E uluitor ce s-a întâmplat cu actrița-vedetă de la PRO TV! A fost anunțată că…

Publicat: 25/09/2019 | 23:10

A fost concurență mare pe locurile scoase la concurs de Teatrul Mic din București, la sfârșitul lunii iulie. Cele 19 posturi de actori au fost ocupate în urma unei competiții riguroase, care s-a derulat în trei etape, finalizându-se după o lună. Printre cei 10 actori și nouă actrițe care au reușit să obțină un post se află nume consacrate, ca Manuela Hărăbor, Diana Cavaliotti ori Alexandru Bogdan. Surpriză însă, Olimpia Melinte, actrița principală din serialul „Vlad” de la Pro TV, nu s-a numărat printre câștigătorii concursului. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă toate detaliile. (VEZI ȘI: Unde se filmează, de fapt, serialul Vlad)

Frumoasa și talentata actriță Manuela Hărăbor a trecut în viața ei de la agonie la extaz. De la rolul principal din „Pădureanca”, unde juca alături de Adrian Pintea, film care a făcut-o celebră, actrița a ajuns la un moment dat într-o situație-limită, atât financiar, cât și psihic.

Un nou început pentru Manuela Hărăbor

Manuela Hărăbor a reușit să obțină un post la Teatrul Mic, prin concurs

Manuela Hărăbor a trecut prin momente foarte grele în viața ei, a suferit enorm când se ocupa singură de fiul ei bolnav de autism. Ulterior, a reușit, prin intermediul justiției, să obțină o pensie alimentară din partea tatălui copilului ei, celebrul regizor Dan Chișu.

Astfel, Manuela Hărăbor a lăsat ani și ani de-a rândul pe planul secund meseria de actriță, ocupându-se însă cu toate forțele de îngrijirea și educația fiului ei. Iată însă că situația Manuelei Hărăbor a devenit, între timp, una din ce în ce mai bună, căci vedeta este angajată în mai multe colaborări fructuoase. Iar cea mai importantă este cu Teatrul Mic. Din această lună, actrița este angajată cu carte de muncă, la examen luând 93,33 – un punctaj foarte bun!

Și băiatul Maiei Morgenstern s-a calificat!

Tudor Istodor și mama lui, Maia Morgenstern

Nu numai Manuela a reușit să se angajeze în acest an la Teatrul Mic, dar și alți actori. Printre aceștia se află, cu 97,50, și fiul Maiei Morgenstern, Tudor Istodor (al cărui tată, Claudiu Istodor, era deja angajat la prestigiosul teatru), dar și soția celebrului Cristi Iacob, Gabriela Iacob (un punctaj de 91,66) .

De asemenea, au reușit să obțină posturi Alexandru Bogdan (92,50) – celebru din seriile Mondenii, dar și, mai nou, în rolul polițistului din serialul „Mangalița”, de la Antena 1 -, Vlad Logigan (97,50), pe care telespectatorii l-au putut vedea, de exemplu, în serialul „Ai noștri”, de la Pro TV ori Diana Cavaliotti (97,50), actrița principală din filmul „Ana, mon amour”. (CITEȘTE AICI: ACTRIȚA DIANA CAVALLIOTI A DEVENIT MAMĂ: „FETIȚA A TREZIT TOT SPITALUL. CRED CĂ VA FI CÂNTĂREAȚĂ!”)

„Eliza” din serialul „Vlad” nu a fost admisă!

Cei doi actori principali din serialul „Vlad”

Surpriza a venit din partea frumoasei Olimpia Melinte,  celebră din serialul „Vlad”, în care deține rolul principal feminin. Actrița nu a reușit să își vadă numele trecut pe lista admișilor la Teatrul Mic. Cu un punctaj de 69,99, vedeta care interpretează rolul Elizei din serial a fost declarată respinsă la concurs.

În 2011, Olimpia Melinte a fost aleasă din 250 de actrițe pentru a interpreta rolul Luminiței din filmul “Sette opere di misericordia”/”Seven Acts of Mercy” în regia lui Massimiliano și Gianluca de Serio. Filmul a obținut numeroase premii la festivalurile internaționale de film din lume ca Locarno, Annecy, Vilerupt sau Marrakech. (NU RATA: SERIALUL VLAD DE LA PRO TV S-A TERMINAT MAI PROST DECÂT URZEALA TRONURILOR. FANII SUNT REVOLTAȚI)

Olimpia Melinte a apărut și în comedia „Selfie”, dar și în filmul de dragoste „Planșa”, nominalizat la Festivalul Internațional al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia , precum și în „București Non-stop”, o comedie regizată de Dan Chișu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...