Denisa de la Bambi este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă: ”Îmi doresc o nuntă restrânsă”

Publicat: 03/07/2020 | 21:54

Denisa de la Bambi se mărită! Artista a mărturisit că își dorește o nuntă restrânsă și, deja, și-a ales nașii de cununie.

De câțiva ani buni, Denisa de la Bambi trăiește o poveste de dragoste ca-n basme. Artista și Mircea Brânzei se iubesc necondiționat și sunt pregătiți să ajungă în fața altarului.

Nu au stabilit, încă, data marelui eveniment din viața lor, dar un lucru este cert! Bat clopote de nuntă! Din păcate, însă, nu atât de curând precum și-ar dori cei doi îndrăgostiți. Pandemia din cauza coronavirusului le-au dat planurile peste cap. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA ARE O SORĂ DE ACEEAȘI VÂRSTĂ CU FIICA EI, MAYA. CUM ARATĂ ALESSIA)

”Nu avem planuri în direcția asta (n.r nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (…) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta”, a declarat Denisa Tănase la Antena Stars.

Denisa Tănase, cerută de soție într-un cadru de poveste

Denisa Tănase și Mircea Brânzei formează un cuplu de mai bine de trei ani. În vara lui 2018, cei doi au fost într-o croazieră de vis, iar printre locurile în care au poposit se numără Madagascar și Mauritius. (VEZI ȘI: SPEAK, LUAT LA ROST DE FANI DUPĂ O POSTARE PE TIKTOK: ”ȚI-E DOR DE ADELINA?”)

Iar, într-una din zile, cântăreața a fost cerută de soție de tânărul afacerist, pe o plajă din Seychelles. Cei doi și-au dorit ca logodna să fie secretă, însă, unii dintre prietenii lor i-au dat de gol pe rețelele de socializare.