Diana Belbiță, vospită blondă! Imaginile în care abia o mai recunoști

Publicat: 31/05/2018 | 20:55

Toată lumea o știe pe Diana Belbiță cu o podoabă capilară de toată frumusețea, șaten-închis. Însă puțini sunt cei care și-au imaginat că sportiva s-ar putea vospi vreodată… blondă! (Reduceri mari la jocuri PC)

Ei bine, o fotografie din 2012 demonstrează însă că Diana Belbita de la Exatlon era blondă la începuturile carierei sale de luptătoare. Atunci, ea era eleva în clasa a X-a a unui liceu din Drobeta Turnu-Severin, după ce se transferase de la Srehaia, pentru a putea participa la antrenamentele unei școli de arte marțiale. (CITEȘTE ȘI: DIANA BELBIȚĂ ARE PROBLEME DE SĂNĂTATE: „NU ȘTIU DACĂ VOI MAI PUTEA LUPTA CURÂND!”)

Diana era blondă la începutul carierei sale

Diana, ambițioasă și disciplinată

Diana de la Exatlon era blondă la începututl carierei sale. Însă, trebuie să recunoaștem că și atunci era o tânără după care întorceau capul bărbații.

„Dimineaţa până după amiază, sunt la şcoală. Apoi merg la sală, la antrenament. Când vin de la sală şi ajung la internatul şcolii, mai fac încă un duş, după care mă apuc de învăţat. Învăţ şi fac sport din plăcere. Vreau să fac performanţă, să ajung cât mai sus! Sunt şi eu curioasă să văd până unde pot să ajung!”, declara atunci Diana Belbiţă presei locale. (CITEȘTE ȘI: DIANA BELBIȚĂ, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA PE CARE O ARE CU ERNESTO, DE LA EXATLON MEXIC: ”MI-A SCRIS…”)

Ambiția a ajutat-o pe Diana să aibă o carieră înfloritoare.

„Diana este disciplinată şi ambiţioasă. Îmi place la ea că lucrează mult la sală, dar şi că nu neglijează cartea. E o fată cuminte, care nu merge în cluburi, nu fumează, ştie ce vrea de la viaţă. Din mai şi până în prezent, de când a trecut de la judo la sei-budokai, la competiţiile la care a participat a luat două medalii de locul I şi una de locul 2. Are o mobilitate extraordinară, rupe tot!”, o caracteriza antrenorul ei de atunci, Constantin Mitroi. (Oferta speciala playstation)

Citește și...