Drama prin care a trecut o tânără din cauza izolării: ”Știu că e greșit ce am făcut. A fost șocat, acum mi-e teamă că se va răzbuna…”

Publicat: 29/05/2020 | 18:29
Drama prin care a trecut o tânără din cauza izolării: ”Știu că e greșit ce am făcut. A fost șocat, acum mi-e teamă că se va răzbuna…”

Pandemia de coronavirus a impus măsuri de distanțare socială fără precedent, iar perioada lungă de autoizolare în care s-au regăsit oamenii – indiferent de vîrstă, de pregătire sau de țară – a însemnat și decepții, frustrări sau probleme… de familie apărute pe fondul acestei conjuncturi cu totul speciale.

O tânără de 28 de ani a povestit că, din cauza acestei izolări impuse de criza COVID-19, s-a confruntat cu o situație pe care nu ar fi anticipat-o niciodată. A fost șocată să afle că iubitul ei s-a decis să plece din casă și să locuiască la părinții săi, fiind convins că nu va putea să stea alături de ea, între patru pereți, în pofida tuturor rugăminților partenerei de viață. Singurătatea în tânăra care s-a regăsit dintr-o dată a determinat-o să ia o decizie pe care, ulterior, a regretat-o.

”Iubitul meu a plecat când a început izolarea, așa că de supărare am avut un one night stand. A fost fix ce aveam nevoie, însă acum mi-e teamă că partenerul meu se va răzbuna. Când s-a anunțat că urmează izolarea, mi-a zis că nu suportă gândul să stea închis cu mine în casă o lună și a plecat. Ne-am certat, l-am implorat să rămână, dar fără succes. S-a dus să stea cu părinții. Mă simțeam singură și intram în contact cu oamenii doar la supermarket. Am intrat pe un site de întâlniri și acolo am cunoscut un tip care a fost de acord să ne întâlnim pentru a ne cunoaște. Știu că e greșit ce am făcut. După o lună, iubitul meu s-a întors la mine și i-am povestit tot, a fost șocat și acum mi-e teamă că se va răzbuna și că va face la fel. Mă simt rușinată de tot și imi pare rău că i-am spus ce am făcut”, a povestit tânăra. (VEZI ȘI AICI: DOSAR PENAL ÎN CAZUL FOCARULUI DE LA AMBULANŢA OLT! 26 DE PERSOANE AU FOST CONFIRMATE CU NOUL CORONAVIRUS)

Drama tinerei de 28 de ani și riscul la care s-a expus: ”Trebuie să își asume și el plecarea…”

Tânăra respectivă, având senzația că lucrurile pot căpăta o turnură nedorită, din punct de vedere sentimental, a apelat la sfatul unui psiholog.

Iar acesta i-a transmis că, într-adevăr, s-a expus unui risc foarte mare printr-o experiență erotică de o noapte, însă totul a plecat dintr-un impuls. Și, mai spune acesta, partenerul de viață ar trebui să își asume plecarea, să reconsidere atitudinea avută, iar relația ar putea fi ”reparată” dacă ea și el ar ajunge la concluzia că un astfel de demers este necesar și ”merită”.

”Ai riscat mult cu acel one night stand, mai ales din cauza coronavirusului. Partenerul tău a plecat spunându-ți că s-a terminat tot, deci erai rănită și ai acționat din impuls. Dar asta nu înseamnă că l-ai înșelat. Trebuie să își asume și el plecarea și să încercați să reparați relația dacă crezi că merită”, i-a răspuns un psiholog, potrivit antena3.ro. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUSUL „MĂTURĂ” BRAZILIA! A FOST ÎNREGISTRAT UN NOU RECORD DE CAZURI DE INFECTARE)