Acasă » Exclusiv » E scandal între fostul antrenor al ”naționalei” & asociația de locatari! Au ajuns la proces pentru…

E scandal între fostul antrenor al ”naționalei” & asociația de locatari! Au ajuns la proces pentru…

De: I.D. 19/04/2019 | 23:17

Probleme pentru fostul selecționer, Victor Pițurcă! Vecinii de bloc l-au acționat în judecată pentru aproximativ 6.000 de euro. Este vorba despre imobilul situate în zona Televiziunii, pe care antrenorul l-a cumpărat în urmă cu aproximativ 25 de ani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Victor Pițurcă își investea, în 1995, o mare parte de bani înytr-un imobil, care urma să fie ridicate pe strada Popa Savu, în apropiere de Televiziune. Fostul selecționer a plătit atunci 200.000 de dolari, o grămadă de bani pentru acea perioadă. Pițurcă a cumpărat tot etajul al doilea al blocului care a fost finalizat doi ani mai târziu. (CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI CELEBRU PATRON DIN LIGA I S-A SĂRUTAT EROTIC LA BREZEE CU FIUL LUI PIȚURCĂ!)

Iată că, la peste 25 de ani distanță, singurul antrenor care a avut curajul să-l dea pe Gigi Becali afară din vestiar s-a trezit cu vecii de bloc pe cap! Concret, Asociația de Proprietari Popa Savu 77 a făcut o plângere la Judecătoria Sectorului 1, prin care îi cere lui Pițurcă suma de 28.529,08 lei, aproximativ 6.000 de euro. În cererea către Judecătorie formulată de Asociație se află și Maria Pițurcă, soția reputatului tehnician, și ea în calitate de debitor.

S-a împăcat cu Vica Blochina, de dragul copilului

Vica Blochina a avut o relaţie timp de mai mulţi ani cu Victor Piţurcă, din care a rezultat şi un copil, Edan. Blonda a povestit cum l-a întâlnit pe fostul selecţioner al echipei naţionale şi cum a reacţionat fiul ei după când şi-a întâlnit tatăl după o pauză de un an.

„Nu ştiam unde plec. Eu voiam să plec în Italia şi mă gândeam cum o să găsesec un prinţ bogat. Am ajuns în România la un bar cunoscut din Capitală. Am fost şi în Cipru unde am făcut facultatea, dar m-am întors în România. Am cunoscut multă lume bună şi pe tatăl copilului meu. A fost un cerc de prieteni, el era prieten cu Giovanni, care era împreună cu o prietenă a mea. Am făcut copilul după o relaţie de 16 ani. Dacă aş da timpul înapoi, mi-aş face altfel viaţa. Cel mai greu moment a fost când a trebuit să facem test de paternitate şi el nu-l văzuse de un an pe copil. Băiatul a fugit spre Piţi şi el nu l-a băgat în seamă, iar copilul l-a întrebat ‘Tată, tu m-ai uitat?’. Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela. Din momentul acela cred că s-a simţit foarte prost şi relaţia lor s-a îmbunătăţit”, dezvăluia Vica Blochina. (NU RATA: IUBITUL VICĂI A LUI PIȚURCĂ ”NEGOCIA” MILIOANE DE EURO ÎN NUMELE LUI… VLADIMIR PUTIN!)

La scurt timp însă, Vica își schimba radical atitudinea față de Victor Pițurcă. „Edan crește, am fost acum în vacanță, în Cipru, am stat două săptămâni. El joacă fotbal. Și a fost foarte frumos. El e acum în vacanță și petrece și foarte mult timp cu tatăl lui. Eu cred că orice lucru pe care îl faci în viață trebuie să ți-l asumi. Și poate la un moment dat nu ar fi trebuit să fac anumite lucruri în viața mea. Și poate, nu neapărat scandalul, dar ce a fost – judecata, povestea aceea cu Edan, până la urmă a fost binevenită. Că poate altfel nu rezolvam această problemă niciodată. Edan atunci, pe vremea aia, a fost foarte mic.

Era mic și avea vreo trei ani. Îmi aduc aminte că la un moment dat, când ne-am dus să facem acest test de paternitate, Edan nu-l mai văzuse pe tatăl lui de vreun an, cât am stat noi prin procese și nebuniile adulților. Și atunci a fugit la el când l-a văzut și i-a zis: „Păi, tată, tu nu mă recunoști deloc?”. Atunci a fost un moment oarecum aiurea. Cred că în momentul acela amândoi am înțeles că tot ce facem nu facem bine pentru copil și s-a rezolvat problema noastră, acuma suntem ok”, spunea Vica Blochina.

Victor Pițurcă a fost antrenorul naționalei României în trei mandate

Victor Pițurcă, jucător – antrenor

Pițurcă a făcut inițial parte din lotul echipei Viitorul Scornicești ca apoi să fie transferat la marea echipă a Stelei (acum FCSB), care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni, în premieră pentru un club din Estul Europei. A câștigat, de asemenea, Supercupa Europei cu Steaua, după un meci din 1987 cu Dinamo Kiev.

În sezonul 1987-1988, Victor Pițurcă a marcat 34 de goluri în Campionatul României și a câștigat trofeul „Gheata de Bronz” a Europei, fiind devansat de către turcul Tanju Çolak (Galatasaray Istanbul) – 39 de goluri, și de danezul John Eriksen (Servette Geneva) – 36 goluri. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DECLARAT INDEZIRABIL LA FCSB ÎL SFIDEAZĂ PE PATRONUL MILIONAR! A ”DISPĂRUT” DE LA ANTRENAMENT ȘI…)

A luat titlul cu Steaua de cinci ori, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, iar în CV-ul lui figurează, cu aceeași echipă, patru Cupe ale României, 1985, 1987, 1988, 1989.

Ca antrenor, Victor Pițurcă a avut următorul traseu: Steaua (1992), „U“ Craiova (1994-1995), România U-21 (1996-1998), România (1998-1999), Steaua (2000-2004), România (2004 -2009), Steaua (2010), „U“ Craiova (2010),  România (2011-2014), Al-Ittihad (2014-2016).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei și și-a rupt piciorul
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...