Doliu în muzica populară. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul morții în urmă cu scurt timp

Publicat: 28/02/2019 | 13:54

Doliu în muzica populară. Familia numeroasă a lui Ionuț Dolănescu trece prin momente delicate. Cunoscutul artist a făcut un anunț trist astăzi, iar mesajele de condoleanțe curg pe pagina lui oficială de Facebook. 

Citește și: Ion Dolănescu a bătut-o pe Maria Ciobanu când erau soţ şi soţie

Ionuț Dolănescu, în doliu

Ionuț Dolănescu are sufletul împietrit de durere, după ce a aflat că fostul soț al mamei sale, Florea Burnea, a murit. Regretatul cântăreț de muzică populară și Maria Ciobanu au o fiică împreună: Camelia. În memoria sa, fiul lui Ion Dolănescu a făcut public un colaj în care apar patru poze cu artistul și o a cincea în care este o lumânare, pe care e scris numele lui. În dreptul imaginii urcată pe contul de Facebook, Ionuț Dolănescu a scris: “Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Citește și: Ionuț Dolănescu, reacție dură după ce s-a spus că Maria Ciobanu e grav bolnavă: “Nu mor caii când vor câinii”

Fanii artistului au reacționat la postarea sa. “Odihnă și lumină veșnică”, “Sincere condoleanțe”, “Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace si liniste!” sunt trei dintre comentariile pe care le-au scris susținătorii lui Ionuț Dolănescu.

Florea Burnea a fost “fluieraș” al Ansamblului Ciocârlia. Căsnicia lui cu Maria Ciobanu a durat șase ani. Ulterior, după ce prietena ei, Ileana Sărăroiu, a murit la o nuntă, pe scenă, cântăreața s-a căsătorit cu Mircea Cîmpeanu. Alături de el este și în prezent. Ei se află în America.

Mircea Cîmpeanu, Maria Ciobanu și fiica ei, Camelia
Citește și...