El este fabulosul ”partener” al miliardarei Aneta!

Autor: C. C.
Publicat: 20/01/2020 | 23:37

Peste tot pe unde merge, „sora” americană a lui Codin Maticiuc este însoțită de un personaj spumos. Miliardara Aneta de la Miami – pe care o puteți urmări, de altfel, în producția ”Miami Bici” – are un  „partener” fabulos, care și-a câștigat rolul de confident. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații savuroase legate de anturajul frumoasei blonde de peste Ocean. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI ARE TALENTE ASCUNSE: DANSEAZĂ SEXY COSTUMATĂ ÎN IEPURAȘ, COSMONAUT ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a obținut imagini spectaculoase și informații unice legate de personajul spumos care este aproape nelipsit de la mega-party-urile la care participă Aneta de la Miami. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU A ÎNAINTAT ACTELE DE DIVORȚ! „NU ÎMI PLACE SITUAȚIA, DAR…”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, James, personajul care contribuie la reușita petrecerilor pe care le organizează celebra blondină și cu care aceasta se pozează de fiecare dată, mai peste tot, este omul de încredere al Anetei.  Apropiații blondinei l-au declarat pe James protejatul Anetei de la Miami – miliardara pe care o puteți vedea în producția ”Miami Bici”. Din câte se pare, oriunde se duce, mai puțin în vacanțe, Aneta Magdalena îl învită pe James.

”Regina vieții de noapte” din Miami are o legătură indestructibilă cu James

Tânărul de culoare este o prezență fabuloasă. Protejatul miliardarei care dă ora exacta în lumea de noapte din ”Orașul Magic” pare să-i facă acesteia o concurență acerbă în domeniul vestimentar.  La fiecare eveniment la care participă alături de Aneta, James abordează un stil de-a dreptul uimitor. Hainele scumpe și accesoriile de lux par să nu lipsească niciodată din garderoba acestuia. Datorită stilului său extravagant, James a ajuns să fie adorat de întreaga brigadă de frumuseți a Anetei, alături de care tânărul de culoare și miliardara se fotografizaă în cele mai inedite ipostaze.(NU RATA: MILIARDARA ANETA DE LA MIAMI SE RĂSFAȚĂ ÎN ROLLS-URI ȘI IAHTURI MEGA-LUXOASE, PESCUIEȘTE CU HARPONUL ȘI…)

El este fabulosul ”partener” al miliardarei Aneta!

Un univers al luxului

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, Aneta Magdalena, focoasa blondină de origine poloneză pe care o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, trăiește într-un univers al luxului. Cu toate că deține un impresionant parc auto, unde sunt doar mașini una și una, “Regina vieții de noapte din Miami” pare să fie îndrăgostită doar de una dintre acestea. Atunci când are nevoie să se deplaseze prin Miami, Aneta poate fi zărită la volanul unul Rolls-Royce Dawn, evaluat la peste 350.000 de dolari. (VEZI ȘI: ANDREEA ANTONESCU A ÎNAINTAT ACTELE DE DIVORȚ! „NU ÎMI PLACE SITUAȚIA, DAR…”)

Aneta de la Miami, alături de ”protejatul” ei, James

Aneta organizează cele mai grandioase party-uri

Aneta deține o proprietate impresionantă în renumita zonă Hibiscus Island, insula cu cele mai scumpe proprietăți din Miami, acolo unde organizează cele mai tari party-uri din ”Orașul Magic”. Potrivit surselor noastre, la fiecare eveniment grandios pe care-l sărbătoresc americanii, Aneta de la Miami dă câte un party fabulos la vila ei.  Fie că e “Ziua Recunoștinței”, Revelion sau ”Ziua Independenței”, pe proprietatea Anetei are loc câte o petrecere de răsunet, la care toată “lumea bună” din Miami se înghesuie. (NU RATA: VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL, DUPĂ CE S-AU RĂFUIT ÎN PUBLIC: „L-AM AJUTAT SĂ SE FACĂ MARE ȘI…”)

Aneta de la Miami, parc auto calificat

Aneta joacă în “Miami Bici” cu BRomania și Codin Maticiuc

Pe Aneta Magdalena o puteți urmări în producția ”Miami Bici”, film care va rula în sălile de cinema din 21 februarie. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, miliardara a acceptat cu greu să joace în producția lui Codin Maticiuc. Cu toate că cei doi sunt prieteni de foarte mult timp, afaceristul abia a convins-o să accepte rolul din ”Miami Bici”.

Filmul, care se anunță deja un succes uriaș de box-office, este regizat de Jesús del Cerro, regizorul și producătorul serialului Vlad de la Pro TV. ”Miami Bici” are o distribuție de excepție, în frunte cu Codin Maticiuc și cu talentatul  Matei Dima -BRomania.

Dacă primul este un obișnuit al marelui ecran, cel de-al doilea se află la începuturi în cinematografie. Începuturi cât se poate de promițătoare! Matei Dima a debutat anul trecut, odată cu rolul în blockbuster-ul „5Gang: Un altfel de Crăciun”, iar acum deja s-a consacrat, bifând rolul principal în savuroasa comedie „Miami Bici”. De altfel, BRomania este câştigătorul primei ediţii Youtube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul făcut pentru Destorm (“See Me Standing”), un cântăreţ de muzică rap.

Din distribuție mai fac parte Arami Malaise, Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele:  Existence, Dream Killer (2019) și A Christmas Carol (2019), Florin Piersic Jr, fiul marelui actor Florin Piersic, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii. Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pharrell Williams, Pitbull, dar și Miley Cyrus, sunt doar câțiva dintre artiștii cu care a colaborat colegul de platou al lui Codin Maticiuc.

”Miami Bici”, din 21 februarie în cinematografe

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...