTIAN, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin. 2 C.pen., ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată Voineag Valeriu Mircea.

Ia act de faptul că persoana vătămată Voineag Valeriu Mircea a renunțat la pretențiile civile formulate. (VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA RISCĂ SĂ FIE CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE)

În baza art. 275 alin. 1 pct. 2 lit. b) C.pr.pen., obligă pe persoana vătămată Voineag Valeriu Mircea să platească statului suma de 510 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (din care suma de 260 lei este aferentă fazei de urmărire penală și suma de 250 lei este aferentă fazei de cameră preliminară și fazei de judecată).

În baza art. 275 alin. 6 C.pr.pen., onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru inculpat în faza de judecată, av. Popescu Ioana, în cuantum de 868 lei, rămâne în sarcina statului și se va avansa din fondurile Ministerului Justiției în contul Baroului Brașov.”

Apelul 112 și vestea cutremurătoare: și-a ucis bunica!

Apelul la 112 a fost înregistrat pe 6 mai 2019, la ora 09.36. Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat resuscitarea femeii, fără succes însă, și a fost cerut în sprijin un alt echipaj, de această data, dotat cu terapie intensivă mobilă. Din nefericire, victima, o femeie de 93 de ani, a fost declarată decedată. (NU RATA: GHEORGHE GHEORGHIU A CÂȘTIGAT PROCESUL CU FOSTA IUBITĂ)

Era vorba despre Dan Cămârzan, un cunoscut milionar din Braşov de 44 de ani, care şi-a ucis bunica prin sugrumare! Afaceristul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a primit mandat de arestare. Între timp, o comisie medico-legală din București a stabilit că bărbatul nu are discernământ, astfel că a fost internat într-un spital de psihiatrie.

Cum și-a ridicat ”imperiul financiar” Dan Cămârzan

Dan Cristian Cămârzan a stat mulți ani la loc de cinste în Topul Forbes, după ce a pornit o afacere total întâmplător, în timp ce participa la nunta unui prieten. Cum i-au venit ideile de a face bani? ”La o nuntă din oraşul Oneşti l-a cunoscut pe un belgian care avea nevoie de tehnoredactarea unor cărţi. Priceput la calculatoare, a început o colaborare de câţiva ani cu belgianul. După ce a făcut primii bani în urma unei simple înţelegeri verbale, Cămârzan şi-a înfiinţat două firme de soluţii software în Braşov: Simple Words şi Diginesis.

Nu a stat mult timp pe gânduri şi la scurt timp s-a reorientat către domeniul imobiliar, atât de îndrăgit de antreprenorii români înainte de prăbuşirea pieţei din 2008-2009. Cămârzan a construit la foc automat mai multe clădiri de birouri, pe care le-a închiriat multinaţionalelor cu afaceri în judeţul Braşov. Antreprenorul a dezvoltat, prin firma Kronvest, clădiri impunătoare printre care se numără Quabitat, LMS şi Velux. În aceeaşi perioadă a demarat şi Europe Residence, primul proiect rezidenţial din portofoliul Kronvest. (CITEȘTE AICI: CUM S-A RĂZBUNAT UN CLIENT DIN BUCUREȘTI PE O PROSTITUATĂ CARE L-A ”TAXAT” CU 250 LEI)

Cele 127 de apartamente construite au fost finalizate într-un timp record: mai puţin de nouă luni. Proiect amplu, Kronvest Business Park, în care plănuia să investească peste 20 de milioane de euro. Proiectul este format din trei clădiri de birouri cu 8, 9 şi, respectiv 16 etaje şi un heliport, şi este dezvoltat pe 30.000 de metri pătraţi. Kronvest Business Park trebuia să fie finalizat la începutul anului 2010, însă reticenţa băncilor în ceea ce priveşte finanţarea unor astfel de proiecte l-a determinat pe miliardar să pună pe hold construcţia”, este descrisă mega-afacerea în revista Forbes.

Dan Cămârzan: ”Sunt trimisul lui Dumnezeu!”

În urmă cu circa 10 ani, Dan Cămârzat era un miliardar care făcea diverse extravaganțe pe litoral. La un moment dat, a plătit chiar 15.000 de euro pe o sticlă de Dom Perignon, în clubul Bamboo din Mamaia. Tot atunci mergea cu elicopterul, în fiecare weekend, la Mamaia, acolo unde cheltuia sume fabuloase alături de prietenii lui. „Tovarășii” lui Cămârzan aveau câte un Lamborghini cu care se deplasau prin stațiunea de la malul mării. Dar… (VEZI AICI: BURLACUL DE LA ANTENĂ, CONDAMNAT LA…)

Dan Cămârzan s-a schimbat total. El ajunsese să susțină în fața apropiaților că este ”trimisul lui Dumnezeu” și că ”Dumnezeu lucrează prin el”. Și-a schimbat inclusiv înfățișarea. Și-a lăsat barbă, dar schimbarea s-a produs mai ales în viziunea sa asupra vieții. Dan Cămârzan aderase la secta „Suveranilor Născuți-Vii”. Considera însă termenul de „suverani”, așa cum sunt numiți membrii acestei secte, drept o prostie. A asimilat, totuși, total, teoria respectivă, că omul este „născut viu” și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o oferă statul la naștere. În momentul în care recunoaște identitatea respectivă devine un ”sclav”, credea Cămârzan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
ŞOC!!! A fost campioană europeană, iar acum este actriţă în filme pentru adulţi. Sărăcia cumplită a împins-o la acest lucru
ŞOC!!! A fost campioană europeană, iar acum este actriţă în filme pentru adulţi. Sărăcia cumplită...
FOTO. Ana Baniciu, imagini interzise cardiacilor în costum de baie!
FOTO. Ana Baniciu, imagini interzise cardiacilor în costum de baie!
Cel mai vândut SUV din lume. Un model de familie ce poate fi cumpărat și în România
Cel mai vândut SUV din lume. Un model de familie ce poate fi cumpărat și...
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Tania Budi, ca o adolescentă la 54 de ani. Cum arată vedeta acum
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Pâinea la care nu trebuie să renunți dacă vrei să slăbești
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
Efectele secundare ASCUNSE ale consumului de VIN! E știut de SECOLE de FRANCEZI!
O forță mondială pune Planeta pe jar! Este gata să atace. O singură mare putere o poate opri
O forță mondială pune Planeta pe jar! Este gata să atace. O singură mare putere...
Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul crunt pus de medici
Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul crunt pus de medici
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce mi-a făcut…”
BANCUL ZILEI: Un tip căsătorit are o noapte nebună cu sexy-secretara: “Ia uite, dragă, ce...
Vlad Gherman a dat vestea printre lacrimi. A fost nevoit să ia o decizie: „Oana și cu mine...”
Vlad Gherman a dat vestea printre lacrimi. A fost nevoit să ia o decizie: „Oana...
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
Dacă iubita ta are asta în telefon, sigur te înșală! Poți verifica rapid
Ramzan Kadîrov anunţă că separatiştii pro-ruşi au înconjurat „complet”  un oraş din estul Ucrainei: „Atacul va începe curând”
Ramzan Kadîrov anunţă că separatiştii pro-ruşi au înconjurat „complet” un oraş din estul Ucrainei: „Atacul...
Soția lui Zelenski le-a dat vestea cumplită copiilor: Nu le poți ascunde! Din păcate, e adevărat
Soția lui Zelenski le-a dat vestea cumplită copiilor: Nu le poți ascunde! Din păcate, e...
Românii au bani și nu știu de ei. Țara noastră este în vârful unui top întocmit de Banca Mondială
Românii au bani și nu știu de ei. Țara noastră este în vârful unui top...
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare regizor
Cadoul șocant primit de fetița unei actrițe care a refuzat avansurile sexuale ale unui mare...
La 6 săptămâni de la nuntă, a dispărut. După 68 de ani, nevasta lui a aflat adevărul
La 6 săptămâni de la nuntă, a dispărut. După 68 de ani, nevasta lui a...
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la masă!
Întâlnire de gradul zero: Reghecampf, la același restaurant cu Anamaria Prodan: „S-a ridicat de la...
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul a fost filmat și postat pe net
Imagini virale: Ce fac ucrainencele pe plajă, în timp ce rușii le bombardează țara! Totul...
Nicolas își pierde răbdarea! Vrea din ce în ce mai tare să formeze un cuplu cu Kinga, care este nehotărâtă: „Simt că tu nu vrei să-ți faci o relație aici”
Nicolas își pierde răbdarea! Vrea din ce în ce mai tare să formeze un cuplu...
O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii! A aflat ce însemnă, de fapt, și a rămas mască
O femeie a găsit o sticlă de apă pe capota mașinii! A aflat ce însemnă,...
Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei
Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei
Mireasă luată la palme la propria nuntă! Gestul femeii l-a scos din sărite pe ginere
Mireasă luată la palme la propria nuntă! Gestul femeii l-a scos din sărite pe ginere
Motivul real pentru care Putin nu a trimis în Ucraina mândria aviației sale, Su-57 „Fellon”
Motivul real pentru care Putin nu a trimis în Ucraina mândria aviației sale, Su-57 „Fellon”