Doinița Oancea, mărturisiri neștiute despre mariajul cu Liviu Vârciu. Cum este, de fapt, în pat artistul

Publicat: 12/04/2019 | 12:14

Invitată în cadrul unei emisiuni, Doinița Oancea a fost provocată să facă mărturisiri neștiute până acum despre “mariajul” cu Liviu Vârciu. Carismatica actriță a avut doar cuvinte de laudă la adresa artistului și a povestit un moment emoționant petrecut între ei.

Citește și: Anda Călin, însărcinată din nou?! Iubita lui Liviu Vârciu a făcut anunțul despre burtica suspectă, după ce au plecat în Cipru

Doinița Oancea, mărturisiri neștiute despre “mariajul” cu Liviu Vârciu

La 36 de ani, Doinița Oancea se simte o femeie împlinită: are o carieră frumoasă, nu duce lipsă de proiecte, iar în plan sentimental există un bărbat care o face extrem de fericită. Superstițioasă sau nu… actrița l-a păstrat multă vreme departe de ochii curioșilor.

Citește și: Cum a cucerit-o iubitul pe Doinița Oancea! Vedeta a spus totul în direct la TV

În urmă cu câteva ore, ea a fost provocată să vorbească despre relația pe care o are, de fapt, cu Liviu Vârciu. Cei doi formează un cuplu în serialul “Fructul Oprit” și, potrivit mărturisirilor brunetei, cântărețul este un partener foarte bun. În timpul dezvăluirilor, Doinița Oancea a mai punctat un subiect incitant: “Cum e Liviu Vârciu în pat, la filmări?”. Vă reamintim că artistul s-a împăcat de curând cu mama fetiței sale, Anda Călin.

“Căsnicia mea cu Vârciu merge când într-o parte, când în cealaltă. Vreau să spun că acest băiat este extraordinar, nu știu cum îl percepe lumea. Dacă ne uităm unul în ochii celuilalt și ne gândim la ceva emoționant, amândoi avem lacrimi în ochi. Lucru pe care nu poți să îl faci cu un partener cu care nu ai o chimie. E foarte bun, mă ajută mult să am un partener bun cu care să joc. E foarte important. Am mai avut și parteneri cu care nu am avut o legătură așa puternică.

Cum este cu Liviu Vârciu în pat la filmări? În primul rând că este foarte glumeț. Ultima oară m-a ciupit de picior când eram pe un scaun ca să vadă dacă îmi duc replica la sfârșit”, a declarat Doinița Oancea în cadrul emisiunii “Agenția VIP” de la Antena Stars.

Citește și...