Delia, ce umilință! Ce a zis despre rivala ei, Irina Rimes

Publicat: 23/04/2019 | 10:11

Momente de umilință pentru Delia! Scenele s-au petrecut în cadrul emisiunii “iUmor”, unde s-a spus o afirmație surprinzătoare despre Irina Rimes, îndrăgita artistă de peste Prut care a cucerit inimile românilor în ultimii ani cu mesajele profunde aflate în piesele lansate.

Citește și: Irina Rimes, mărturisiri cutremurătoare în fața fanilor. “M-a trădat foarte tare”

Roast-ul altfel al juraților de la “iUmor”. Ce s-a spus despre Delia și Irina Rimes

S-a înregistrat o premieră la “iUmor”, chiar în timpul celei de-a noua ediție din sezonul cu numărul șase! Pe scena show-ului difuzat la Antena 1 și-au făcut apariția “Doi Degeaba”, două personaje animate, celebre pe YouTube, care au făcut un roast intens cu jurații.

“Salut, eu sunt Inocențiu, el este Orlando și împreună facem un serial de animație intitulat: «Doi Degeaba» în care arătăm viața reală și autentică a studenților”, a spus personajul animat cu barbă și căciulă neagră.

 “Tu ai mai vorbit vreodată cu desene animate? Mie mi se pare…”, i-a spus Dan Badea lui Șerban Copoț.

“Nu, dar chiar îmi place, e ok, uită-te la ei. Uită-te la bărbosul ăsta”, a zis Șerban Copoț.

“Lasă, că există prima dată pentru orice în viață”, a spus Orlando.

În cadrul interviului dat înainte să apară pe scena de la “iUmor”, cele două personaje animate au dezvăluit adevăratul motiv pentru care ar participat la emisiune. Ei au spus că au pierdut un pariu în fața prietenilor din căminul de studenți în care locuiesc, iar gașca i-a trimis să facă rost de bani ca să cumpere zacuscă.

“Măi, sunteți primii, în premieră, al șaselea sezonu, n-am mai avut niciodată așa ceva”, a afirmat Șerban Copoț.

“Nu-i nimic, nimeni nu e perfect”, a reacționat Orlando.

Cheloo a fost primul care a fost “luat la roast”, după care “Doi Degeaba” și-au îndreptat atenția către Mihai Bendeac… iar pe Delia au lăsat-o la final. “Eu, sincer, am venit aici doar pentru Delia. Delia, dragă, să știi că te iubim și îți ascultăm muzica tot timpul… când mergem la majorate. Am auzit și melodia aia a ta cu: «Boicot, boicot e nananana». Sincer, nu am văzut pe cineva așa de disperat să fie în trend cu adolescenții. Dar, în schimb, a ieșit foarte mișto și te înțelegem de ce ai scos acea piesă: pentru că dacă faci foarte mare liniște și asculți foarte, foarte atent parcă, parcă și auzi cum Irina Rimes îți fură fanii”, a spus Orlando, unul dintre personajele de la “Doi Degeaba”.

Delia nu s-a supărat pentru această glumă spusă despre ea și Irina Rimes și a râs.

Citește și: Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei. Motivul pentru care vedeta Pro TV i-a “stalkerit” pe Internet

“Dar, uită-te la ea, mă! Ce bine arată!”, a zis imediat Inocențiu, unul dintre personajele de la “Doi Degeaba”.

“Ce n-aș da să bag USB-ul în laptopul ei. Dar, na, dacă printr-o minune aș avea o noapte cu ea, este o mică problemă: nu aș vrea niciodată să fiu eu deasupra”, a spus Orlando, iar Delia a râs copios la această glumă.

“De ce?”, a întrebat Inocențiu.

“Nu vezi că are ochii așa… mai mari, știi? Zici că e lupul îmbrăcat în bunica Scufiței roșii”, a mărturisit Orlando.

“Stai liniștit, tu nu ai tu nicio șansă să petreci o noapte cu ea”, a reacționat Inocențiu,

“Nici nu aș vrea. Eu o să vreau o noapte întreagă cu o femeie atunci când ține noaptea trei minute”, a mai zis Orlando.

La finalul momentului celor de la “Doi Degeaba”, Delia a folosit un șervețel ca să își șteargă lacrimile… celebra artistă a râs literalmente cu lacrimi. “Bă, mie mi-a plăcut, mă”, a afirmat Delia Matache după încheierea momentului celor de la “Doi Degeaba”.

Ulterior, în cadrul interviului oferit în backstage, jurata de la “iUmor”, a declarat: “Nu mă așteptam să apară la sfârșit. Mi-am dat seama că sunt personaje nu doar la iUmor, ci există și în alt context, altundeva și nu o să vină să se desconspire aici. Și cred că ar fi stricat dacă ar fi apărut, adică: las-o așa”.

“Fenomenali, ați fost fenomenali. A fost primul roast care mi-a plăcut”, a spus Mihai Bendeac, chiar dacă la o glumă despre fosta lui iubită, Roxana Vancea, și-a pus mâinile în cap.

“Bravo, bă, băieți!”, le-a zis simplu Cheloo.

Cele două personaje animate s-au calificat în etapa următoare, ei primind trei like-uri din partea juraților de la “iUmor”.

Citește și...