Declarații intime ale fostei asistente TV… Soțul și fiica se ”bat” pentru sânii ei!

Publicat: 09/02/2020 | 23:16

Pe vremuri făcea furori cu sânii ei voluminoși, pe care i-a și botezat Sânzi și Ana, însă acum doar fiica ei este aceea care are parte de ei. Fosta asistentă TV Sânziana Buruiană nu vrea să-și înțarce fetița – deși a împlinit patru ani – și ar vrea s-o alăpteze până când va intra în Cartea recordurilor. Doar soțul ei, Zuluf, mai face scene de gelozie că nu mai are parte de pieptul generos al Sânzianei, a dezvăluit vedeta la emisiunea CANCAN.RO, de pe România TV.

Pentru unii, Sânzi și Tonciu au devenit în ultimii ani mai celebre chiar și decât pupăza lui Creangă. Cele două „pupeze” asistente au împărțit ani la rând aceeași creangă mondenă, iar acum au ajuns să împartă impresii legate de biberoane și pamperși. Nici astrele nu le-ar fi prezis că vor avea în același timp copii… Odată cu trecerea anilor, fostele asistente s-au transformat în mămici cu lipici… doar la copiii lor. Spre exemplu, Sânziana nu se îndură să-i ia fiicei sale plăcerea de a se alăpta din Sânzi și Ana, deși micuța a trecut de patru ani. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DESTRĂMAREA „LA FAMILIA”! DE CE S-A ”RUPT” FRĂȚIA DINTRE SIȘU ȘI PUYA)

”S-a creat o legătură specială între mine și ea și n-am încercat să opresc alăptarea, mai ales că o văd foarte atașată de lucrul acesta. Așa o adorm foarte repede și cred că și ea se simte, oarecum, în siguranță, dar să știi că se satură, după ce o alăptez, nu mai are nevoie de mâncare timp de o oră, două”, dezvăluie Sânziana Buruiană.

Sânzi are o familie foarte frumoasă
Sânzi are o familie foarte frumoasă

Sânziana Buruiană vrea în Cartea Recordurilor

Doar Zuluf e cel care se mai ia în piept cu fiica lui, pentru pieptul generos al Sânzianei. ”Soțul mai râde câte o dată de ea, îi zice ești fată mare, îți fac poză și le arăt colegilor la grădiniță. Acum vreau să spun că Sânzi și Ana sunt în exclusivitate ale ei, al meu mai spune câte o dată dă-mi-le mie și s-o vezi p-aia mică ce posesivă devine de-odată și îl gonește”, spune Sânzi. (NU RATA: L-AM FOTOGRAFIAT ”ÎN FLAGRANT” PE RAZVAN SIMION! CUNOSCUTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ I-A JURAT IUBITEI CĂ RENUNȚĂ, DAR… )

Deși, în trecut, nu avea pudori legate de nuditate, Sânzi face parte din categoria femeilor care nu alăptează în public. ”Nu sunt de acord cu alăptatul în public, poate, așa, dacă sunt într-o vacanță, într-un loc mai retras, dar cu alăptatul în public cred că și dacă e bebelușul mic poți să te ascunzi după un paravan”, continuă Sânziana.

Pentru binele copilului, spune vedeta, o s-o alapteze cât mai mult timp… și poate va intra cu pieptul înainte și în Cartea recordurilor. ”Chiar mă gândeam serios care a fost mămica aceea care a alăptat cel mai mult de-a lungul timpului, o să mă interesez și poate se face și o chestie d-asta, să se intre în Cartea recordurilor”, a încheiat Sânziana Buruiană.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...