DJ-ul nr. 1 din lume a fost ”incognito” la București… Martin Garrix a apărut la Uanderful & NUBA fără să fie recunoscut!

Autor:
Publicat: 02/12/2019 | 23:04

Artistul care, timp de trei ani la rând, a deținut titlul de cel mai bun DJ al lumii a făcut turul cluburilor de noapte din Capitală fără să fie recunoscut. După ce a luat parte la ceremonia de tragere la sorți pentru turneul final al EURO 2020, care a avut loc la Romexpo, DJ-ul Martin Garrix a luat pulsul vieții de noapte a Bucureștiului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu artistul muzical oficial al UEFA EURO 2020. (CITEȘTE ȘI: EX-PREMIERUL FĂRĂ PARTID A SOCIALIZAT ÎNTR-UN BISTROU, PÂNĂ SPRE MIEZUL NOPȚII)

Weekendul trecut, Martin Garrix a fost prezent la tragerea la sorți pentru turneul final, care a avut loc la Romexpo. Imediat după grandiosul eveniment, artistul care a deținut titlul de cel mai bun DJ al lumii, a dat o tură prin cluburile bucureștene, acolo unde ”râuri” de șampanie Armand de Brignac curg noapte de noapte. (VEZI ȘI: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ (MINUS 40 DE ANI)!)

Imediat după finalul evenimentul organizat de UEFA la Romexpo, olandezul de 23 de ani împreună cu prietenii săi au urcat în două dube de lux și s-au deplasat spre hotelul din centrul Capitalei.

A fost ”incognito” la București

DJ-ul Martin Garrix a făcut turul cluburilor de noapte din Capitală fără să fie recunoscut

Martin Garrix  n-a zăbovit prea mult în hotel. Artistul a gustat dintr-un pahar la bar și a socializat cu câțiva oficiali, după care a decis să testeze viața de noapte. Așa că s-a întors cu prietenii săi la mașini și a cerut să fie dus în unul dintre cluburile de noapte din zona Floreasca, Uanderful.

Din câte se pare, DJ nr. 1 din lume nu a fost acaparat de atmosfera din club și, după aproximativ 10 minute, și-a strâns amicii și le-a propus să schimbe „terenul de joc”. După discuțiile din fața clubului, artistul muzical oficial al UEFA EURO 2020 s-a urcat din nou în mașină și a pornit spre NUBA, acolo unde se pare că a petrecut ceva mai mult timp. Surpriza cea mare a fost că, după toate aparențele, celebrul Martin Garrix nu a fost recunoscut de ceilalți petrecăreți din club. (NU RATA: FIICELE LUI GIGI BECALI AU IEȘIT CU MÂNA GOALĂ DIN MAGAZIN)

Martin Garrix a anunţat că va compune melodia oficială pentru Euro 2020!

Anunţul a fost făcut prima dată de către artist la un concert din Amsterdam, unul dintre oraşele care găzduiesc Euro 2020, împreună cu Bucureşti. (NU RATA: CINE ESTE BĂRBATUL DIN SPATELE FOTOGRAFIILOR CU ANAMARIA PRODAN CARE SE VIRALIZEAZĂ INSTANT)

”Este o onoare incredibilă, de abia aștept ca toată lumea să asculte piesa. Turneul final din vara anului viitor îi va aduce pe suporteri mai aproape ca niciodată de acțiunea din teren. De aceea, sper din tot sufletul că melodia pe care o voi compune îi va determina pe toți suporterii din Europa să se simtă ca fiind parte din competiție”, a spus Garrix.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)