El este „pandurul de 10” de la Liceul militar din Craiova. „Este vocația mea și…”

Publicat: 11/07/2020 | 16:17

Un moment emoționant pentru absolvenții Liceului militar din Craiova a fost festivitatea de numire a şefului de promoţie. Mihai-Andrei Pascu a fost declarat şef de promoţie la Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” Craiova și pentru întreaga serie de elevi militari 2016 – 2020, „Promoția General Ioan Emanoil Florescu”, cu media 10.00. CANCAN.RO vă prezintă imagini și detalii exclusive.

Mihai-Andrei Pascu este elevul Liceului Militar «Tudor Vladimirescu» din Craiova care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat. Ambițios și foarte încrezător în el, Andrei a muncit mult ca să obțină această performanță. (CITEȘTE ȘI: REGINA MARII BRITANII A PREMIAT UN ELEV ROMÂN PENTRU…)

Implicat și optimist, a participat pe parcursul anilor de liceu la multe olimpiade și competiții, care l-au ajutat să de dezvolte și să scape de emoții.

Mihai Andrei Pascu a devenit șef de promoție cu 10, la Liceul militar din Craiova

Andrei Pascu vrea să studieze, mai departe, la Academia Tehnică Militară din București. (VEZI ŞI: Un olimpic ”dă de pământ” cu învăţământul din România)

„Șeful de promoție este desemnat conform Ordinului pentru aprobarea Instrucţiunilor privind organizarea şi funcţionarea colegiilor naţionale militare.

În conformitate cu Regulamentul de organizare şi funcţionare al CNMTV, şefului de promoţie i se acordă «,Premiul general de divizie Florin Ţenescu» (şef de promoţie în 1902), premiul care i-a fost înmânat de către comandantul colegiului, colonel Leonide Cune.

Felicitări și mult succes în realizarea tuturor gândurilor tale frumoase, Andrei!”, au transmis reprezentanţii colegiului militar pe pagina de socializare.

„Îmi doresc să urmez Academia Tehnică Militară din București”

„Băiatul nostru de 10! Șef de promoție și bacul cu 10!?? Felicitări! Îți mulțumim că ești alături de noi! Te pupăm, Pascu Andrei! Astfel de copii trebuie apreciați!”, i-a scris o mătuşă pe pagina de socializare.

Mihai și colegii săi de la Liceul militar din Craiova

„Îmi doresc să urmez Academia Tehnică Militară din București, specializarea Calculatoare. Asta este vocaţia mea și asta simt că îmi va plăcea”, a spus adolescentul. (CITEȘTE ȘI: OLIMPICA LA ENGLEZĂ FACE VOLUNTARIAT. E PROFESOARĂ LA 16 ANI PENTRU COPIII DINTR-UN SAT DIN TELEORMAN)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.