Donjuanul de la Masterchef, noapte de pomină cu “ispita” care nu pleacă din casă fără 1.000 €

Publicat: 31/05/2020 | 23:49

Distracție, nu glumă, într-o zonă selectă a Capitalei! Fost concurent la Masterchef, Tudor Aposteanu a petrecut o noapte „explozivă” cu Bianca Pop, „ispita” de la ”Insula Iubirii”, în locuința lui de lux, situată în Pipera. CANCAN.RO i-a întâlnit fix în momentul în care părăseau imobilul și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu protagoniștii serii de pomină.

Pe 15 aprilie, CANCAN.RO dezvăluia că Bianca Pop, sexoasa ispită de la ”Insula Iubirii”, care nu pleca din casă fără 1.000 de euro, l-a trecut în palmaresul ei de cuceriri pe Cristi, un om de afaceri stabilit în Germania, care a căzut în mrejele brunetei fără ca măcar să o vadă în carne și oase. Relațiile la distanță nu sunt însă întotdeauna de viitor. Nu știm dacă voluptuoasa tânără încă mai ține legătura cu bărbatul mai sus amintit, cert este că ea își trăiește viața la maximum în România.

(VEZI AICI: CUNOSCUTA ISPITĂ DE LA ”INSULA IUBIRII” I-A ÎNAPOIAT FOSTULUI ROLEX-UL DE 16.000 €: ”CU SAU FĂRĂ CEAS, TOT EU SUNT! NU MĂ INTERESEAZĂ LUXUL”)

Au plecat împreună cu mașina

Recent, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Bianca Pop în momentul în care părăsea reședința lui Tudor Aposteanu, fost concurent la MasterChef, show difuzat de Pro TV, după, cel mai probabil, o noapte de pomină. Cei doi nu s-au ferit de ochii curioșilor și au plecat împreună, cu mașina tânărului. Ambii au părut într-o formă de invidiat, semn că orele petrecute unul lângă celălalt le-au încărcat bateriile, iar distracția a fost garantată.

Tudor Aposteanu și Bianca Pop, după o noapte de distracție

(CITEȘTE ȘI: TUDOR DE LA „MASTERCHEF“ ÎŞI CAUTĂ IUBITĂ! A SPUS TOTUL ÎN DIRECT, CÂND ERA PE CANAPEAUA LUI CĂTĂLIN MĂRUŢĂ)

Până să urce în mașină, cei doi au discutat preț de câteva secunde în aer liber. Apoi, donjuanul de la MasterChef i-a deschis, ca un adevărat gentleman, ușa de la mașină partenerei sale. Apoi s-a urcat și el la volan și au plecat încotro aveau treabă.

Tudor și Bianca au petrecut o seară „explozivă”

Tudor Aposteanu, listă lungă de cuceriri, dar și afaceri de succes

Altfel, Tudor Aposteanu este un bărbat căruia îi place să-și trăiască viața din plin, iar de-a lungul ultimilor ani a avut relații cu mai multe personaje cunoscute, precum Cristina Şucu, una dintre fiicele unui celebru om de afaceri, Ioana Voicu, fiica politicianului Mădălin Voicu, Sulekha Ahmed, o tânără de naţionalitate arabă, Laura Alistar, fosta parteneră a lui Bogdan Stelea, Maria Ale, fiica milionarului Iulian Tudor. Cu niciuna însă nu a făcut pasul cel mare.

(VEZI AICI: FOSTA SOȚIE A MARELUI JUCĂTOR DE NAȚIONALĂ A DEVENIT MILIONARĂ PESTE OCEAN. „INDIFERENT CÂȚI SOȚI AM SAU VOI AVEA, EL RĂMÂNE…”)

Totodată, participarea la MasterChef i-a adus ceva notorietate. Probabil pentru a-şi demonstra că este un bucătar iscusit, Tudor Aposteanu şi-a deschis și un restaurant, căruia i-au călcat pragul multe vedete, între care fosta “casnică” de la MasterChef, Andreea Moldovan, împreună cu soţul ei DJ Optik, dar şi tenismenul Horia Tecău.

Bianca Pop: “Sunt și eu o femeie singură și disponibilă!”

De partea cealaltă, Bianca Pop a avut o relație de câțiva ani cu Ciprian Pian, un temut interlop, de care s-a despărțit după ce a aflat că acesta era căsătorit. Ulterior, focoasa bruneta a avut o relație de trei ani și jumătate cu un tânăr pe nume Claudiu, de care s-a despărțit în urmă cu ceva timp.

(NU RATA: CÂȚI BANI AVEA, DE FAPT, ÎN GEANTĂ BUNĂCIUNEA CARE A DECLARAT CĂ NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 €!)

Este adevărat că vorbim. Da, mă curtează, așa este! E și normal să fie așa, sunt și eu o femeie singură și disponibilă! Stăteam și povesteam, el era la nașii lui, apoi a întrebat dacă vreau să fiu soția lui! Râdeam și i-am zis că nu îl cred! După am zis că da, că vedem! El a zis că ia inelul și așa s-a ajuns aici însă nu ne cunoaștem personal! Nu ne-am văzut! E carantină.

Când voi fi cerută de soție față în față, am să vin să vă spun și am să vă arăt și inelul. Oricum, dacă mă voi căsători, nași vor fi va fi Laura și Moise Olariu”, ne-a declarat Bianca Pop în aprilie, despre relația cu Cristi, omul de afaceri stabilit în Germania.

Până atunci, sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, – vestită și pentru replica: ”Eu nu ies din casă fără 1.000 de euro!” – a petrecut o noapte de pomină cu Tudor Aposteanu, donjuanul de la MasterChef.

Bianca Pop, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...