E scandal între fostul antrenor al ”naționalei” & asociația de locatari! Au ajuns la proces pentru…

Autor: I.D.
Publicat: 19/04/2019 | 23:17

Probleme pentru fostul selecționer, Victor Pițurcă! Vecinii de bloc l-au acționat în judecată pentru aproximativ 6.000 de euro. Este vorba despre imobilul situate în zona Televiziunii, pe care antrenorul l-a cumpărat în urmă cu aproximativ 25 de ani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Victor Pițurcă își investea, în 1995, o mare parte de bani înytr-un imobil, care urma să fie ridicate pe strada Popa Savu, în apropiere de Televiziune. Fostul selecționer a plătit atunci 200.000 de dolari, o grămadă de bani pentru acea perioadă. Pițurcă a cumpărat tot etajul al doilea al blocului care a fost finalizat doi ani mai târziu. (CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI CELEBRU PATRON DIN LIGA I S-A SĂRUTAT EROTIC LA BREZEE CU FIUL LUI PIȚURCĂ!)

Iată că, la peste 25 de ani distanță, singurul antrenor care a avut curajul să-l dea pe Gigi Becali afară din vestiar s-a trezit cu vecii de bloc pe cap! Concret, Asociația de Proprietari Popa Savu 77 a făcut o plângere la Judecătoria Sectorului 1, prin care îi cere lui Pițurcă suma de 28.529,08 lei, aproximativ 6.000 de euro. În cererea către Judecătorie formulată de Asociație se află și Maria Pițurcă, soția reputatului tehnician, și ea în calitate de debitor.

S-a împăcat cu Vica Blochina, de dragul copilului

Vica Blochina a avut o relaţie timp de mai mulţi ani cu Victor Piţurcă, din care a rezultat şi un copil, Edan. Blonda a povestit cum l-a întâlnit pe fostul selecţioner al echipei naţionale şi cum a reacţionat fiul ei după când şi-a întâlnit tatăl după o pauză de un an.

„Nu ştiam unde plec. Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea. Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat ‘Tată, tu m-ai uitat?’. Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, dezvăluia Vica Blochina. (NU RATA: IUBITUL VICĂI A LUI PIȚURCĂ ”NEGOCIA” MILIOANE DE EURO ÎN NUMELE LUI… VLADIMIR PUTIN!)

La scurt timp însă, Vica își schimba radical atitudinea față de Victor Pițurcă. „Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate la un moment dat nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, a fost foarte mic.

Era mic și avea vreo trei ani. Îmi aduc aminte că la un moment dat, când ne-am dus să facem acest test de paternitate, Edan nu-l mai văzuse pe tatăl lui de vreun an, cât am stat noi prin procese și nebuniile adulților. Și atunci a fugit la el când l-a văzut și i-a zis: „Păi, tată, tu nu mă recunoști deloc?”. Atunci a fost un moment oarecum aiurea. Cred că în momentul acela amândoi am înțeles că tot ce facem nu facem bine pentru copil și s-a rezolvat problema noastră, acuma suntem ok”, spunea Vica Blochina.

Victor Pițurcă a fost antrenorul naționalei României în trei mandate

Victor Pițurcă, jucător – antrenor

Pițurcă a făcut inițial parte din lotul echipei Viitorul Scornicești ca apoi să fie transferat la marea echipă a Stelei (acum FCSB), care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni, în premieră pentru un club din Estul Europei. A câștigat, de asemenea, Supercupa Europei cu Steaua, după un meci din 1987 cu Dinamo Kiev.

În sezonul 1987-1988, Victor Pițurcă a marcat 34 de goluri în Campionatul României și a câștigat trofeul „Gheata de Bronz” a Europei, fiind devansat de către turcul Tanju Çolak (Galatasaray Istanbul) – 39 de goluri, și de danezul John Eriksen (Servette Geneva) – 36 goluri. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DECLARAT INDEZIRABIL LA FCSB ÎL SFIDEAZĂ PE PATRONUL MILIONAR! A ”DISPĂRUT” DE LA ANTRENAMENT ȘI…)

A luat titlul cu Steaua de cinci ori, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, iar în CV-ul lui figurează, cu aceeași echipă, patru Cupe ale României, 1985, 1987, 1988, 1989.

Ca antrenor, Victor Pițurcă a avut următorul traseu: Steaua (1992), „U“ Craiova (1994-1995), România U-21 (1996-1998), România (1998-1999), Steaua (2000-2004), România (2004 -2009), Steaua (2010), „U“ Craiova (2010),  România (2011-2014), Al-Ittihad (2014-2016).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...