Ea este prima vedetă eliminată! ”Bambina” de la ”Bravo, ai stil!” a părăsit competiția la ”cererea” publicului

Publicat: 29/07/2020 | 23:46

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații picante din culisele celui mai urmărit show TV de modă din România. ”Bambina” de la ”Bravo, ai stil!” a părăsit competiția la ”cererea” publicului.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte picante și de ultimă oră din culisele show-ului de la Kanal D.(CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE FAVORITELE NOULUI SEZON ”BRAVO, AI STIL!” A FOST PUSĂ PE LIBER: ”ÎȘI CHEMA MAMA LA PLATOU ȘI…”)

Nici bine nu s-au reluat filmările show-ului ”Bravo, ai stil”, căci una dintre celebrități a părăsit competiția. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, prima vedetă eliminată, la ”cererea” publicului este Raluca Tănase, ”jumătatea” trupei ”Bambi” Din câte se pare, stilul vestimentar al ”Bambinei” n-ar fi fost pe placul publicului, care a votat în număr mare eliminarea acesteia din prestigioasa competiției de la Kanal D.(VEZI ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, ÎN CULISELE EMISIUNII BRAVO AI STIL. IMAGINI NEMAIVĂZUTE LA TV CU ILINCA VANDICI ȘI CĂTĂLIN BOTEZATU. VIDEO)

Raluca Tănase, elimiată de la ”Bravo, ai stil!”

Se reface pe Riviera Franceză!

Din câte se pare, ”jumătatea” trupei ”Bambi” a trecut destul de ușor peste eliminarea din show-ul de la Kanal D. Cum nu a mai fost nevoie să participle la fimările emisiunii ”Bravo, ai stil!”, vedeta și-a luat ”zborul” către paradisul din sudul Franței, unde se bucură de o binemeritată vacanță alături de iubit, dar și de câteva persoane dragi, sora și iubitul acesteia. Zilele trecute, gașca ”Bambinelor” a petrecut în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe Riviera Franceză, Nikki Beach, împreună cu Delia și soțul acesteia, Razvan Munteanu.(NU RATA: ”BAMBINA” DE LA ”BRAVO, AI STIL!” S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL LA ȘASE LUNI DE LA DESPĂRȚIRE!)

Gașca ”Bambinelor” a petrecut la Nikki Beach cu Delia și cu Răzvan Munteanu

Mega-controversă cu colegele de la ”Bravo, ai stil!” 

La începutul acestui an, Raluca Tănase a fost în prim planul unei controverse ce s-a derulat în platoul show-ului Tv de la Kanal D. ”Bambina” a fost acuzată de colegele de emisiune că a mers în Dubai pentru…”sponsor”.

Reproșurile fetelor au venit după ce Raluca de la Bambi a dat o fugă să se relaxeze la… Dubai. Timp de două zile, vedeta a luat o pauză de la filmările emisiunii și și-a reîncărcat bateriile pe meleagurile orientale de la Abu Dhabi.

La întoarcere însă, înțepăturile nu au întârziat să apară cu privire la escapada acesteia. Prima care a sugerat că Raluca Tănase ar fi o ”întreținută” a fost Maria Ilioiu. Fosta ispită de la ”Insula iubirii” a aruncat ”o pastilă” în timpul emisiunii, cum că… Raluca Tănase este de mult… ”expirată” pe plan profesional și că la Dubai a fost cu un ”sponsor” sau în căutarea unuia.

”Bambinele”, vacanță de vis în sudul Franței

După doar câteva zile, spiritele s-au încins din nou. De această dată din cauza Biancăi Rus, care în povestea ținutei a afirmat că este îmbrăcată ca o doamnă elegantă, pentru că se va duce cu ”sponsorul” care îi va lua o mașină. ”Fetele subțiri cu cardul se întrețin” a încheiat Bianca Rus. De aici și până la un întreg scandal nu a fost decât un singur pas. Concurentele au sărit la ”gâtul” Biancăi pentru povestea aleasă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.