Diana Dumitrescu, filmată cu bebelușul de câteva zile în brațe. Mărturisirile actriței

Publicat: 28/11/2018 | 22:08

Diana Dumitrescu le-a făcut o surpriză fanilor astăzi: ea s-a lăsat filmată în timp ce stătea în brațe cu bebelușul de câteva zile al Mihaelei Moise, una dintre prietenele ei. În înregistrare, frumoasa actriță e tare grijulie cu cea mică, despre care a spus cu cine seamănă. În timpul vizitei, Diana Dumitrescu a jucat și rolul de zână bună pentru micuța Katia. 

Citește și: Cine a ajutat-o pe Diana Dumitrescu să scape de depresie: ”Am avut mare noroc cu…”

În timp ce o liniștea pe prințesa Mihaelei Moise, Diana Dumitrescu a făcut o glumă spunând că seamănă cu proaspăta mămică și nu cu tatăl.

“Fix ca mă-ta… Când nu-i convine, nu se potolește. Ce e dragoste?”, a spus Diana Dumitrescu.

“Adică, cum face mă-sa?”, a reacționat cu zâmbetul pe buze Mihaela Moise.

La un moment dat, actrița i-a făcut câteva urări frumoasei fiicei Mihaelei Moise: “Să fii sănătoasă, să fii iubită, să fii cea mai fericită, toate diamantele să fie la tine… Uite, a deschis ochii când am spus de diamante. Toate diamantele să fie la tine”.

Filmarea cu actrița care o ține în brațe pe micuța Katia i-a făcut pe toți să se gândească la ziua în care aceasta va avea un copil. În urmă cu câteva luni, Diana Dumitrescu a vorbit despre minunea de a deveni mamă.

“Este ceva îmi doresc, este ceva ce așteptăm. Noi ne dorim foarte mult să se întâmple cât mai repede, nu știu să îți spun mai multe. Mi-am dorit copil și când am fost căsătorită, dar nu s-a întâmplat nici atunci, și acum ne dorim foarte mult. Noi suntem foarte legați și sinceri cu noi, da ne dorim un copil foarte mult, sperăm să se întâmple. Pentru mine familia nu înseamnă neapărat căsătorie, este ceea ce trăiesc eu acum cu iubitul meu, noi suntem o familie deja, chiar dacă nu am semnat actele. Mi-aș dori să se întâmple, aș fi ipocrită să zic că nu, dar nu grăbesc lucrurile în sensul acesta.

Pentru mine familia e relația din doi oameni, sprijinul pe care și-l oferă, încrederea, respectul, dragostea, e mai presus de o prietenie, pentru mine asta înseamnă căsnicia, nu neapărat că ne-am legat cu niște acte și eu stau la cratiță și el muncește și aduce bani în casă”, a povestit Diana Dumitrescu pentru unica.ro.

Mihaela Moise și-a arătat talia pe care o are la nici 2 săptămâni de când a devenit mămică

Citește și: Mihaela Moise s-a logodit cu tatăl fiicei sale în văzul lumii. Gestul făcut de vedetă

Într-un filmuleț postat tot de Mihaela Moise, aceasta le arată tuturor cum arată talia ei la nici două săptămâni de când a adus-o pe lume pe fiica ei. Mai mult, proaspăta mămică e tare fericită că a reușit să îmbrace o pereche de pantaloni pe care îi purta înainte să rămână însăcinată. După cum se poate vedea în imagini, ea poartă un corset special pentru mame.

“Ce plăcut e să încapi în vechii pantaloni! Valy! Asta e fața mea de dimineață de mămică”, a spus Mihaela Moise în filmarea postată pe Instagram Stories.

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu goală! Blonda a pozat fără lenjerie

Diana Dumitrescu și Alin Boroi au făcut nunta în mare secret

Diana Dumitrescu a ales să se căsătorească în secret cu alesul inimii sale, Alin Boroi. Ceremonia a avut loc la mijlocul lunii septembrie, iar vedeta a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

În toamna anului trecut, frumoasa actriță a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: «Vrei să fii soţia mea?». Am zis: «Da!». Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în Ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.