Aici locuiește “Croitoreasa de la Românii au talent”! Imagini în premieră + declarații exclusive: “Cânt karaoke și…”

Publicat: 11/02/2019 | 23:28

Ana Maria Pantaze – ”croitoreasa de la «Românii au talent»” – a devenit deja un ”nume” după prestația excepțională pe care a avut-o pe scena show-ului unde talentele sunt la mare căutare. Are 38 de ani și locuiește în București. Nu se aștepta să primească un Golden Buzz din partea lui Mihai Petre și mărturisește că părinții ei nu au avut bani pentru a o trimite la o școală de canto. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a vizitat-o pe Ana Maria Pantaze într-un apartament sărăcăcios din București. Situat la etajul 1 al unei clădiri cu risc ridicat de prăbușire din Centrul Vechi, pe Strada Gabroveni, apartamentul contrastează puternic cu vocea de-a dreptul strălucitoare a Anei Maria Pantaze.

Ana Maria Pantaze trăiește din salariul modest de croitoreasă pe care îl primește de la patronii săi. De câțiva ani buni, ea și-a dezvoltat însă pasiunea pentru muzică și a început să cânte, fredonând în baie, și, ulterior, la karaoke cu prietenii. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE, DE FAPT, CROITOREASA DE LA “ROMÂNII AU TALENT”)

“Nici acum nu îmi dau seama… Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!» Și m-am dus”, a mărturisit concurenta de la “Românii au talent”. (NU RATA: CE A POSTAT PE FACEBOOK ANA MARIA PANTAZE, CROITOREASA DE LA ROMÂNII AU TALENT, DUPĂ CE A FOST DIFUZATĂ EMISIUNEA LA PRO TV)

Un zâmbet luminos într-un decor deprimant

Ana Maria Pantaze este de o modestie ieșită din comun. Și, pentru a demonstra că reușește să vadă numai partea frumoasă a vieții, indiferent de condiții, locuiește într-un apartament aflat într-o vizibilă stare de degradare. Banii pe care îi câștigă din croitorie nu îi permit să se mute în altă parte. Dar este casa ei. Locul ei plin de energie pozitivă. De aici a plecat Ana Maria Pantaze pentru a ajunge pe scena ”Românii au talent”, acolo unde i-a impresionant pe jurați și pe telespectatori prin interpretarea excepțională a unei melodii foarte dificile din repertoriul celebrei Etta Jones.

Intrarea în blocul unde locuiește Ana Maria Pantaze este deprimantă. Uși metalice verzi, învechite, scârțâind în balamalele neunse. Înainte de face pasul către lumea în care trăiește Ana Maria Pantaze, ridici privirea și – la balconul de la etajul 1 – observi un anunț îngrijorător: ”Atenție! Cade tencuiala”. Drumul către apartamentul ”croitoresei de la Românii au talent” trece printr-un pasaj întunecos unde te întâmpină două tomberoane pentru gunoi. Apartamentul trăiește doar amintirea unor vremuri mai bune. Mobile desperecheate, pereți scorojiți, o sobă de teracotă, parchet îmbătrânit, câteva obiecte vestimentare puse la uscat.

Aproape că nu îți vine să crezi că un astfel de talent poate locui în asemenea condiții ingrate, dar Ana Maria Pantaze are puterea să zâmbească. Este lumea ei, lumea în care coase, croiește și visează cu ochii deschiși că va reuși să cânte pe marile scene. Însă știe că totul vine pas cu pas. Nu dorește să grăbească lucrurile. Mai mult, Ana Maria Pantaze nu cere ajutorul nimănui pentru a locui în condiții mai bune, civilizate. Este ferm convinsă că totul depinde numai de ea.

Ana Maria Pantaze are oricând puterea să zâmbească

”Depinde doar de  mine!”

Întrebată ce face și cum se simte după ce a primit un Golden Buzz pe scena ”Românii au talent” și a impresionat atât jurații, cât și telespectatorii, Ana Maria Pantaze a zâmbit. Iar emoția i s-a citit în privire. (VEZI ȘI AICI: CE VA FACE CROITOREASA DE LA “ROMÂNII AU TALENT” CU PREMIUL CEL MARE DACĂ AR CÂȘTIGA FINALA)

”Sunt fericită, plină de emoții încă. Încă nu s-au terminat. M-au surprins și pe mine (n.r. – cu referire la reacția juraților emisiunii «Românii au talent»), nu mă așteptam. Au fost super”. 

Ce faci tu? Aici locuiești. Cum îți câștigi existența?

”Prin… făcut haine, retușuri… Mai mult retușuri, momentan. În afara croitoriei… Cânt karaoke, nimic altceva”.

Îți câștigi pâinea din cântat?

Nu. Din cântat nu. Cântatul este un hobby. Cânt de plăcere. Este un hobby, un hobby mare”, povestește Ana Maria Pantaze pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Camera în care Ana Maria Pantaze ”croiește” și visele sale muzicale

Încă nu se gândeşte la căsătorie

Bineînțeles, a fost abordat și subiectul ”viața sentimentală” a Anei Maria Pantaze, dar ea recunoaște că nu s-a gândit foarte mult la această latură. Întrebată dacă intenționează să se căsătorească, Ana a răspuns că da, dar asta doar… în viitor.

”Nu am copii, nu sunt căsătorită. Pe viitor… poate. (surâde – n.r.) Încă nu mă gândesc la asta. Nu are nicio legătură prestația de la «Românii au talent» cu asta. Depinde doar de mine, nu și de talentul pe care îl am. Sunt optimistă și mă gândesc să o iau așa, încet, până voi ajunge în finală. Pe urmă mai vedem, deocamdată nu m-am gândit la asta”. 

Firește, Ana Maria Pantaze a ținut să mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea până acum și tuturor prietenilor virtuali pe care și i-a câștigat deja pe pagina de socializare. (CITEȘTE ȘI: MIHAI PETRE A FOST ATACAT DE PAVEL BARTOȘ LA ROMÂNII AU TALENT! GESTUL FĂCUT DE NOUL JURAT)

”Vă mulțumesc și sper să vă placă și următoarea etapă. O să postez o grămadă de videoclipuri cu ceea ce fac la karaoke, ca să vedeți cum cânt, sper să vă placă. Să vă emoționeze”, mai spune Ana Maria.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...