”Domnu’ Ministru”, filmat la party-uri de swingeri cu soția!

Publicat: 27/04/2018 | 09:00

Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă și cea care i-a oferit cel de-al treilea moștenitor tehnicianului, este, fără doar și poate, una dintre cele mai senzuale blonde din showbiz-ul autohton. Iar ea pare să țintească tot timpul la nivel înalt. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii uluitoare despre bărbatul care încearcă să o prindă în mrejele iubirii pe fosta balerină și care este alintat de ea cu apelativul ”Domnule ministru”. (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA S-A POZAT DUPĂ O NOAPTE DE AMOR?)

După relația cu fostul selecționer Victor Pițurcă, lituanianca pare să ”lovească” tot la înalta societate. Vica Blochina, care s-a remarcat în vestitul bar Melody, este curtată de ceva vreme de „Beke”, un cunoscut bărbat de pe scena politică românească. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii incredibile despre cel care și-a propus să o cucerească pe fosta balerină.

„Beke” este, de fapt, Bogdan Bratu, fost director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPP) Craiova. În urmă cu aproximativ o lună, bărbatul căruia Vica Blochina i se adresează cu ”Domnule ministru” și-a pierdut funcția după ce Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis revocarea lui și numirea lui Alin Golumbeanu pe acest post.(NU RATA, AICI: VICA BLOCHINA A FĂCUT SHOW PE MASĂ LA ZIUA OANEI ROMAN!)

Trecutul lui ”Beke” este unul presărat cu multe picanterii. Bărbatul care, în ultima vreme, o răsfață pe Vica Blochina cu fel și fel de cadouri a fost surprins, în urmă cu cinci ani,  în timp ce intra de braț cu soția într-un club din Sectorul 2 al Capitalei, acolo unde se organiza o petrecere de swingeri. Se pare că fostul director de la DRDP este un mare amator de senzații tari.

Cine este cu adevărat ”Beke”

Originar din Giurgiu, Bogdan Bratu provine dintr-o familie modestă. Încă de la o vârstă fragedă, a încercat să se afirme în lumea afacerilor. Conform surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Bogdan s-a ocupat o bună perioadă de timp cu comerțul de mici și bere. Cum afacerea s-a dovedit neprofitabilă, s-a axat pe politică și se pare că a făcut o alegere bună.

Intrat sub aripa lui Lucian Iliescu, fostul primar din Giurgiu, ”Beke” a avut o ascensiune accelerată în plan politic. Fostul edil a fost cel care l-a angajat pe Bogdan într-o funcție importantă, dar a fost și omul care, după o perioadă, l-a pus ”pe liber”. Apropierea de Iliescu i-a adus lui „Beke”, pe lângă anumite beneficii, și nenumărate probleme. Numele lui Bogdan Bratu apare într-un dosar de corupție instrumentat de procurorii DNA. (NU RATA, AICI: CEL MAI SPECTACULOS MILIARDAR AL PLANETEI VA ATERIZA CU ELICOPTERUL LA NUBA!)

De asemenea, o sursă din anturajul bărbatului căruia Vica Blochina îi spune ”Domnule ministru” ne-a dezvăluit faptul că acesta ar fi acumulat datorii în valoare de aproximativ 470.000 de euro, care ar fi pus în mare dificultate firmele conduse de soția sa.

Vica Blochina i-a mulțumit public lui Bogdan Bratu

Vica Blochina a mulțumit public ”Domnului ministru”

Recent, Vica Blochina a postat pe contul ei de pe o rețea de socializare o mulțumire publică lui Bogdan Bratu, care i-a oferit în dar flori și diverse alte cadouri de lux, pe care vedeta a ales să nu le divulge. „Domnule ministru, vă mulțumesc pentru flori și cadouri,” a fost mesajul transmis de Vica Blochina, pe care l-a distribuit de pe feed-ul ei pe pagina lui, pentru a fi văzut de mai multă lume.(NU RATA, AICI: BREAKING NEWS! MAȘINA LUI IANIS HAGI A LOVIT UN BICICLIST!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

 

Citește și...