”Regele barbutului” din România riscă să fie condamnat la închisoare! Motivul…

Autor: I.D.
Publicat: 02/12/2019 | 23:05

Ion Pârnică, poreclit “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, a ajuns într-o situaţie disperată. Are probleme serioase cu legea din cauza unei amenzi pe care a încasat-o în timpul unei “sesiuni” ilegale de jocuri de noroc. Nu a plătit-o, iar pe 5 decembrie magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 București sunt așteptați să dea un verdict. “Regele barbutului” riscă pedeapsa cu închisoarea! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Ion Pârnică a fost condamnat la pedeapsa de 100 zile – amendă pentru săvârșirea infracțiunii de desfășurare fără licență sau autorizație a jocurilor de noroc. S-a stabilit cuantumul sumei corespunzătoare unei zile-amendă la 70 de lei, astfel că “Regele barbutului” a fost obligat la plata sumei totale de 7.000 de lei.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

Ion Pârnică, în colaps!

Celebrul “Oneață” nu a achitat, însă, amenda. În urma dispozițiilor din oficiu ale instanței, autoritățile au comunicat că, de la data de 3 martie 2017, Ion Pârnică figurează în evidențe cu un autoturism marca BMW X5, iar în perioada fiscală 2013 – 2018 nu apare înscris cu venituri din salarii, activități independente, cedarea folosinței bunurilor sau de altă natură, impozabile.

Potrivit unor documente intrate în posesia CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, “Regele barbutului” nu s-a prezentat la niciun termen de judecată. Totodată, societatea al cărei administrator era nu mai activează la sediul cunoscut. În plus, Ion Pârnică nu ar mai locui la niciuna dintre adresele indicate și nici nu a putut fi apelat la numerele de telefon conoscute.

5 decembrie, ziua decisivă pentru “Oneață”

Ion Pârnică mai este supranumit „Regele barbutului”

Motiv pentru care, pe 29 noiembrie, la Judecătoria Sectorului 5 București a fost înregistrat un dosar prin care procurorii au solicitat “înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea”! Asta deși “Regele barbutului” ar vrea înlocuirea pedepsei amenzii penale de 7.000 lei, reprezentînd 100 zile – amendă, aplicată prin st. pen. nr. 911/2017 a Judecătoriei Sectorului 5 București cu prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității.

(CITEȘTE ȘI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

În prezent, Ion Pârnică are mari emoții. A fost citat de Judecătorie, iar pe 5 decembrie, magistrații urmează să dea un verdict. “Regele barbutului” este optimist că pronunțarea instanței îi va fi favorabilă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu decizia judecătorilor.

Firul evenimentelor

Ion Pârnică s-a “pricoposit” cu amenda când era la Pitești, în timpul unei “sesiuni” de jocuri de noroc. Din păcate pentru el, la momentul respectiv, oamenii legii au intervenit. Și a urmat, logic, o sancțiune. Cel care, pe vremuri, era mână largă nu a avut banii necesari pentru plata amenzii.

(NU RATA: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ: ”M-AU TĂIAT, M-AU LOVIT…”)

În prezent, “Oneață” este în sapă de lemn și așteaptă un semn de la rude, prieteni și apropiați. Care, din păcate pentru el, nu vine. Astfel că dosarul celui cunoscut drept “Regele barbutului” a ajuns în instanță.

L-a înnebunit pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă.

“Oneaţă” are „jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat, însă, bani frumosi la cazinou de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de cateva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat la un moment dat cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect. După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat.

S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat că… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...