Acasă » Vedete » Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei. Motivul pentru care vedeta Pro TV i-a “stalkerit” pe Internet

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei. Motivul pentru care vedeta Pro TV i-a “stalkerit” pe Internet

De: Cancan 08/01/2019 | 14:31

Irina Rimes a acceptat provocarea de a răspunde unor întrebări mai mult sau mai puțin indiscrete despre viața personală. Printre subiectele comentate de jurata de la “Vocea României” se numără foștii bărbați din viața ei, critici, dor și gelozie. De asemenea, vedeta de la Pro TV a mărturisit și care e adevăratul motiv pentru care în trecut și-a “stalkerit” pe Internet foștii iubiți. 

Citește și: Adevărul despre rochia transparentă pe care Irina Rimes o poartă mereu la “Vocea României” de la Pro TV

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei

Irina Rimes consideră că, într-o relație este bine să existe gelozie, însă doar în doze mici, pentru că în caz contrar, iubirea se transformă într-una toxică și nu va duce către ceva bun. Întrebată dacă care e cea mai urâtă parte în situația în care ți se face dor de cineva, artista a vorbit pe larg despre acest sentiment pe care l-a trăit de multe ori.

“Un dram de gelozie e ok. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, dar aminte din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.

Depinde ce fel de dor ai: poate să îți fie dor de persoana iubită, că e plecată undeva, poate să îți fie dor de o persoană pe care nu o mai ai în viața ta și pe care nu o vei mai avea, poate să îți fie dor de o persoană pe care o ai în viața ta, dar nu în felul pe care ți-o dorești – și cred că ăsta e cel mai dureros: când știi că poți avea ceva, dar, de fapt, nu poți.

În primul rând, schimbul de energii – când dansezi cu cineva, schimbi energie cu acel om și, în general, se dansează în doi doar pe un moment drăguț, adică nimeni nu te ia cu ură la dans. (…).

Asta e din «Ce se întâmplă, doctore?», unde Irina zice la refren: «Ce se întâmplă, doctore? Am capul sus, în nori? Doar din vina lui sunt varză. Să fii varză nu-i ușor». Nu e ușor să fii varză. Uite, în cazul în care… să legăm cu întrebarea numărul trei: «Care e cea mai urâtă parte atunci când ți-e dor?». Eee, când ți-e dor de un om pe care s-ar putea să-l ai, dar nu-l ai sau ai vrea să-l ai, dar nu în felul în care ți-l dorești – știu, e un nonsens ce am spus sau dacă face sens… e prea lung și trebuie digerat. Ești varză, ești varză! Și nu e ușor să fii varză, că ți-e dor și că vrei și nu ai. (…).”, a dezvăluit Irina Rimes în cadrul unui interviu oferit pentru unsitedemuzica.ro.

Citește și: Câți bani au câștigat Andra, Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes, jurații de la Vocea României

Motivul pentru care vedeta Pro TV i-a “stalkerit” pe Internet

Trecută printr-un divorț dureros, vedeta de 27 de ani a răspuns și la întrebarea: “E chiar așa o dramă să îți «stalkerești» foștii, fostele?”. Sinceră, ea a recunoscut motivul pentru care s-a numărat printre femeile care și-a spionat online foștii iubiți.

“În primul rând, să vedem dacă e mai bună sau mai rea. Eu cred că face parte din procesul de evoluție al umanității. De fapt, ne cam lovim de această tehnologie, vrem, nu vrem… Instagram și Facebook și tot înseamnă rețele de socializare. Și curiozitatea nu ar putea să ne lase niciodată indiferenți, că noi, oamenii, suntem super curioși”, a răspuns jurata de la “Vocea României”.

În cadrul interviului exploziv, Irina Rimes a vorbit și despre piesa “Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” cu ale cărei versuri a stârnit multe controverse, pentru că mulți dintre fani sunt de părere că acestea vorbesc despre fostul ei soț. Vedeta de la Pro TV a subliniat și ce înseamnă să fii bărbat din punctul ei de vedere.

“Și femeile critică, doar că nu am scris o piesă despre asta, era absurd să scriu: «Nu știu eu să fiu femeie». Cu siguranță nu am știut la un moment dat să fac asta, cum nici bărbatul despre care am scris nu a știut să fie bărbat, dar a fost un moment. În general… nu cred că se aplică la general mesajul acestei piese (n.r.: este vorba despre melodia «Nu Știi Tu Să Fii Bărbat»). (…). O să scriu o piesă despre când nu am știut eu să fiu femeie. (…). Orice bărbat știe să fie bărbat, orice bărbat, trebuie doar să nu uite de normele sociale, să nu uite de valori, să nu uite de respect, să nu uite de familie, să nu uite de părinți. A fi bărbat înseamnă în primul rând a fi corect, dacă nu ești corect, atunci clar nu ești bărbat și invers: și femeie”, a dezvăluit tânăra artistă.

Citește și: Irina Rimes și suferințele ei din dragoste: “Uneori te îndragostești de un om rău și îți place…”

Cu ce nume de alint a fost cucerită Irina Rimes

Întrebată care este cel mai de suflet alint pe care l-a primit vreodată, Irina Rimes a răspuns: “fetița mea”.

“Și poate nu sună nici special, nici original, dar era atât de rar, pentru mine suna. «Fetița mea – când o spunea, zburam la cer/Momentul de delir, știam că ține puțin și încercam să trag de timp/Fetița mea – el o spunea într-un fel/Că el nu vorbea cu mine, el vorbea cu el»”, a mai mărturisit cântăreața.

Citește și: Irina Rimeş, mărturisiri neașteptate: “Tata mă tot întreabă de ce am lubrifiant în maşină şi mi-e greu să îi explic de ce”

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

“(…)Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la “Răi da’ buni”.

 Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. În 2012, Irina Rimes a  participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune. Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe viitorii ei elevi de la “Vocea României”.
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...