E incredibil cu ce se ocupă cântărețul care a impresionat la ”Vocea României” și ”Românii au talent”!

Publicat: 24/08/2019 | 22:58

Cântărețul Neluțu Măgurean de la „Vocea României”, „Românii au talent”, dar și de la alte emisiuni muzicale, este un izvor nesecat de surprize. După ce a devenit cunoscut în toată țara – pentru că nimeni nu se aștepta ca tânărul mic, chel și cu figură bonomă să aibă o voce atât de specială și să cânte în atât de multe stiluri muzicale –  iată că reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, au aflat secretul bine păzit pe care îl ascundea artistul. (VEZI ȘI: A REVENIT PE SCENA ”ROMÂNII AU TALENT” CU O NOUĂ IDEE DE INTERPRETARE)

Astfel, am descoperit că o altă afacere a artistului, pe lângă muzică, este un magazin în care vinde… arme. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a mai aflat că Neluțu Măgurean folosește și pe post de studio magazinul, situat în centrul orașului Năvodari.

Neluțu, „bad boy” de Năvodari

Neluțu Măgurean are talente nebănuite

Profitul din această afacere ar fi destul de mare pentru că pistoalele, gloanțele, puștile, cuțitele etc pe care le comercializează sunt foarte scumpe, de la câteva sute de euro până la câteva mii de euro. (CITEȘTE ȘI: AICI LOCUIEȘTE “CROITOREASA DE LA ROMÂNII AU TALENT”)

Dar, cu toate că afacerea sa pare deosebit de periculoasă, Neluțu nu are nico problemă. Pentru că magazinul este perfect legal, dar și pentru că artistul este foarte respectat în zona Constanței și nimeni nu și-ar permite să se pună cu el.

Magazinul de arme al lui Neluțu Măgurean

Neluțu, celebru pentru ușurința cu care interpretează orice stil muzical

Neluțu Măgurean are foarte multe spectacole și este renumit pentru că poate cânta în mai multe limbi și poate interpreta cu ușurință orice stil muzical. (VEZI AICI: BROMANIA & SEXOASA LUI RĂZVAN ȘI DANI S-AU PLICTISIT RECIPROC ÎN NUBA)

Anul acesta, Neluțu Măgurean a revenit pe scena de la ”Românii au talent” cu o noutate! Artistul a reinterpretat mai multe melodii consacrate și a făcut spectacol. Trei dintre jurați au fost impresionați de numărul lui Neluțu însă… Mihai Petre nu s-a lăsat înduplecat de prestație. Cert este că Neluțu a trecut în etapa următoare cu trei de ”Da!”.

”Interesantă ideea, dar uite că s-a înroșit și un buton. Ia să vedem Mihai… de ce?”, a spus Andra.

”Mie nu mi s-a părut așa interesantă. Să-ți spun de ce. Pentru că m-am simțit de parcă mi-aș fi pus o porție de ciorbă, felul doi și desert într-un singur recipient. Aș fi mâncat totul deodată și aș fi sfârșit la spital cu o indigestie de toată frumusețea”, a spus Mihai Petre.

”Mihai, tu n-ai mâncat șnițel cu dulceață în Austria?

Ba da, dar contextul a făcut diferența”, a fost discuția dintre Mihai Petre și Andi Moisescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...