După ce tatăl ei a fost răpit și bătut, Betty Stoian a făcut anunțul: ”O să fac o mare schimbare…”

Publicat: 06/11/2018 | 23:09

După ce tatăl ei a fost răpit și bătut, Betty Stoian a făcut anunțul! Fiica artistului va face o mare schimbare în viața ei.

Betty Salam este o femeie împlinită! Prima zi din luna octombrie a fost una extrem de specială pentru familia lui Florin Slam. Fiica lui, Betty, a născut un băiețel perfect sănătos. Micuțul a cântărit 3, 200 kilograme, a avut 51 de centimetri și a primit nota 10 la naștere. Iar acum, vedeta este hotărâtă să facă o mare schimbare. (CITEȘTE ȘI: DETALIUL INCREDIBIL PE CARE UN FAN L-A OBSERVAT LA BETTY SALAM! NIMENI NU A MAI SESIZAT ASTA)

”Nu m-am obișnuit încă pe tocuri. E greu, după nouă luni. (…) Există o frustrare. Te mai îngrași, te mai schimbi. O să fac o mare schimbare! Vreau să merg la sală aproape zilnic, să bag sală ca lumea. Vreau să mă simt eu bine cu corpul meu, după aceea restul. Îl iau și pe Cătălin la sală. Vacanță, da. Vreau să facă bebe cel puțin un an și să mergem cu toții în Turcia. Facem și botezul în martie. Am vrut să-l facem puțin mai micuț, dar din fericire avem multe cunoștințe și vrem să fie cu toții prezenți. Foarte simplu, cu mulți trandafiri albi”, a povestit Betty Stoian la „Răi da Buni”.

Florin Salam a venit la spital a doua zi

Florin Salam a venit a doua zi la spital să-și vadă nepoțelul. Și asta pentru că el se afla în Israel. Iar la doar câteva ore după ce a primit vestea că a devenit bunic, Florin Salam a făcut un gest surprinzător. Artistul și soția lui, Roxana, au fost botezați în apele Iordanului. Evenimentul emoționant s-a petrecut în timpul unei vizite pe care renumitul cuplu a făcut-o împreună cu finii lor în Israel. (VEZI ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI BETTY SALAM DUPĂ CE TATĂL EI A FOST BĂTUT DE UN INTERLOP: ”ÎI MULȚUMESC LUI DUMNEZEU CĂ…”)

”N-a fost în prima zi. A doua zi a venit la prima oră la mine la spital. Rămăsese așa mut. Avea foarte mari emoții, era transpirat. L-am văzut mai emoționat ca la nuntă la mine. Era fără reacția, așa, dar în sinea lui cred că a explodat. E foarte bucuros. Ne sună mereu. E foarte bine tatăl meu. Am văzut și eu filmarea pe internet. Am văzut că se întâmplă mai des”, a mai spus Betty Stoian la „Răi da Buni”.

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de 4 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Artistul are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie.

Manelistul mai are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer: Dany şi Betty. Prima iubire a lui a încetat din viață pe 12 aprilie 2009 – avea doar 27 de ani, iar eforturile artistului și ale familiei sale de a o salva au fost în zadar.(CITEȘTE ȘI: CUM A IMPRESIONAT-O CHINEZUL ȘMECHERAȘ PE BIANCA DRĂGUȘANU: CONVOI DE ȘAMPANIE MOET + UN ”CAMION” DE TRANDAFIRI ALBI)

Citește și...