Don Diablo, Dj-ul care a făcut să vibreze 85.000 de oameni la UNTOLD, colaborează cu un rapper american pentru o nouă piesă

Publicat: 11/12/2018 | 11:00

Când reușești să faci să vibreze 85.000 de oameni la Untold e clar că ești un artist care a reușit. Don Diablo colaborează cu un rapper american pentru o nouă piesă.(CITEȘTE ȘI: ”READY TO RAVE”, CADOUL DE CRĂCIUN AL LUI ARMIN VAN BUUREN PENTRU FANII DIN ROMÂNIA!)

În opinia noastră, Don Diablo a fost unul dintre cei mai impresionanți artiști ai anului 2018. Pare că nu a fost doar părerea noastră, a fost și alegerea celor care l-au susținut cu un vot în Top 100 DJ Mag. În 2017 Don Diablo a câștigat la categoria „HIGHEST FUTURE HOUSE”, iar anul acesta a urcat 4 locuri clasamentul general, ajungând pe 7.

Boss-ul Hexagon a lansat în acest an câteva smash hit-uri plus un nou album de studio, fabulosul „FUTURE”, la care a lucrat cu vocaliști gen Emeli Sande, Gucci Mane, Calum Scott sau Ansel Elgort.(CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE BUNĂCIUNEA PENTRU CARE GERARD DEPARDIEU & ILIE NĂASTASE S-AU ÎNCĂIERAT ÎNTR-UN RESTAURANT DE LUX!)

2018 nu s-a încheiat pentru Don Diablo: „I Got Love” este noutatea momentului. E un sound din categoria future house anthem, un featuring cu rapper-ul american Nate Dogg.

Piesă a fost lansată pe 8 decembrie, în aceeași zi în care Don Diablo a avut primul său show solo, un dance event sold out intitulat „FUTURE XL” (Amsterdam).(NU RATA, AICI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A RĂBUFNIT: ”A FOST UN ÎNTREȚINUT!” + A SCOS FACTURILE DE LA ÎNTREȚINERE ȘI DOVADA CĂ ȘI-A LUAT SINGURĂ VERIGHETA)

Citește și...